Ford Motor Company przekazał przed momentem informację o planowanym pozbyciu się kolejnej części udziałów w Mazda Motor Corporation.
http://www.mazdaspeed.pl/#c409
Ford zmniejsza udziały w Mazdzie
Strona 1 z 1
Witam
Wszelkie nowe jak i archiwalne informacje dotyczące Mazdy – jako całej marki są na www.mazda.com
Wszelkie nowe jak i archiwalne informacje dotyczące Mazdy – jako całej marki są na www.mazda.com
Było: 323BD-1.5 AT, 323BG-1.6, 323BJ-1.5, 323BJ-1.6 :–)
Komentarz dobry poza nieprawdziwym info że Ford dał Mazdzie tj widlastym szóstkom na rynek US skrzynie automatyczne
Pozdr
Pozdr
-
Grucha
Mazda nie dostała od niego nic konkretnego, a ewentualnie zapożyczone podzespoły były montowane tylko na rynek amerykański (widlaste silniki o większych pojemnościach i g.wniane skrzynie automatyczne)
?
-
Grucha
Wszystko jest zgodne z prawdą i wcale nie wynika z w/w sugestia, jakoby te skrzynie były przyczepione do widlastych szóstek.
Za bardzo wziąłeś ten tekst do siebie (swojego auta) . Chociaż teraz widzę, że popełniłem błąd, bo również i silnikowi przydałby się odpowiedni epitet.
Za bardzo wziąłeś ten tekst do siebie (swojego auta) . Chociaż teraz widzę, że popełniłem błąd, bo również i silnikowi przydałby się odpowiedni epitet.
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Chociaż teraz widzę, że popełniłem błąd, bo również i silnikowi przydałby się odpowiedni epitet
Śmiało pisz nie krępuj się
W końcu ty tu rządzisz
-
Grucha
Strona 1 z 1