przez Adoz » 16 lip 2020, 22:07
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ani razu nie napisałem że napewno miała 320 tysięcy także nie dodawaj. I kto by poniósł konsekwencje sprzedaży auta z kręconym mocno licznikiem powiedziałby sąd bo to że jesteś gapą i kupiłeś z komisu kręcone auto Twój problem ale to Ty ten proceder dalej prowadziłeś sprzedając auto dalej. Takie jest ryzyko sprzedaży aut jak się nie zna na autach i nie sprawdza się historii. Na starej od wieków używanej umowie masz rubrykę ,,przebieg" wpisałbyś tam podczas kupna z komisu i masz problem z głowy ale na własne żądanie pchałeś się w kłopoty. Ja też mogę kupić z komisu auto napisać zwykłą umowę skręcić przebieg i kupującemu powiedzieć ,,moja żona jeździła autem 260 konnym tylko do sklepu po bułki" i sprzedać i później zwalać winę na poprzednika. Całe szczęście teraz przebiegi są zapisywane i takie auta jak Twoje nie będą miały racji bytu i tacy sprzedający jak Ty skończą swoje eldorado. Także żadne słowa nie będą w stanie Ciebie obronić bo jesteś współwinny.
,,A ty koleś za dużo się TVN turbo naoglądałeś i w każdym sprzedającym oszusta widzisz."
Nie oglądam tvn turbo KOLEŚ i nie widzę w każdym oszusta tylko w tych co nimi są jak np. Ty co sprzedałeś auto z kręconym licznikiem.