Odświeże trochę wątek, bo coś niepokojącego się jednak moim zdaniem tu wyrabia:
dzień czy dwa po założeniu wątku pojechałem obejrzeć auta. Były dwie 6, jeden diesel, jedna benzyna. Ogólnie, stan samochodów całkiem fajny. Koniec końców nic nie kupiłem.
Ale jest jedno spore "ale", tak dla potomnych zostawiam:
najprawdopodobniej, na 90% (o tym – w dalszej części) ta 3:
http://mazdyuzywane.otomoto.pl/mazda-3- ... 86531.htmlstała pod budynkiem, odwrócona tyłem do odwiedzających z rozwalonym zderzakiem i – to muszę jescze potwierdzić! – wywalonymi airbag'ami.
Dlaczego napisałem na 90%? Sam oglądałem samochody, a kolega który ze mną był zainteresował się tą 3 i poszedł przyjrzeć się jej z bliska. Ok, pracownik komisu nie starał się ukryć czegokolwiek, powiedział, że zderzak zostanie wymieniony i pomalowany. Nie mam VINu tego samochodu, więc na 100% nie mogę napisać, że jest to ten sam samochód, ale kolor + ramy czasowe (pomalowanie zderzaka, cała reszta) by się zgadzały – byłem tam chwilę temu, więc na 90% to ten sam samochód. Airbag'i muszę jeszcze potwierdzić.
Pisanie w tym momencie o takich samochodach BEZWYPADKOWY mija się z prawdą...
Żałuje, że nie zrobiłem fotek...
PS. Nie twierdzę, że są te samochody składane z 2 czy 3 w jeden... czy miały jakieś niesamowite przejścia, natomiast... teraz byłbym ostrożny ...