Jestem Aleks, mieszkam na Śląsku. Za 2 tygodnie będę szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 SkyENERGY 2.0 Skyactiv-G 165KM 6MT. Mam nadzieję, że posłużę pomocą w ewentualnych ocenach i opisach mojej nowej " kochanki"
Tutaj się witamy
Witam Wszystkich.
Jestem Aleks, mieszkam na Śląsku. Za 2 tygodnie będę szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 SkyENERGY 2.0 Skyactiv-G 165KM 6MT. Mam nadzieję, że posłużę pomocą w ewentualnych ocenach i opisach mojej nowej " kochanki"
- Od: 7 sty 2013, 12:01
- Auto: Mazda 6 Sport Kombi. Rok produkcji 2012, silnik 2.0 SKYACTIV-G
165KM 6MT.
Witam,
Może i głupio tak pisać ale potrzebuje pomocy i nie wstyd mi się przyznać że nic nie wiem.
Jestem 22 letnią kobietą i chce kupić mazde 6 kombi , nie mam pojęcia zielonego o samochodach ba, nawet pomarańczowego.
tutaj mój problem
viewtopic.php?f=35&t=146733&p=2486621#p2486621
Administrator słusznie zwrócił uwagę na błędny tytuł starałam się poprawić.
Liczę na wyrozumiałość i zrozumienie ze strony Panów i oczywiście pomoc.
Może i głupio tak pisać ale potrzebuje pomocy i nie wstyd mi się przyznać że nic nie wiem.
Jestem 22 letnią kobietą i chce kupić mazde 6 kombi , nie mam pojęcia zielonego o samochodach ba, nawet pomarańczowego.
tutaj mój problem
viewtopic.php?f=35&t=146733&p=2486621#p2486621
Administrator słusznie zwrócił uwagę na błędny tytuł starałam się poprawić.
Liczę na wyrozumiałość i zrozumienie ze strony Panów i oczywiście pomoc.
Ostatnio edytowano 7 sty 2013, 16:33 przez Kosmitka, łącznie edytowano 1 raz
-
Kosmitka
To i ja się oficjalnie przywitam choć na forum jestem już jakiś miesiąc.
Wyruszamy za chwilę z blackym po furkę, więc mam jeśli wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu będę mógł Wam ją przedstawić
Pozdrawiam
Łukasz
Wyruszamy za chwilę z blackym po furkę, więc mam jeśli wszystko dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu będę mógł Wam ją przedstawić
Pozdrawiam
Łukasz
Cześć wszystkim.
Witam się zgodnie z panującymi zasadami
Od ponad miesiąca jestem kierowcą "szóstki", mieszkam w Krakowie.
A Forum czytam z doskoku (w losowych wątkach) od parunastu dni.
Witam się zgodnie z panującymi zasadami
Od ponad miesiąca jestem kierowcą "szóstki", mieszkam w Krakowie.
A Forum czytam z doskoku (w losowych wątkach) od parunastu dni.
-
raven66
Witam
trafiłem na to forum, ponieważ podjąłem decyzję, że moim następnym autkiem będzie szóstka GY benzyna. Poszukiwań czas zacząć.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
mazda-speed
trafiłem na to forum, ponieważ podjąłem decyzję, że moim następnym autkiem będzie szóstka GY benzyna. Poszukiwań czas zacząć.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
mazda-speed
- Od: 8 sty 2013, 09:14
- Auto: M6 GY 2.0 Pb '06
skoda superb II 2.0tdi
VW T4 Caravelle 2.5tdi
cześć,
WITAM Was,
Ja też trafiłem jak wielu na to forum bo zdecydowałem że moim samochodem następnym będzie Mazda 6 w hatchbacku albo kombi i 2 litrowym benzyniakiem. Powoli skanuję rynek i coś do końca kwartału mam nadzieję sprawić sobie:)
pozdrawiam
piterPDM
WITAM Was,
Ja też trafiłem jak wielu na to forum bo zdecydowałem że moim samochodem następnym będzie Mazda 6 w hatchbacku albo kombi i 2 litrowym benzyniakiem. Powoli skanuję rynek i coś do końca kwartału mam nadzieję sprawić sobie:)
pozdrawiam
piterPDM
- Od: 20 wrz 2012, 14:20
- Auto: BYŁ: Mazda 6 GH 2008 2.0 Benzyna + LPG (LF-DE)
Jest Mazda 3, 2.0 Benzyna 2018