pozdrawiam Własciciela
Kogo widziałem / widziałam
Dzisiaj 7;40 ul. Waszyngtona granatowa MX-6 na numerach CW xxxxxx czy to ktoś z klubu?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dzis Neste A24 na torunskiej mazda identyczna jak Globego tylko ze zlote felgi (kolpaki?), jak wjechalem na trase to do kasprzaka czaila sie za mna 
Pozdrawiam starszą siostrę mojej Mazduni zaparkowaną za Leader Pricem w Wawie, oraz właścicielkę zielonej MX spotkanej na al. Niepodległości (P.S. Tylko kobiety mogą tak długo gadać przez telefon), i oczywiście białą spotkaną na skręcie do Dworca Wschodniego.
Najszczęśliwsza liczba? Oczywiście że 323 (obowiązkowo turkusowa)!
- Od: 25 lut 2005, 15:37
- Auto: turkus 323, 1324, `91r.
Dziś spacerując ul. Gałczyńskiego chciałem wręczyć ulotkę klubową właścicielowi czerwonej MX-3. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że to był jeden z forumowiczów, Grzegorz Tomaszewski.
Ucięliśmy sobie miłą pogawędkę na tematy Mazdowo-klubowe.
Pozdrawiam,
Marek
Ucięliśmy sobie miłą pogawędkę na tematy Mazdowo-klubowe.
Pozdrawiam,
Marek
Dziś miałem ZASZCZYT[i][u] poznać Jakse i podszlifować moją nową ukochaną. Chciałbym poznać wszystkich klubowiczów i tak miło spędzić z nimi czas jak dziś z Jaksą. Równowartość napraw naprawdę nie pokrywa się z ceną, zapłaciłem o wiele mniej a radochy mam fuuuuuuuuuuuuuuuuul. Zdajemi się, że Jaksa zyskał nowego stałego klienta. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
dzis 16:30 skrzyzowanie Dickensa z Grojecka mx3 na blachach CT + czerwona RX 8 blachy WW ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Było miło poznać " sąsiada " a bryczkę maszVitaliy napisał(a):Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.

No prosze......marek napisał(a):że to był jeden z forumowiczów, Grzegorz Tomaszewski
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):a bryczkę masz spoko
Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z takiej opinii fachowca. A tak na marginesie to wczoraj wracając od Ciebie przestałem być ukraińcem, zadzwonili do mnie i powiadomili, że dostałem obywatelstwo polskie (ciekaw jestem na jak długo mi go starczy? i kiedy pojadę po jakieś następne do kolekcji??)
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Gratuluję i witam w RP.Vitaliy napisał(a):dostałem obywatelstwo polskie
Jaksa napisał(a):Gratuluję i witam w RP.
SLAVKO napisał(a):GraulacjeWitamy nowego Polaka i chyba klubowicza.
Dzięki serdeczne za gratulację!!
Jestem dumny, że zostałem polakiem, obywatelem Państwa w którym nie ma korupcji, afer, zazdrości
Ale tak szczerze i bez zgrywów to naprawde się cieszę. NARESZCIE

Wiataj Jacku w klubie 

A ja przechadzając się późnym wieczorem po Grochowie, przy bloku na Osowskiej (ale nei od ulicy tylko do uliczki osiedlowej) stała 929 na podkładkach klubowych. Kto jest moim sąsiadem?!?!
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Vitaliy napisał(a):Ha,ha. Ja też ją widziałem przy żabce, naprzeciwko Żabki mam klientkę i często tam spotykam czyjąś Mazdę. Pozdrowienia dla właściciela/ki.
Na przeciwko żabki to parkuje czerwona 323bg i to jest moja właśnie
Pozdrawiam,