Kogo widziałem / widziałam
gratuluje i ciesze sie ze udalo Ci sie pinde dorwaćpaww99 napisał(a):"Pozdrowienia" dla kierowniczki mazdy 323f która przypier... Przywaliła mi w samochód na parkingu i myślała że jej sie uda...
Co za ludzie w tym kraju zyją...
Monitoring dobra rzecz. Wypierała sie choć, było widać porysowany zderzak w jej samochodzie. Jak jej pokazałem kamere to zwątpiła i nagle zachciało jej sie dogadywać, ale juz policja była wezwana.
A ja pozdrawiam kierownika / kierowniczkę czarnej 323 LCH 020xx z czerwonymi podkładkami, którą dziś ok. 18.30 na parkingu podziemnym Sadyba Best Mall dość bezczelnie przystawił mój kierownik, z którym to wpadłem na obiado-kolację. Na szczęście odjechaliśmy, zanim właściciel(ka?) przyblokowanej Mazdy się zjawił(a).

- Od: 30 lip 2009, 20:35
- Auto: czerwona BK Z6 '04
sorevell napisał(a):Na szczęście odjechaliśmy, zanim właściciel(ka?) przyblokowanej Mazdy się zjawił(a).
Albo zwyczajnie przyszedl (przyszla), zaklal na buractwo polskie i poszedl pozwiedzac jeszcze chwile w nadziei, ze go odblokuja... (bo niby co, mial stac i zgrzytac zebami?
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
gratuluje i ciesze sie ze udalo Ci sie pinde dorwać usmiech
Też sie ciesze, jej złość gdy policjant mówił o 100pln mandatu – bezcenne. Ale i tak próbowała sie z nimi dogadać, zaczęła mówić ze ma znajomych w drogówce...
Gdybym jej nie dopadł, to bym się bujał z rozpierdzielonym samochodem. Może i mój samochód jest stary i to tylko ford, ale był "bezwypadkowy"
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
paww99 napisał(a):gdy policjant mówił o 100pln mandatu
Powinien jej dac najwyzsza mozliwa kare finansowa za "probe ucieczki"
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
krzych napisał(a):Albo zwyczajnie przyszedl (przyszla), zaklal na buractwo polskie i poszedl pozwiedzac jeszcze chwile w nadziei, ze go odblokuja... (bo niby co, mial stac i zgrzytac zebami? :P)
Z odrobiną wprawy dałoby się wyjechać. Ja bym tak nie postawił samochodu, ale nie będę przecież uczył zwierzchnika parkować...

- Od: 30 lip 2009, 20:35
- Auto: czerwona BK Z6 '04
pozdro dla kierownika MX-6 który machał mi dzis rano na ul czarnomorskiej a ja zamyslony dopiero w ostatniej chwili sie zorientowalem o co chodzi
oraz dla kierownika mazdy o blaszkach DWR i niebieskich podkladkach zaparkowanej na ul gen Zajączka
oraz dla kierownika mazdy o blaszkach DWR i niebieskich podkladkach zaparkowanej na ul gen Zajączka
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
Pozdrowionka dla ekipy serwisu z Bronisz, oraz dla pinkiego, którego spotkałem wracając 
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 323F GD 222.. na klubowych podkładkach widzianej przed 16 na parkingu -2 w Arkadii
.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dziekuje , Adas sorki ze nie moglismy pogadac ale sam widziałes jakie tempo przed świetami . Pozdrówka.Adaś napisał(a):Pozdrowionka dla ekipy serwisu z Bronisz
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Przyznaje sie bez bicia, ze w Konstancinie wczoraj bylem, czyms nie przypominającym mazdy nawet, ale nie mrugałem
Pozdr dla czarnej szóstki z Plo z lampami klir-luk
widzianej wczoraj po 19stej jakos w korku przed Łomiankami.
Pozdr dla czarnej szóstki z Plo z lampami klir-luk
- Od: 7 cze 2015, 16:38
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v + LPG
pozdro dla kierownika ciemnej 3 o blachach LU widzianej na Jana Pawła w godzinach popołudniowych (z czerwonymi podkladkami)
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
Podro dla kierownika czarnej 6 na klubowych podkladkach WJ ...... obtrąbionej gdy skręcała dzis o godz 8.40 z ul. Zamoyskiego w Zieleniecką 
-
Szalotka