Kogo widziałem / widziałam
Giero napisał(a):Pozdro dla Adasia i jego Madzi widzianej około 12 na 11 Listopada – czyżby wizyta w InterCarsie
Wczoraj? To mój ojciec jeździł
pozdrowienia dla kierowców:
– turkusowej efki BA na tablicach WB...z niebieskimi podkładkami widzianego w zeszłym tygodniu (poniedziałek albo wtorek) na terenie starej bazy PKS na Syreny 14 i w piątek na górczewskij (bliżej lazurowej)
– chyba zielonej 626 GE na tablicach WE również z podkładkami przy moście świętokrzyskim z którym wymieniliśmy dźwiękowo – wizualne sygnały
– turkusowej efki BA na tablicach WB...z niebieskimi podkładkami widzianego w zeszłym tygodniu (poniedziałek albo wtorek) na terenie starej bazy PKS na Syreny 14 i w piątek na górczewskij (bliżej lazurowej)
– chyba zielonej 626 GE na tablicach WE również z podkładkami przy moście świętokrzyskim z którym wymieniliśmy dźwiękowo – wizualne sygnały

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Cytryn napisał(a):kociak napisał(a):pozdro dla
widzianego kolo nesty 24
Bry,
Dzięki, również pozdrawiam.
widziany i dzis pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
Riki napisał(a):yoshiwwy napisał(a):Pozdrawiam kierownika 323 BA noble green zaparkowanej na Malowniczej ok. 8.45 . Niebieskie podkładki. Blachy WN.....
też pozdrawiam właściciela owej Mazdy...właściwie parkuje pod moim domem
To codziennie idę do pracy pod twoim domem
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
Awik napisał(a):pozdrawiam kolege (speed) ze zlotej mx6 na niebieskich podkladkach ktorego spotkalem wczoraj ok 12 na woronicza
Pozdrawiam wzajemnie
i Pozdrawiam również chyba iAnie ? zielonkawa BJ na niepodległości
Speed napisał(a):chyba iAnie
chyba nie. iAnia 4 kółek Mazdy nie posiada. No chyba że coś się w tej kwestii ostatnio zmieniło?
Myjk napisał(a):Widziałeś latarnię?
chwilę wcześniej ładna pani się kręciła koło tej owiniętej beemki

Grzyby napisał(a):chwilę wcześniej ładna pani się kręciła koło tej owiniętej beemki
Jechałem z 15 minut po Tobie, to już jej nie było ;(
Jednak wcześniej jakaś ładna Pani jechała Granatowym Sedesem Szóstym w tym samym miejscu...
Pozdor Myjk
malutka napisał(a):Myjk minąłeś mnie wczoraj o 17:00 na Siekierkach
No, normalnie o 17 już jestem w domu... Wczoraj była jakaś masakra przez ten asfalt ameryhański.
Mocno przycinałem?
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Mocno przycinałem? język
mocno mocno

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Myjk napisał(a):bo Grzyba goniłem
I sie Ci nie udało
marność ten Twój silnik
Słabowity jakiś i straszny klekot
Grzyby napisał(a):I sie Ci nie udało
Na Żwirki 15 minut w miejscu stałem!... bo asfalt się rozlał.
Dzisiaj chciałem Ci nagrać jak rano klekocze strasznie i akurat nie klekotał...
Grzyby napisał(a):marność ten Twój silnik język
Słabowity jakiś i straszny klekot
Pozdor też dla Ciebie, cichutki traktorku – do momentu aż Ci (tfu!)

Pozdor Myjk