Tutaj się witamy
Nati świeżynka z okolic Ustki wita wszystkich
Na forum zarejestrowałam sie z wiadomych celów i mam nadzieje się ze z chwila rejestracji mogę liczyć ze spotka mnie tu wiele dobrego i poszerzę wiedzę na temat tych cudeniek. Na początek proszę o wyrozumiałość i cierpliwość ponieważ mogą pojawić się pewne problemy z poruszaniem po forum
Miłego dnia
Pozdrawiam
-
Nati313
witam,
jestem zarazja – szczęśliwa posiadaczka dwóch zabawek. Wiernej i kochanej białej mazdy 323F 1.8 BG i czerwonego Jeepa Wranglera YJ 4.0 – tytana głębokich błot i miejskiej dżungli
. Obydwa z jedynego słusznego rocznika 92 
pozdrawiam Was
Kasia
jestem zarazja – szczęśliwa posiadaczka dwóch zabawek. Wiernej i kochanej białej mazdy 323F 1.8 BG i czerwonego Jeepa Wranglera YJ 4.0 – tytana głębokich błot i miejskiej dżungli

pozdrawiam Was
Kasia
-
zarazja
Witam Wszystkich Forumowiczów i fanów Mazdy. Jestem szczekliwym posiadaczem MAZDY 6 2.0i 2005 hatchabck . Pozdrawiam Łukasz
-
lukasz_nicka_mazda_6
Witam Wszystkich . Wiele razy przeglądałem to forum i nadszedł czas ...
Od wielu lat posiadam 929 coupe .
Pozdrawiam wszystkich.
Od wielu lat posiadam 929 coupe .
Pozdrawiam wszystkich.
-
dareckij16
Witam wszystkich! Od pewnego czasu jestem posiadaczem Mazdy Millenii 2.5 V6 z 95 roku. Kupilem auto od wujka po okazyjnej cenie i chcialem je sprzedac z zyskiem, ale bardzo mi sie spodobalo i postanowilem je zrobic dla siebie. Lecz nie jest to takie proste gdyz czesci sa trudno dostepne i strasznie drogie! I wlasnie mam pytanie, czy ma ktos moze wahacze srodkowe przednie do mojej Mazdy. Szukam wszedzie, ale niestety ceny mnie odstraszaja..Serdecznie pozdrawiam
-
adamillenia
WWF!!! (Witam Wszystkich Forumowiczów).
Chcąc nie chcąc stałem się kierowca kierowcą żwawej Madzi 323F 2.0 V6 z powodu przyjścia na świat mojej kochanej małej Anielki. Zmuszony przesiąść się z 200Konnego Paska poczułem w końcu co to żywioł i stara szkoła bez "wspomagaczy". Podgrzewana "bujana" kanpa zamieniona na twarde "klepicho" dala się też we znaki odczytom spalania popularnej 95tki.
Szurając jednak po ulicach stwierdziłem że, jest w Madzi trochę do zrobienia. Mojej Kobietce to w końcu mogło nie przeszkadzać ale jak mam się Nią nadal odpychać muszę w końcu coś z tym zrobić. Wydech , ręczny, i falujące obroty to obecna zmora mojej nowej kochanki. Zapewne oryginalny filtr KN oraz nowe opony i amorki dopełnią dzieła i przyozdobią nóżki zgrabnej... jeszcze 16nastolatki! ale serucho 'zawias'
i hamulce muszą być zawsze pod kontrolą
Jako że prokuratura nie ściga już tak "starych" dziewczyn postanowiłem się Nią zainteresować "dogłębniej"...
I co?!...
Tutaj pytań mam wiele, jednakże ich zasadność w dziale powitań jest chyba nie na miejscu, tak wiec zawijam ręczny, którego jeszcze nie mam i surfuje do reszty Forum poszukać odpowiedzi.
Za Nowe tematy nie ręczę
Pozdrawiam
haakon
Chcąc nie chcąc stałem się kierowca kierowcą żwawej Madzi 323F 2.0 V6 z powodu przyjścia na świat mojej kochanej małej Anielki. Zmuszony przesiąść się z 200Konnego Paska poczułem w końcu co to żywioł i stara szkoła bez "wspomagaczy". Podgrzewana "bujana" kanpa zamieniona na twarde "klepicho" dala się też we znaki odczytom spalania popularnej 95tki.
Szurając jednak po ulicach stwierdziłem że, jest w Madzi trochę do zrobienia. Mojej Kobietce to w końcu mogło nie przeszkadzać ale jak mam się Nią nadal odpychać muszę w końcu coś z tym zrobić. Wydech , ręczny, i falujące obroty to obecna zmora mojej nowej kochanki. Zapewne oryginalny filtr KN oraz nowe opony i amorki dopełnią dzieła i przyozdobią nóżki zgrabnej... jeszcze 16nastolatki! ale serucho 'zawias'
Jako że prokuratura nie ściga już tak "starych" dziewczyn postanowiłem się Nią zainteresować "dogłębniej"...
I co?!...
Tutaj pytań mam wiele, jednakże ich zasadność w dziale powitań jest chyba nie na miejscu, tak wiec zawijam ręczny, którego jeszcze nie mam i surfuje do reszty Forum poszukać odpowiedzi.
Za Nowe tematy nie ręczę
Pozdrawiam
haakon
-
haakon
Witam wszystkich mam na imię Daniel. Jestem posiadaczem Mazdy 626 GE Specjal z 97r. Miałem już kiedyś ten model lecz z (przyczyn finansowych musiałem go sprzedać (znajomy ją kupił i jest z niej zadowolony w końcu siostra sprowadziła mi ją z Niemiec była w super stanie).Moja nowa już nie była taka ładna kupiłem ją w Polsce troszkę zaniedbana ale jest już prawie wszystko odnowione.Mam nadzieje że dzięki waszej pomocy doprowadzę ją do dawnej doskonałości!
- Od: 28 maja 2012, 20:00
- Auto: Mazda 6 GG 2004r, 2.0 Kombi Sport Dynamic.
Witam wszystkich.! Jestem Bartek i pewnie troche was popytam bo jeszcze Mazdy nie mam
Pozdro
-
Bartoszzx
Witam. Jestem posiadaczem Mazdy 323f BJ 1.5 16v z 200r od wczoraj. Pozdrawiam wszystkich! xD
- Od: 20 paź 2012, 15:35
- Auto: Mazda 323f VI (BJ) 1.5 16v 2000r