Tez witamInka napisał(a):witamy serdecznie
Tutaj się witamy
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Hej chciałbym się przywitać ze wszystkimi. Życzę miłego dzionka. Ja właśnie wyjeżdżam na weekend do rodzinki więc czeka mnie 450 km jazdy moim ulubionym autkiem. Tylko ja i mój Xedosik. Hurrraaa!! Nara
- Od: 3 mar 2005, 14:58
- Auto: Mazda Xedos 2.0i V6 '97
Witam i pozdrawiam klubowicza "pldiego", obok którego jechałem dziś ulicą Popiełuszki i pod nowym wiaduktem w Białymstoku
Moją uwagę zwróciła klubowa naklejka na jego aucie i postanowiłem odwiedzić stronę Waszego klubu
Moją uwagę zwróciła klubowa naklejka na jego aucie i postanowiłem odwiedzić stronę Waszego klubu
-
Gość
SiAr napisał(a):oją uwagę zwróciła klubowa naklejka na jego aucie i postanowiłem odwiedzić stronę Waszego klubu
No to bardzo serdecznie witamy w progach mazdaspeed.pl i zachęcamy do częstych odwiedzin a docelowo oczywiście do wstąpienia do klubu

A dla pldiego to browarek jak nic

Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
chemical napisał(a):Muszę przyznać, że forum mazdaspeed wyróżnia się na tle innych podobnych, szczególnie kulturalną atmosferą i naprawdę sporym zasobem porad. Pzdr z Wrocławia/Tomaszowa Maz.
ehh jak milo to slyszec
SiAr napisał(a):Moją uwagę zwróciła klubowa naklejka na jego aucie i postanowiłem odwiedzić stronę Waszego klubu
Witamy i pozdrawiamy Ziomka
Wzajemnie, witamy nowego Klubowicza i czarujaca "efke" 
nio siema dopiero teraz zobaczylem ten dzial hehe wiec sie witam i pozdrawiam
- Od: 8 mar 2005, 20:58
- Auto: Mazda 121 rok 24 grudnia 1992