Pozdrawiam wszystkich
Tutaj się witamy
Witam wszystkich
od 2miesiecy jestem posiadaczem 6 MPSa i juz skorzystalem z pomocy jednego kolegi na mazdaspeed...
pozdrawiam
od 2miesiecy jestem posiadaczem 6 MPSa i juz skorzystalem z pomocy jednego kolegi na mazdaspeed...
pozdrawiam
-
CITIMAN
Witam
wszystkich
Byłem za granicą po autko.
Trafiła mi się Mazda 6 z 2010roku HT przed liftingiem
Jest to Moja pierwsze auto japońskie wcześniej , Audi a4 , VW Sharan , mam nadzieję że japońskie auto mnie zadziwi i zmienie nastawienie do aut niemieckich
Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość jak źle umieszczę temat a będzie ich kilka :–))
Pozdrawiam
wszystkich
Byłem za granicą po autko.
Trafiła mi się Mazda 6 z 2010roku HT przed liftingiem
Jest to Moja pierwsze auto japońskie wcześniej , Audi a4 , VW Sharan , mam nadzieję że japońskie auto mnie zadziwi i zmienie nastawienie do aut niemieckich
Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość jak źle umieszczę temat a będzie ich kilka :–))
Pozdrawiam
- Od: 12 sie 2012, 12:59
- Auto: MAZDA 6 HATCHBACK 2010r
przed liftingiem :)
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów
, mam na imię Sebastian , przepraszam jeśli złe trafiłem , ale jakoś trzeba zacząć.Parę słów o mnie
Od ładnych kilku lat miłuje się w marce aut Mazda . Pierwsza mazdę jaka nabyłem to była wersja 323 f z roku 91 w benzynie , zaraz po niej również 323 f w modelu BA , która śmigałem i śmigałem , z czasem przyszedł czas na coś nowszego i upolowałem piękny okaz z Niemiec 626 z roku 2001 po ostatnim lifcie w sedanie. Jak każda mazda również w benzynie nigdy mnie nie zawiodła
3 tygodnie temu znalazła nowego właściciela , a ja spokojnie szukałem jej następczyni . Czekajcie a będzie wam dane
no i znalazłem piękna Mazdę 6 w kombi wersja Sport z końcówki roku 2005 , a wiec już po lifcie
. Mieszkam w okolicy Zielonej Góry woj. Lubuskie , jeśli jest ktoś z klubowiczów z mojego rejonu proszę o info. Serdecznie POZDRAWIAM

Witam wszystkich ...
Kilka dni temu kupiłem Mazdę 6 2003 2.0 Benzyna i już widzę, że będę potrzebował wsparcia
Moja wiedza z mechaniki samochodowej jest na poziomie szkoły podstawowej
więc raczej forumowicze będą mieli ubaw z moich pytań i postów . Pewnie też nie jednego zirytuję swoją głupotą .
Tyle o mnie .
Kilka dni temu kupiłem Mazdę 6 2003 2.0 Benzyna i już widzę, że będę potrzebował wsparcia
Moja wiedza z mechaniki samochodowej jest na poziomie szkoły podstawowej
Tyle o mnie .
Sztuczna inteligencja nie ma szans z naturalną głupotą.
- Od: 13 sie 2012, 10:56
- Auto: Mazda M6 Kombi 2003 2.0 Benzynka
strazak700 napisał(a):Mieszkam w okolicy Zielonej Góry woj. Lubuskie , jeśli jest ktoś z klubowiczów z mojego rejonu proszę o info. Serdecznie POZDRAWIAM
Jest w wątku regionalnym zapewne
viewforum.php?f=36
voo napisał(a):więc raczej forumowicze będą mieli ubaw z moich pytań i postów . Pewnie też nie jednego zirytuję swoją głupotą .
Tyle o mnie .
Az tak źle to tu chyba nie jest

Witam uzupełnijcie profile i do regionalnych zapraszam.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Witam , darek z Płocka od klilku dniu posiadam 323f bj pozdrawiam wszystkich klubowiczów 

-
darjan bj
Witam
- Od: 9 wrz 2011, 22:18
- Auto: Mazda Xedos 9 1999r. 2,5L Automat
Witam serdecznie,
Od mniej więcej 2 godzin jestem właścicielem (mam nadzieję szczęśliwym) Mazdy CX-7 z 2007 r. To moja pierwsza przygoda z Mazdą – przygoda, którą z pewnością rozpocznę od wymiany rozrządu. Jak zdążyłem się już trochę zaznajomić z forum – to dość powszechny element użytkowania tego samochodu tak więc od razu dziękuję tym którzy podzielili się swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam!
Hammer81 (Warszawa)
Od mniej więcej 2 godzin jestem właścicielem (mam nadzieję szczęśliwym) Mazdy CX-7 z 2007 r. To moja pierwsza przygoda z Mazdą – przygoda, którą z pewnością rozpocznę od wymiany rozrządu. Jak zdążyłem się już trochę zaznajomić z forum – to dość powszechny element użytkowania tego samochodu tak więc od razu dziękuję tym którzy podzielili się swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam!
Hammer81 (Warszawa)
- Od: 14 sie 2012, 23:38
- Auto: CX-7, 2.3, 2007
Dziękuje za info ;] 
Witam wszystkich miłośników Mazd. Obecnie posiadam Mazdę Premacy 2000r z chęcią przesiadki na Mazde 5 ;–)
-
Pi00tr
Witam wszystkich Forumowiczów 
Jestem tutaj, chociaż nie mam mazdy a mitsubishi colt'a
Ale jestem w trakcie sprzedaży i następnym autem jakie chce kupić to mazda 323f z 2000/2003 roku.
Stąd moja rejestracja na tym forum
chcę dowiedzieć się wszystkiego od a do z o tej maździe
ale to już chyba w innych działach
Pozdrawiam 
Jestem tutaj, chociaż nie mam mazdy a mitsubishi colt'a
Ale jestem w trakcie sprzedaży i następnym autem jakie chce kupić to mazda 323f z 2000/2003 roku.
Stąd moja rejestracja na tym forum
-
Siddhartha
Witam wszystkich formowiczów, przeprowadziłem się tu z forum MX5 gdyż teraz moją Madzią jest model 3
-
dylan