Tutaj się witamy
Witam wszystkich!
Z tej strony Karol, świeży posiadacz mazdy 6tki GY sprowadzonej wprost z Holandii (niestety nie znalazlem zadnego ziola w bagazniku:D ). Mam nadzieje troche tutaj pobyc, powymieniac opinii, sporo sie dowiedziec, a przede wszystkim... dobrze bawic!
Pozdrawiam!
Z tej strony Karol, świeży posiadacz mazdy 6tki GY sprowadzonej wprost z Holandii (niestety nie znalazlem zadnego ziola w bagazniku:D ). Mam nadzieje troche tutaj pobyc, powymieniac opinii, sporo sie dowiedziec, a przede wszystkim... dobrze bawic!
- Od: 17 lip 2012, 13:08
- Auto: Mazda CX-9 TB
Mazda 6 GY FL 1.8 L8-DE
Witam. Na imię mi Seba. Zarejestrowałem się tu by nabrać wiedzy dot. Mazda323C (1996). Otórz moja kobieta kupiła ją 4 lata temu, zamierzała ją niedawno sprzedać, lecz się sprzeciwiłem gdyż się przywiązałem do tego auta. Niestety, po tylu latach służenia Madzia zaczęła gnić. Generalnie do wymiany jest cała podłoga łącznie z podłużnicami i progami. Zacznę od podłużnic i progów. Właśnie z progami mam problem. Nie mogę nigdzie ich znaleźć. Prosiłbym o wiadomości związane z tym tematem. Mieszkam we Wrocławiu. Może ktoś ma na zbyciu te części?... pozdrawiam i proszę o pomoc
-
Sebi1278
Witam, mam na imię Tomasz. Posiadam Mazdę 323 GTX BG z rocznika 1991. Chciałbym dowiedzieć się coś ciekawego na temat tego modelu, kupić może jakieś części itp. Pozdrawiam.
-
ts66
Witam, zostałem szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 kombi z 2004r
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
- Od: 20 lip 2012, 11:57
- Auto: MAZDA 6 2.0 136KM 2003r
Witam! Nie mam jeszcze Madzi
ale mam zamiar mieć. Taką po niewłaściwej stronie kierowaną bo jestem w UK. Ale czy to ma jakieś znaczenie?? .. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
-
stfun84
Witam wszystkich posiadzaczy MAZD. Jestem właśnie w trakcie poszukiwania, myślę że niedługo do was dołącze.
Pozdrawiam
-
joger
Witam !
Parę lat temu miałem mazdę 626 2.0 diesel COMPREX – byłem z niej zadowolony do czasu jak po ok. 170 tys. km wysiadł "comprex". Przesiadłem się na alfa romeo 156 1.8 TS – to był horror. Za parę dni przesiądę się do mazdy 6 GG z silnikiem 2.0 benzyna (LF) 141 KM.
Parę lat temu miałem mazdę 626 2.0 diesel COMPREX – byłem z niej zadowolony do czasu jak po ok. 170 tys. km wysiadł "comprex". Przesiadłem się na alfa romeo 156 1.8 TS – to był horror. Za parę dni przesiądę się do mazdy 6 GG z silnikiem 2.0 benzyna (LF) 141 KM.
Ostatnio edytowano 13 paź 2012, 05:44 przez stan_ko, łącznie edytowano 1 raz
stan_ko
- Od: 22 lip 2012, 12:58
- Auto: Mazda 6 GG silnik: 2.0i 16V LF 141 KM, 2003 r.
Witam wszystkich stałych i nowych użytkowników forum dotyczącego mojej ukochanej marki
Ze swej strony oferuję pomoc i fachowe doradztwo w sprawach dotyczących ubezpieczeń – nie tylko tych komunikacyjnych 
Pozdrawiam wszystkich
Piotr
Pozdrawiam wszystkich
Piotr
-
HUKE
Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy aut marki Mazda. Od dwóch tygodni jestem także jednym z Was, jestem więc na etapie dopieszczania, picowania i wymiany wszelkich niezbędnych rzeczy w mojej Madzi – jak to po zakupie. Pewnie więc nieraz skorzystam z Waszych rad w razie wątpliwości. (w zasadzie forum już mi pomogło – temat "podłączanie radia, bezpieczniki, kabelki...itp ;–)). Pozdrawiam..i jak coś zaobserwuję z czasem to oczywiście również się podzielę informacją. Szerokich dróg! 
Andrzej.

Andrzej.
Ostatnio edytowano 25 lip 2012, 22:34 przez Rocky113, łącznie edytowano 1 raz
Zoom-Zoom ;–)
- Od: 19 lip 2012, 19:13
- Auto: MAZDA CX-5 2.0, 2WD, 2016r Polift JetBlack
Cześć.
Kultura wymaga wpierw się przywitać, tak więc Witam wszystkich kierowników tejże jedynej i słusznej
"M"arki pojazdów . Osobiście jak dotąd w swojej "karierze" motoryzacyjnej nie miałem innego pojazdu poza Madzią. Była Mazda 626 2.0 GD (1988r), obecnie Mazda 626 1.8 GE (FS) '96, w planach na dalsze lata Mazda 323 F ('03), lub jak wyobraźnia poniesie to może i pierwsza 6stka
.
Kultura wymaga wpierw się przywitać, tak więc Witam wszystkich kierowników tejże jedynej i słusznej
-
Luk81
Hejka;)
Póki co skoda;)
ale może kiedyś:)
a zalogowałem się żeby zapytać o:
viewtopic.php?f=35&t=36484&start=1000
pozdrawiam
Bartek
Póki co skoda;)
ale może kiedyś:)
a zalogowałem się żeby zapytać o:
viewtopic.php?f=35&t=36484&start=1000
pozdrawiam
Bartek
-
westwi78
Ja dopiero zamierzam kupić mazdę (3), ale postanowiłem się już zarejestrować na forum. Jestem dość zdesperowany żeby kupić trójkę, poprzednie auto też miałem z Azji ale niestety zostało skasowane. Tak więc witam wszystkich i proszę o pomoc w zakupie
-
mały
Witam serdecznie. Od trzech lat posiadam Mazdę 626 gf fs '98. Od tego też czasu śledzę forum regularnie. Nadszedł więc czas, by się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
-
Chejron
Witam! Mam na imię Sławek. Jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2,0DiTD 101KM 2001ROK i mam kilka problemow na które mam nadzieje pomożecie mi znaleźć rozwiązanie. Mazdę posiadam juz od ponad roku i mogę tylko potwierdzić jej opinie o bezwaryjności. Do tej pory wymieniłem w niej kompletny zestaw rozrządu za ok 1400, łączniki stabilizatorów oraz tuleje wahaczy (razem 400zl) oczywiście kompletny zestaw filtrów i olej na czas takze..Zrobilem ok 15000 km i do tej pory obyło się bez awarii. Mazde nabyłem przypadkiem bo zostalem akurat bez auta i napewno mnie nie rozczarowała. Mam nadzieje ze znajde tutaj odpowiedz na trapiące mnie problemy a i moze cos pomogę. Pozdrawiam.
-
Slawekz17