Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Pragnę przyłączyć się do waszego grona. Co prawda nie mam jeszcze swojej Mazdy ale już niedługo (22.06.2012) stanę się posiadaczem Mazdy 6 1.8i 2004 w kombi. Co prawda nie miałem wcześniej żadnej Mazdy ale przejechałem się raz i to mi wystarczyło. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Wraz z nabieranym doświadczeniem postaram się opisywać swoje sugestie, obserwacje, bolączki oraz radości z użytkowania. Póki co nie mogę doczekać się piątku 
-
jacol231
Witam wszystkich i kazdego z osobna
.
Forum czytam juz jakis czas i znalazlem kilka przydatnych informacji, jak rowniez inspiracji. Teraz postanowilem do Was dolaczyc.
Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
Darek
Forum czytam juz jakis czas i znalazlem kilka przydatnych informacji, jak rowniez inspiracji. Teraz postanowilem do Was dolaczyc.
Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
Darek
- Od: 15 cze 2012, 23:35
- Auto: Mazda 6 2.2 D SkyActive Estate
Siemanko wszystkim;) Jestem nowa na tym portalu, więc prosze się nie śmiać z moich (pewnie) głupich pytań i w ogóle..
Fajnie, że w końcu znalazłam jakieś miejsce, gdzie (może)! Ktoś mi pomoże ! 
- Od: 18 cze 2012, 15:08
- Auto: Mazda Mx3 1,6 ; 16V
1993 (1598cm3)
89 KM:)))
Moja ślicznoootka
Witamy wszystkich, pouzupełniajcie swoje profile i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum oraz w poszczególnych regionach 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
witam wszystkich forumowiczów jestem podobnie jak wy szczęśliwym posiadaczem mazdy 6 2004 i chciałbym wymieniać się z wami swoimi wrazeniami
-
mikersik
Witam wszystkich. Od roku moja kobieta jezdzi madzia demio i tak zawitalem na to forum. Do tej pory bezawaryjne autko I oby tak dalej. Pozdrawiam 

-
Omegos
Hej.
W kolizji zostałem pozbawiony vectry b i szukam mazdy 6 I. U Was dużo rzeczy można się dowiedzieć na ten temat, dlatego też pozwoliłem sobie zarejestrować się tutaj. Pozdrawiam
W kolizji zostałem pozbawiony vectry b i szukam mazdy 6 I. U Was dużo rzeczy można się dowiedzieć na ten temat, dlatego też pozwoliłem sobie zarejestrować się tutaj. Pozdrawiam
-
aakameleon
Witam wszystkich, na forum trafiłem dzięki Serafowi
Aktualnie jeżdżę Hondą Civic, ale może w przyszłości pojawi się w garażu jakaś Mazda (w totka kolejny raz nic nie wygrałem, więc raczej w najbliższym czasie nie będzie to wymarzone FD RX-7
).
Aktualnie jeżdżę Hondą Civic, ale może w przyszłości pojawi się w garażu jakaś Mazda (w totka kolejny raz nic nie wygrałem, więc raczej w najbliższym czasie nie będzie to wymarzone FD RX-7
Yossarian napisał(a):Witam wszystkich, na forum trafiłem dzięki Serafowi
Aktualnie jeżdżę Hondą Civic, ale może w przyszłości pojawi się w garażu jakaś Mazda (w totka kolejny raz nic nie wygrałem, więc raczej w najbliższym czasie nie będzie to wymarzone FD RX-7).
Skąd my się znamy
Witaj w skromnych progach
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Witam
!
Mimo, iż nie jestem fanatykiem marki nasze losy się splatają.
Zakupiłem Mazde 3 po strzale
i niestety nie jest tak kolorowo jak zakładałem.
Mam jeden temat nieogarnięty ale za to GRuuuuuuBY
Więcej szczegółów w innym dziale

Mimo, iż nie jestem fanatykiem marki nasze losy się splatają.
Zakupiłem Mazde 3 po strzale

Mam jeden temat nieogarnięty ale za to GRuuuuuuBY
Więcej szczegółów w innym dziale
-
loneraider
Witam,
od środy 20.06.2012 jestem szczęśliwym Posiadaczem Mazdy 6GY z 2006 roku z silniczkiem Benzynowym 2.0 l
Więcej info będzie w dziale nasze Mazdy
Pozdrawiam
Kalin
od środy 20.06.2012 jestem szczęśliwym Posiadaczem Mazdy 6GY z 2006 roku z silniczkiem Benzynowym 2.0 l
Więcej info będzie w dziale nasze Mazdy
Pozdrawiam
Kalin
MAZDA 6 GY 2.0 l (Pb 95) '06 bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253
- Od: 15 lut 2012, 11:49
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 (155 KM) 2010r.
Witam wszystkich,
Wprawdzie Mazdy nie mam ale od lat jestem zakochany w samochodach z kraju kwitnącej wiśni
stąd moja wizyta na forum – planuję zrobić mały upgrade Hondy Civic ES4 (sedan VII gen) przy pomocy elementu wyposażenia wnętrza z Mazda 626
szczegóły w odpowiednim wątku
pozdrawiam,
Mikołaj
Wprawdzie Mazdy nie mam ale od lat jestem zakochany w samochodach z kraju kwitnącej wiśni
pozdrawiam,
Mikołaj
-
nicolas
Cześć! Tu mówi iza zimowa. Właśnie adoptowałam mazdę premacy 2.0 diesel, która za tydzień pojawi się w mojej rodzinie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

-
iza zimowa
Miło by było jak wpisał byś skąd jesteś najlepiej w danych
Tyczy się to większości nowo przybyłych do nas
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Konto mam już długo na forum, ale wypada się w końcu przywitać 
Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy Mazdy, zarówno tych byłych, obecnych jak i przyszłych
Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy Mazdy, zarówno tych byłych, obecnych jak i przyszłych

- Od: 18 cze 2011, 12:20