Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Na forum jestem od kilku miesięcy. Przez 6 lat jeździłem Hondą Civic ale rodzinka w międzyczasie się powiększyła i przyszedł czas na większe auto. Po długich analizach (między innymi tego forum) wybór padł na Mazdę 5. Od 2,5 miesiąca jestem szczęśliwym jej posiadaczem.
Pozdrawiam wszystkich
Na forum jestem od kilku miesięcy. Przez 6 lat jeździłem Hondą Civic ale rodzinka w międzyczasie się powiększyła i przyszedł czas na większe auto. Po długich analizach (między innymi tego forum) wybór padł na Mazdę 5. Od 2,5 miesiąca jestem szczęśliwym jej posiadaczem.
Pozdrawiam wszystkich
Witam serdecznie,
jestem nowym użytkownikiem Mazdy 3 i tym samym nową osobą na forum.
Wcześniej jeździłem VW Touareg, BMW 7, Oplem Omega i Peugeot 405.
Pozdrawiam wszystkich i życzę bezpiecznej jazdy i ogromu przyjemności w użytkowaniu waszych Mazd ...
Dariusz C.
jestem nowym użytkownikiem Mazdy 3 i tym samym nową osobą na forum.
Wcześniej jeździłem VW Touareg, BMW 7, Oplem Omega i Peugeot 405.
Pozdrawiam wszystkich i życzę bezpiecznej jazdy i ogromu przyjemności w użytkowaniu waszych Mazd ...
Dariusz C.
-
DC2012
Witajcie,
Jestem nowym posiadaczem Mazdy 6 (od lutego 2012). Narazie po wymianie wszystkich filtrów i oleju, a przed wymianą rozrządu i pompy wody. W niedalekiej przyszłości chyba będę musiał powalczyć z turbo (świszczy strasznie powyżej 1600 obrotów).
Pozdrawiam,
Michał
Jestem nowym posiadaczem Mazdy 6 (od lutego 2012). Narazie po wymianie wszystkich filtrów i oleju, a przed wymianą rozrządu i pompy wody. W niedalekiej przyszłości chyba będę musiał powalczyć z turbo (świszczy strasznie powyżej 1600 obrotów).
Pozdrawiam,
Michał
-
mipu
Witam,
Zaglądam już od jakiegoś czasu ale nie miałem jeszcze okazji się przywitać. Mam na imię Przemek, na co dzień mieszkam w Holandii i posiadam czerwoną 323 BG z silnikiem 1.3 16V z rocznika 89
Serdecznie pozdrawiam wszystkich posiadaczy aut marki Mazda!
Zaglądam już od jakiegoś czasu ale nie miałem jeszcze okazji się przywitać. Mam na imię Przemek, na co dzień mieszkam w Holandii i posiadam czerwoną 323 BG z silnikiem 1.3 16V z rocznika 89
- Od: 22 sty 2012, 13:34
- Auto: 323 BG 1.3 16V 1989
Witam wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem niebieskiej Mazdy 323BG Sedan 1.6 16V Niestety lekko pukniętej w tylny lewy błotnik. Przeglądam wasze forum od jakiegoś czasu i mam zamiar założyć temat ze zdjęciami z prac przy Mazdzie. Niestety na chwilę obecną brak czasu i funduszy.
Pozdrawiam wszystkich.
Od niedawna jestem posiadaczem niebieskiej Mazdy 323BG Sedan 1.6 16V Niestety lekko pukniętej w tylny lewy błotnik. Przeglądam wasze forum od jakiegoś czasu i mam zamiar założyć temat ze zdjęciami z prac przy Mazdzie. Niestety na chwilę obecną brak czasu i funduszy.
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 14 cze 2011, 21:55
- Auto: Niebieskie BG w Sedanie
Witam, mam na imię Piotrek i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f BG
Pozdrawiam 
-
Palonek
Witam
Z niecierpliwością czekam aż dołączę do waszego grona , w bardzo bliskich planach zakup 6-tki .
Pozdrawiam
Z niecierpliwością czekam aż dołączę do waszego grona , w bardzo bliskich planach zakup 6-tki .
Pozdrawiam
-
Wormo1337
Właśnie się zarejestrowałem i witam wszystkich, jezdze mazda 6 2.0 dizel 143KM 2008 rok kupiona tydzien temu:) wersja sport czarna . Poczytam i w miare poznawania tutejszych zwyczajów postaram sie pisać na forum.
LUKasz
LUKasz
- Od: 30 maja 2012, 19:03
- Auto: Mazda6 2.0 dizel 2008rok 143KM wersja sport
Witamy wszystkich nowych zarejestrowanych. Miło, że do Nas dołączyliście. Prosimy więc o uzupełnienie swoich profili i zapraszmy do aktywnego udzielania się na forum oraz w Waszych regionach. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Witam wszystkich.
Właśnie się zarejestrowałem (chociaż incognito bywałem wcześniej). Moja Madzia to 323f 1,6 2002r. Jesteśmy już ze sobą 10000 km i nadal ją kocham
Właśnie się zarejestrowałem (chociaż incognito bywałem wcześniej). Moja Madzia to 323f 1,6 2002r. Jesteśmy już ze sobą 10000 km i nadal ją kocham
-
jendroman79