Miałem juz napisac ze znam tę srebrną GESTEffAN napisał(a):Pozdrawiam również AutoJaksową ekipę

www.mazdaspeed.pl
Miałem juz napisac ze znam tę srebrną GESTEffAN napisał(a):Pozdrawiam również AutoJaksową ekipę
kociak napisał(a):miasto widac w profilu a reszte jak uwazasz postaram sie cie nie spotkac oczko
Edit: juz troche poprawilem zeby nikt nie mial pretensji język
malutka napisał(a):alinoe napisał(a):No tak malutka, skapowalem sie w ostatniej chwilly usmiech
A za mną jechała taka sama tyle że kierownikowa
alinoe napisał(a):malutka napisał(a):alinoe napisał(a):No tak malutka, skapowalem sie w ostatniej chwilly usmiech
A za mną jechała taka sama tyle że kierownikowa
a ja myslalem, ze mi sie dwoi w oczach z przemeczenia
NBR napisał(a):Mazda 6 kombi na blachach WX... niebieska i niebieskie podkładki widziana zaparkowana przy ul. Popiełuszki bliżej pl. Grunwaldzkiego
wczoraj ok 19
Pozdrawiam...
gorylla napisał(a):dopisałem się do wątku, aby go bo łatwiej śledzić. łoł
krzych napisał(a):bo jak gdzies raz cos powiem to pozniej szukajac po autorze do konca zycia musze go obserwowac – porazka jakas
gorylla napisał(a):Kurde, czy nikt nie jeździ na Mazury przez Łomżę-Kolno-Pisz. A ja się po tej trasie kręcę no stop i nikt mnie jeszcze nie pozdrowił.![]()
No dobra, żartowałem, dopisałem się do wątku, aby go bo łatwiej śledzić.
gorylla napisał(a):Kurde, czy nikt nie jeździ na Mazury przez Łomżę-Kolno-Pisz. A ja się po tej trasie kręcę no stop i nikt mnie jeszcze nie pozdrowił.![]()
No dobra, żartowałem, dopisałem się do wątku, aby go bo łatwiej śledzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości