Tutaj się witamy
Witam wszystkich!
właśnie wczoraj zdecydowałem się na Mazde i odrazu stwierdziłem że trzeba dołączyc do jakiejs fajnej rodzinki,ziomek który właśnie sprowadza mi Madzie was wszystkich mi polecił i oto jestem:)
Miałem juz dawno kupic Xedosa ale zdecydowałem sie na A4 i to był błąd ,lecz 2 raz go nie popełnie i tym razem wybrałem Mazde 6 ! ! !
pozdro for all
właśnie wczoraj zdecydowałem się na Mazde i odrazu stwierdziłem że trzeba dołączyc do jakiejs fajnej rodzinki,ziomek który właśnie sprowadza mi Madzie was wszystkich mi polecił i oto jestem:)
Miałem juz dawno kupic Xedosa ale zdecydowałem sie na A4 i to był błąd ,lecz 2 raz go nie popełnie i tym razem wybrałem Mazde 6 ! ! !
pozdro for all
- Od: 21 mar 2012, 23:19
- Auto: Mazda 6 2.0 kombi
141 kM, 181 Nm
2004
Witam wszystkich użytkowników, od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323 BG 1.6 16v.
mam nadzieję poznać Tu ciekawych ludzi i dowiedzieć się dużo na temat tych autek. Do tej pory jeździłem jeep'em i nadal jestem zarejestrowany na jeep.org.pl Poznałem tam bardzo dużo wartościowych ludzi i mam nadzieję, że Tu będzie tak samo. W najbliższym czasie postaram się wkleić kilka fotek autka
mam nadzieję poznać Tu ciekawych ludzi i dowiedzieć się dużo na temat tych autek. Do tej pory jeździłem jeep'em i nadal jestem zarejestrowany na jeep.org.pl Poznałem tam bardzo dużo wartościowych ludzi i mam nadzieję, że Tu będzie tak samo. W najbliższym czasie postaram się wkleić kilka fotek autka
- Od: 22 mar 2012, 09:25
- Auto: mazda 323 BG 1.8 dohc '91 vw t4 multivan 2,5 tdi '99 zmota do błota '13
honda accord '01
Witam wszystkich użytkowników
! Nie posiadam jeszcze ukochanej Mazdy 6 (2003-2005, najlepiej niebieski metalic lub czarna, silnik 1.8 – 2.0 w benzynce, kombi) , ale ciągle poszukuję
....mam nadzieję, że moja cierpliwość niedługo zostanie nagrodzona, chociaż nie mam tyle kasiorki aby dokonać wymarzonego i pewnego zakupu...
pozdrawiam wszystkich i jeżeli można to proszę o pomoc w znalezieniu "tej wymarzonej"

- Od: 19 mar 2012, 10:31
- Auto: obecnie brak
Witam,
z tej strony Patryk,co prawda konto na forum mam już od dość dawna ale dopiero od niedawna zacząłem się na nim udzielać. Tak więc wypadałoby się w końcu przywitać. Mam nadzieję, że spędzę tutaj sporą ilość czasu,który upłynie na miłej lekturze zawartości forum, a także na poszerzaniu wiedzy na temat mojej Mazdy.
Pozdrawiam
z tej strony Patryk,co prawda konto na forum mam już od dość dawna ale dopiero od niedawna zacząłem się na nim udzielać. Tak więc wypadałoby się w końcu przywitać. Mam nadzieję, że spędzę tutaj sporą ilość czasu,który upłynie na miłej lekturze zawartości forum, a także na poszerzaniu wiedzy na temat mojej Mazdy.
Pozdrawiam
- Od: 23 lip 2010, 12:36
- Auto: Mazda 323F BJ '02, 2.0 DiTD(101 KM)
Witam wszystich, od 3 tygodni poruszam sie Mazda 626, 2.0 B+G.
Znalazłem dzis za wycieraczka coś takiego http://img42.imageshack.us/img42/4671/u ... nyspot.png wiec postanowiłem zajrzec
Znalazłem dzis za wycieraczka coś takiego http://img42.imageshack.us/img42/4671/u ... nyspot.png wiec postanowiłem zajrzec
-
Kendo
Witam wszystkich
Mam na imię Natalka i jestem drugą posiadaczką Madziulki Mx3
Swoją Madzię zakupiłam od forumowicza Chabasa
Myślę że będę tu częstym gościem 
Pozdrowionka dla Wszystkich Forumowiczów
Mam na imię Natalka i jestem drugą posiadaczką Madziulki Mx3
Swoją Madzię zakupiłam od forumowicza Chabasa
Pozdrowionka dla Wszystkich Forumowiczów
Nasz świat jest w naszym wnętrzu, w naszych myślach, emocjach i uczuciach i to on kreuje naszą dobrą lub złą rzeczywistość...
- Od: 22 mar 2012, 18:05
- Auto: Mazda Mx3 1996r 1.6 16v 107 km
misio999 napisał(a):Witam wszystkich-fajne forum
Witam i zapraszam do działu regionalnego

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam wszystkich serdecznie. Mam tak naprawde dwie Madzie..jedna w Polsce a druga "na wygnaniu" w IRL. W Polsce stoi odsluzona ale zawsze nie zawodna 323 1,6 8V z przebiegiem juz prawiem 300 tys. Nigdy sie nie zepsula. W irl mam 6 TS 2.0 TDCi i mam male problemy ale nie tak duze zeby mnie zniechecic do Mazdy.
Przepraszam za brak polskich znakow.
Przepraszam za brak polskich znakow.
- Od: 22 mar 2012, 23:54
- Auto: Mazda 6 TS Sport Wagon
2.0 MZR-CD (CiTD)
136KM
Witam wszystkich klubowiczów,
Od grudnia CX-7, od dzisiaj zarejestrowany na forum, lekki poślizg mi się zdarzył
ale od teraz będę częstszym bywalcem i w miarę oswajania się z madzią, mam nadzieję że także pomocnym.
pozdrawiam.
Od grudnia CX-7, od dzisiaj zarejestrowany na forum, lekki poślizg mi się zdarzył
ale od teraz będę częstszym bywalcem i w miarę oswajania się z madzią, mam nadzieję że także pomocnym.
pozdrawiam.
- Od: 23 mar 2012, 00:43
- Auto: CX-7 2,3 ER 2008
CX-9 2014 ER
Witam, od lutego jestem posiadaczem M5. Długi czas wybierałem między oplem zafirą a M5 i zdecydowałem się na egzemplarz M5 z 2008 roku. Dokładna data produkcji po zdekodowaniu VIN wskazuje na wrzesień 2007r.
Mazda ma przejechane 192 tysiące km. Do końca była serwisowana w ASO.
Jak do tej pory sprawia radośc mnie i mojej rodzinie. Elektrycznie suwane drzwi ułatwiają życie kiedy dziecko niesione jest na ręku...z wyposażenia bardzo brakuje mi tempomatu..posiadam wersję exclusive busisnes (aż dziwne, że wersja ta nie jest wyposażona w tempomat). Zdjęcia dołączę w najbliższym czasie.
Przesiadłem się z opla vectry 2.0 dti...więc wizyty na stacjach benzynowych są nieco boleśniejsze (vectra nie paliła więcej niż 6-7l ON/100km)... no ale..;–)
Witam wszystkich użytkowników.
Mazda ma przejechane 192 tysiące km. Do końca była serwisowana w ASO.
Jak do tej pory sprawia radośc mnie i mojej rodzinie. Elektrycznie suwane drzwi ułatwiają życie kiedy dziecko niesione jest na ręku...z wyposażenia bardzo brakuje mi tempomatu..posiadam wersję exclusive busisnes (aż dziwne, że wersja ta nie jest wyposażona w tempomat). Zdjęcia dołączę w najbliższym czasie.
Przesiadłem się z opla vectry 2.0 dti...więc wizyty na stacjach benzynowych są nieco boleśniejsze (vectra nie paliła więcej niż 6-7l ON/100km)... no ale..;–)
Witam wszystkich użytkowników.
- Od: 7 mar 2012, 12:34
- Auto: Mazda 5 CR19 TOP
Silnik L8 23 1.8 benzyna 115KM
Rok produkcji 2008
Witam, namówił mnie dziś jeden wesoły posiadacz 323 do zalogowania się. No i jestem 
-
Kowal Bałuty
Witam serdecznie wszystkich Userów
Długo zeszło mi się z rejestracją na MS, jednak śledzę od dawna
Moją Mazdę 323F BA KF posiadam od sierpnia 2011, wpadła w moje szpony od Brata --> (StigaMx6)
Od jutra zapraszam do własnego tematu
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach i forum
Długo zeszło mi się z rejestracją na MS, jednak śledzę od dawna
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach i forum