Tutaj się witamy
witam, mam na imię Marcin, na dzień dzisiejszy jeżdżę starym vw passatem, ale poważnie myślę o mazdzie 6 2.3 4x4 (+ LPG) 
-
lolo.lolo
Czesc Wszystkim Posiadaczom Madzi 
Nie bede sie w tym miejscu żalił na moje Mazdy bo nie mam ku temu powodów.
Czasami tylko będe potrzebował Waszej nieocenionej pomocy.
Pozdrawiam

Nie bede sie w tym miejscu żalił na moje Mazdy bo nie mam ku temu powodów.
Czasami tylko będe potrzebował Waszej nieocenionej pomocy.
Pozdrawiam
-
scolten
Witam wszystkich forumowiczów ! Mam na imię Konrad i od 3 tygodni posiadam Mazdę 323F BJ z 2001r. Benzyna 1.6 ZM. Z autka na razie jestem baardzo zadowolony i pewnie tak już zostanie 
- Od: 26 lut 2012, 13:24
- Auto: Była:
Mazda 323F BJ 2001' 1.6 16V ZM
Jest:
Lexus IS 200
Toyota Starlet EP81 1.3 16V DOHC
Witam! kupiłem mazde 323f bj 1.5 99r. trzy tyg, temu jestem nowy na forum i już mam kilka pytan, rozrzad wymieniony, oleje tez tylko dreczy mnie pompa wody.....................
Pozdrawiam Piotr!
- Od: 25 lut 2012, 22:48
- Auto: Mazda 323F BJ 1.5 16V 1999r.
powitac wszystkich nowych forumowiczow 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Witam serdecznie
Mam na imię Piotr i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2006r, z silniczkiem 2.0 Diesel.
niestety mam raczej słabą wiedzę ogólną nt samochodów i sądzę że będę tutaj częstym bywalcem jako uczniem. Proszę mi wybaczyć "głupie" z pozoru dla osób doświadczonych, pytań.
Pozdrawiam
Mam na imię Piotr i jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2006r, z silniczkiem 2.0 Diesel.
niestety mam raczej słabą wiedzę ogólną nt samochodów i sądzę że będę tutaj częstym bywalcem jako uczniem. Proszę mi wybaczyć "głupie" z pozoru dla osób doświadczonych, pytań.
Pozdrawiam
-
suvi
Witam wszystkich forumowiczów 
Mam na imię Kamil i od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 MZR-CD 140KM w wersji dynamic z 2009r. Jest to moja pierwsza Mazda i na razie jestem z niej bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Mam na imię Kamil i od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 2.0 MZR-CD 140KM w wersji dynamic z 2009r. Jest to moja pierwsza Mazda i na razie jestem z niej bardzo zadowolony
Pozdrawiam
- Od: 27 lut 2012, 14:53
- Auto: Mazda 6 GH 2009 2.0 MZR-CD Dynamic
Witam, jestem już z Wami trochę czasu a teraz nadrabiam niektóre zaniedbania
powiem, że zadomowiłem się tu na dobre a cała historia z forum zaczęła się wraz z kupnem mojej 626 w 2008 roku kiedy to brat znany jako kopajt zaproponował mi jego fajny klub. Włączyłem się w udział życia regionu dopiero po dwóch latach ale za to bardzo aktywnie czasami jako jedyny reprezentant Radomia i całego Mazowsza
przez niektórych już znany, moje imię Karol
pozdrawiam
przez niektórych już znany, moje imię Karol
pozdrawiam
Ostatnio edytowano 27 lut 2012, 22:31 przez kajol, łącznie edytowano 1 raz
Witam Jestem tu nowy i nie bardzo mogę się tu ogarnąć więc proszę o wyrozumiałość jak coś... A tak po za tym to witam wszystkich posiadaczy tej cudownej marki 

Jako nowy uczestnik forum i klubu witam wszystkich. Od wczoraj jestem nowym posiadaczem Mazdy 626 GW, mam nadzieję, że to był dobry wybór.
Pozdrawiam Zbyszek.
Pozdrawiam Zbyszek.
- Od: 27 lut 2012, 22:23
- Auto: Obecnie:
Mazda 5 CR19 1.8 16v L8 116KM
Była:
Mazda 626 GW 2.0 16V FS2J 115 KM – 98r.
witamy .witamy swierzą krew
co do dobrego wyboru pojezdzisz zobaczysz
nie zapomnij uzywac szukajki jak bedziesz szukal tematow typu: slabe wygluszenie,glosnie zawieszenie ,falujace obroty,regeneracja zaciskow,dlugo kreci na zimnym , po zmianie oleju dymi,rano puszcza chmurke, itp itd 
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Cześć jestem Grzesiek, Krzeszów nad Sanem, czasami Paris.
Na forum od jakichś 7 lat, niestety jako pasywny(niezarejestrowany).
Od dziś postaram się jako bardziej aktywny
Na forum od jakichś 7 lat, niestety jako pasywny(niezarejestrowany).
Od dziś postaram się jako bardziej aktywny
W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
Siema wszystkim!!!
Witam mialem kiedys mazde 626 88r. Planuje wrocic do tej marki (mazda 6 2005-2007r.) nie ukrywam ze wpadam tutaj po porady. zabieram sie za czytanie a ze swojej strony moge pomoc wiedza na temat mercedesa w210:D
i nie bede uzywal polskich znakow:D
Witam mialem kiedys mazde 626 88r. Planuje wrocic do tej marki (mazda 6 2005-2007r.) nie ukrywam ze wpadam tutaj po porady. zabieram sie za czytanie a ze swojej strony moge pomoc wiedza na temat mercedesa w210:D
i nie bede uzywal polskich znakow:D
-
dmx304
witam,
zalogowałam się ponieważ chcę kupić samochód i myślę o mazdzie (głównie dzięki jej osławionej niskiej awaryjności) co ze względu na finanse i moją "mocno średnią" znajomość mechaniki samochodowej ma kluczowe znaczenie;
jak znajdę interesujący obiekt to mam nadzieję, ze pomożecie mi wskazując wiarygodny warsztat do sprawdzenia auta;
tymczasem
!
zalogowałam się ponieważ chcę kupić samochód i myślę o mazdzie (głównie dzięki jej osławionej niskiej awaryjności) co ze względu na finanse i moją "mocno średnią" znajomość mechaniki samochodowej ma kluczowe znaczenie;
jak znajdę interesujący obiekt to mam nadzieję, ze pomożecie mi wskazując wiarygodny warsztat do sprawdzenia auta;
tymczasem
-
arta