Tutaj się witamy
Witam, jestem nowy na tym forum, Mazdy niestety już nie posiadam, jednak po mojej byłej Mazdzie pozostał mi kpl rolek rozrządu, nowy, zapakowany.
-
Otto
Witam.
Nazywam sie Mariusz. Mieszkam w pieknym miescie- Gorzów Wielkopolski i mam 29 lat. Na co dzień poruszam sie Golfem MK4 (AKQ), ale od niedawna jestem w posiadaniu Mazdy 323F '95r 2.0 V6. Obecnie autko jest w trakcie rejestracji (auto z DE), także za dużo o osiągach nie mogę powiedzieć (kupione tylko dla silnika 2.0
) Mam nadzieje ze motor jak i jego reszta nie sprawi mi problemow i nie będę czul sie rozczarowany. Pozdrawiam
Nazywam sie Mariusz. Mieszkam w pieknym miescie- Gorzów Wielkopolski i mam 29 lat. Na co dzień poruszam sie Golfem MK4 (AKQ), ale od niedawna jestem w posiadaniu Mazdy 323F '95r 2.0 V6. Obecnie autko jest w trakcie rejestracji (auto z DE), także za dużo o osiągach nie mogę powiedzieć (kupione tylko dla silnika 2.0
-
waqa
Witam wszystkich
Jeżdżę od niedawna Mazda 626 2.0 92.r w sumie to jestem jeszcze świeży z tym typem samochodu wczesniej jezdzilem francuzikiem RN Clio ale nie moóna tego porównywać z Madzia
:D
-
BelliaN
Witam
i zapraszam do 3City Garage 
- Od: 16 lut 2012, 12:37
- Auto: Mazda 323p, 1.3 16V, 1997.
Witam 
Mam nadzieję dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy Mazdy 6 kombi z 2006 roku w dieselku
mam pewną "Madzię" na oku
Obecnie jeszcze smigam Hondą CR-V z 2004 benzynka 2,0, którą próbuję sprzeać (ogłoszenie dostępne na znanym portalu Al... lub zapraszam na priv po konkrety). Mieszkam w Gorzowie Wlkp. i jeszze raz witam wszystkich Mazdo-maniaków 
Mam nadzieję dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy Mazdy 6 kombi z 2006 roku w dieselku
-
boorne
Witam 
jestem właścicielką Mazdy 323F BJ 2.0 DITD 2000r.
mam Madzie juz 7 miesiecy i jestem z niej bardzo zadowolona
mam nadzieje ze dowiem sie na tym forum duzo ciekawych rzeczy
jestem właścicielką Mazdy 323F BJ 2.0 DITD 2000r.
mam Madzie juz 7 miesiecy i jestem z niej bardzo zadowolona
mam nadzieje ze dowiem sie na tym forum duzo ciekawych rzeczy
-
nina15_3
witam wszystkich co maja więcej benzyny niż hemoglobiny we krwi, a przede wszystkim są fanami motoryzacji... w tym tej z kraju gdzie kwitną wiśnie..
od niedawna jestem posiadaczem poliftowej (?) MX3 z bazowym motorem B6-D 94rok, które mam zamiar sobie odświeżyć i doprowadzić do stanu używalności by służyło mi do pojeżdżenia od czasu do czasu.. (MX3 jest 4 autem z obecnego parku maszynowego – zastępując mi Civica Vgen D15B7)..
jeszcze raz pozdrawiam...
od niedawna jestem posiadaczem poliftowej (?) MX3 z bazowym motorem B6-D 94rok, które mam zamiar sobie odświeżyć i doprowadzić do stanu używalności by służyło mi do pojeżdżenia od czasu do czasu.. (MX3 jest 4 autem z obecnego parku maszynowego – zastępując mi Civica Vgen D15B7)..
jeszcze raz pozdrawiam...
- Od: 17 lut 2012, 02:30
- Auto: Mazda MX3 B6-D 1994
Witam wszystkich forumowiczow, od 2 tyg jestem szczesliwym posiadaczem MAZDY 6, 2.2 disel, 185CV, Combi 2011. 
-
sebeq
witam
dwa dni temu, kupiłam moje pierwsze autko MAZDĘ 323f 1,5 benzyna gaz
jak na razie jestem zadowolona. Mam nadzieję,że nawet jako kobieta dowiem się od Was bardzo dużo na temat i będę mogła liczyć na waszą pomoc
:)
dodam tylko,że "moim" poprzednim autem był golf III 1,8 GT w porównaniu do mojej MADZI?? Żenada
Madzia wymiata
pozdrawiam
dwa dni temu, kupiłam moje pierwsze autko MAZDĘ 323f 1,5 benzyna gaz
dodam tylko,że "moim" poprzednim autem był golf III 1,8 GT w porównaniu do mojej MADZI?? Żenada
Madzia wymiata
pozdrawiam
-
dzikuska24
Witam!
Co prawda nie ja, tylko teściu, ale kupiliśmy Mazdę 323f BJ'tkę. W związku z tym chciałbym się przywitać. Zapewne nie raz będę zaglądał na tę stronę, bo jak widzę, jest to największa skarbnica wiedzy w języku polskim dla tego modelu
Co prawda nie ja, tylko teściu, ale kupiliśmy Mazdę 323f BJ'tkę. W związku z tym chciałbym się przywitać. Zapewne nie raz będę zaglądał na tę stronę, bo jak widzę, jest to największa skarbnica wiedzy w języku polskim dla tego modelu
-
Zubi_
Witam jestem tu nowy.Jeżdżę hondą accord ale chce kupić mazde 323 bj więc sie zarejestrowałem;]
-
stormus1
Witam! Od tygodnia posiadam Mazde 323f z 91 roku,wiec zawitalem na forum mazdy. Poprzednio jezdzilem rowniez "japoncami" : hondami civic
. Mam nadzieje ze znajde tu mila atmosfere oraz pomoc w razie problemow z moja Mazda
Pozdrawiam
-
Gun666