Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla nowego (?) właściciela czerwonej 323F BA parkującej na Bohaterewicza/Bukowskiego, której wcześniej nie widziałem na klubowych podkładkach. Przed chwilą przechodziłem obok, ale nie wykorzystałem okazji, żeby się przywitać (zawstydził mnie mój samochód zastępczy) – obiecuję poprawę następnym razem. 
the right man in the wrong place...
pozdrowienia od ekipy z Ełku dla posiadacza srebrnej M6 kombi spotkanej dzisiaj w Białymstoku na rondzie Sikorskiego – Jana Pawła II 

-
Kamil
Pozdrowienia dla Rikiego i jego Mamy widzinych dzisiaj ok 18 na Kasprzaka
PS Riki nie chcieliśmy Cię wystraszyć tym klaksonem
PS Riki nie chcieliśmy Cię wystraszyć tym klaksonem
-
S Ł O N E C Z K O
Pozdro dla 323F DLU 38 ** za którą jechałem od Legnicy do Lubina 
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
Pozdrowienia dla nowego (?) właściciela czerwonej 323F BA parkującej na Bohaterewicza/Bukowskiego, której wcześniej nie widziałem na klubowych podkładkach. Przed chwilą przechodziłem obok, ale nie wykorzystałem okazji, żeby się przywitać (zawstydził mnie mój samochód zastępczy) – obiecuję poprawę następnym razem.
Nie takiego nowego. Ta Mazda parkuje tam od 10 lat. Również pozdrawiam
- Od: 9 sie 2008, 00:49
- Auto: Było BA Z5. Jest AR147 JTD
Pozdrówka dla t(T)arkana mijanego w niedzielę, 24 maja ok. 17:00 w Czarnej Białostockiej. Całego numeru rejestracyjnego nie pamiętam, jedynie BSK *PE, a nie sądzę, żeby była jeszcze jedna czarna nowa 6 w serii PE 
Kowalesik
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
Pozdrowienia dla kierowcy stalowej 323F BG na rej WZ z czerwonymi podkładkami, z którym mijałam się wczoraj na Zamienieckiej, gdzieś około godz. 12:00 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pozdrowki dla granatowej 626 na WJ i niebieskich klubowych podkładkach mijanej dwa razy wczoraj na Ostrodzkiej i Skarbka z Gor
czarna M6 tez ze Skarbka 
Fight to Live...Live to Fight
http://www.jurasmma.pl
http://www.jurasmma.pl
- Od: 28 paź 2008, 14:52
- Auto: R.I.P... M6 GY 2.0 136KM
CX-7 2,3T EU:)
Pozdrowienia dla kukiego widzianego pół godziny temu w leclercu w Kłodzku.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Srebrna 323F BA GD10**** na czerwonych podkładkach widziana dzisiaj na Warszawskiej w Gdyni 
pawelMX6 napisał(a):Srebrna 323F BA GD10**** na czerwonych podkładkach widziana dzisiaj na Warszawskiej w Gdyni
To Michała strzała
Dzisiaj chyba z 15 razy ją widziałem jak przejeżdżałem Warszawską
pozdrawiam,
mckoper
kowalesik napisał(a):Pozdrówka dla t(T)arkana mijanego w niedzielę, 24 maja ok. 17:00 w Czarnej Białostockiej. Całego numeru rejestracyjnego nie pamiętam, jedynie BSK *PE, a nie sądzę, żeby była jeszcze jedna czarna nowa 6 w serii PE
Hej, hej... pozdrawiam, chociaż Cię niestety nie zauważyłem, a przez Czarną przejeżdżałem :–)))
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
A ja właśnie mam mieszane uczucia czy pozdrowić kierowcę 323F BJ w kolorze butelkowej zieleni i numerach WOT, który wczoraj z Wierticzej na most Siekierkowski skręcał z pasa do jazdy na wprost
W pewnym momencie blokując obydwa
ech... jakoś inni potrafią zająć właściwy pas i poczekać 3 min dłużej....

Marzena napisał(a):Pozdrawiam również właściciela pięknej szóstki na tablicach GO EMIDE ( nie przekręciłam? oczko )
Po za drugim znakiem, nie.
Marzena napisał(a):Taaak spojrzenia były i łapki również poszły w ruch
Az z wrażenia zaraz złapałem za gruszkę, ale straszne zakłócenia były...
PS a to nie Ty chwilę wcześniej pytałaś się o odbiór?
malutka napisał(a):z pasa do jazdy na wprost
Cii... a jak ostatnio skręcaliśmy z Idzikowskiego na Siekierę?
malutka napisał(a):jakoś inni potrafią zająć właściwy pas i poczekać 3 min dłużej....

Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Po za drugim znakiem, nie.
No tak. Jakaś cyferka by się tam przydała
Myjk napisał(a):PS a to nie Ty chwilę wcześniej pytałaś się o odbiór?
nie, to nie byłam ja i na radiu również Cię nie słyszałam, albo po prostu nie zareagowałam
Myjk napisał(a):malutka napisał:
z pasa do jazdy na wprost
Cii... a jak ostatnio skręcaliśmy z Idzikowskiego na Siekierę? oczko
to jak prowadzisz?