Tutaj się witamy
Siemaneczko..
dzisiaj sie zarejestrowaem na tej stronie i mam zamiar uczestniczyc w dyskusjach komplikacjach i zlotach
mam mazde 323f 2.0 v6 z 96r.
od niedawna... jestem z niej zadowolony porobiem przyniej troszke i smiga
P
- Od: 4 sty 2012, 09:00
Witam wszystkich.
Jako nowa osoba na forum chciałbym wszystkich gorąco powitać.
Jestem posiadaczem kilku mazd
A moją perełką jest ciekawe MX6
Pozdrawiam
Jako nowa osoba na forum chciałbym wszystkich gorąco powitać.
Jestem posiadaczem kilku mazd
A moją perełką jest ciekawe MX6

Pozdrawiam
We take these risk not to escape life but to prevent life from escaping us...
- Od: 4 sty 2012, 21:23
- Auto: マツダ MX-6 2.5 KL-DE '94
Witam wszystkich Klubowiczów.
Jestem tu nowy, ale marce jestem wierny od 12 lat. Obecnie w posiadaniu Mx-6 KL-DE
Jestem tu nowy, ale marce jestem wierny od 12 lat. Obecnie w posiadaniu Mx-6 KL-DE
Witam wszystkich.Jesten nowym użytkownikiem tego forum a zarazem posiadaczem Mazdy 6 2.0 diesel, z 2005 roku.Pozdrawiam.
-
Iverson75
Hejka! Właśnie stałem sie posiadaczem (mam nadzieję, że szczęśliwym
) mazdy premacy 2,0 ditd 2002 r. Pozdrawiam.
-
szczypior124
Witam
Mazdy jeszcze nie mam ale mam nadzieje iż niedługo dzięki temu forum będę ją miał
Pozdrawiam
Mazdy jeszcze nie mam ale mam nadzieje iż niedługo dzięki temu forum będę ją miał

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 6 sty 2012, 16:16 przez RafiWRO, łącznie edytowano 1 raz
-
RafiWRO
Witam wszystkich Forumowiczów i Klubowiczów 
Właśnie dokonałam rejestracji na forum, planuję także dołączyć do Klubu, mam nadzieję, że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony
. Jestem w posiadaniu pięknej, granatowej Mazdy 323C 1.5 z 1995roku. Pozdrawiam serdecznie, Kamila 
Właśnie dokonałam rejestracji na forum, planuję także dołączyć do Klubu, mam nadzieję, że mój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony
-
Kamila.
krzysiekpro1 napisał(a):Kilka miesięcy temu nabyłem Mazdę 626 z silnikiem 1.8 90KM w wersji sedan. Z przyjemnością dołożę tu swoje 2 grosze.
Do 626 to trochę więcej niż 2gr ale i tak witam
Witam wszystkich! od wielu lat jestem posiadaczem Forda Probe 2.0 z motorem FS, więc jestem dla was tak jakby kuzynem, chciałbym się podzielić z wami swoimi problemami i sukcesami zwiazanymi z tym właśnie motorem, pozdrawiam
-
kris24v
Witam 
Jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiej eFki, tym razem jest to 1.6 16v 92r.
Pozdrawiam
Jestem szczęśliwym posiadaczem już drugiej eFki, tym razem jest to 1.6 16v 92r.
Pozdrawiam
-
Wodzu_90