Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowionka dla kolegi w zielonej BA na klubowych podkładkach jadącej w stronę Powsina
rej. WN.....
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Pozdrawiam wszystki kierownikow i kierowniczki widzianych wczoraj w drodze do i z Łodzi.
Szczególnie pozdrawiam niebieska Mazda 121 EZGxxxx widziana w Zgierzu, jechała z odsunietym dachem w godzinach mocnopopołudniowych
Szczególnie pozdrawiam niebieska Mazda 121 EZGxxxx widziana w Zgierzu, jechała z odsunietym dachem w godzinach mocnopopołudniowych
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
..... w piątek byłem zmuszony zrobić sobie służbową "wycieczkę" na Górny Śląsk
po kręceniu się połowę dnia po Bytomiu, Chorzowie i Katowicach jestem na prawdę zdziwiony, ile można widzieć Mazd jednego dnia. Niektóre modele (szczególnie 323F) już tak spowszedniały.... no, ale chyba należy się z tego cieszyć
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano 6 kwi 2009, 18:05 przez grabu122, łącznie edytowano 1 raz
pozdrowienia dla miaty nc na tablicach z Reichu ktorej kierownik na swiatlach w n.bytomiu WYSZEDL PODAC DLON:D haha;)!! no i dla wszystkich rudzian i hanysow ktorych mijam topdown i pozdrawiaja;)
CrEsco napisał(a):Pozdrawiam kolegę w czerwonej BA na czerwonych podkładkach ZS.... widzianego dziś w P-niu w okolicach Dworca PKS (Niepodległości – Górna Wilda) dzisiaj ok. 7.
o matko to ja to jaaaa!!!!:D ale radocha....ale przyznaje się, że nie widziałem Ciebie...:/..tylko bez bicia!:)...gdzieś się ukrywał?:>
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
Forys napisał(a):o matko to ja to jaaaa!! ale radocha....ale przyznaje się, że nie widziałem Ciebie...:/..tylko bez bicia!...gdzieś się ukrywał?:>
Heh

Pozdrawiam raz jeszcze
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
CrEsco napisał(a):
HehStałem na przejściu dla pieszych na Niepodległości więc gdybym to ja miał zielone światło to bym ci tylko kiwnał przed maską
![]()
Pozdrawiam raz jeszcze
hehe...wtedy bym zgłupiał lekko i przez pół dnia się zastanawiał o co kaman tym Poznaniakom!:P również pozdrawiam!:)
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
Pozdrowionka prawdopodobnie dla Pinky'ego (nie jestem pewien) widzianego na Toruńskiej przy CH Targówek w ostatnią sobotę
Jeżeli to Ty, to gratuluję pięknej Mazdeczki
Jeżeli to Ty, to gratuluję pięknej Mazdeczki
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10

dzis widziałem taka własnie 626 jadac z Poznania za Starołęka w strone Czapur stałem w korku chciałem sie przywitac ale tyło trzeba sie ruszac do przodu
Mariusz Pozdrawia....
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!

- Od: 10 wrz 2007, 21:12
- Auto: Mazda 323C Biała strzała;p
A ja się mogę pochwalić, że widziałem dziś w autobusie 167 od Pola Mokotowskiego do Rakowieckiej naszego pana prezesa
i tylko dlatego ze jak rozmawiał przez telefon to się przedstawił i skojarzyłem nazwisko 
- Od: 23 sie 2007, 00:19
- Auto: 626 V6 GE Sedan USA
A, również pozdrawiam – cóż za spotkanie
Kolega w brązowej kurtce na wprost drzwi? Akurat umawiałem "szóstkę" na lakierowanie zderzaków po Świętach.

haha dokładnie
niestety Autobusem bo nikt nie chce się nad Madzią moją kochaną zlitować... (dalej nie znalazłem skrzyni która by pasowała i była z pewnego źródła w dobrym stanie... boje się, że to trochę potrwa...) bo niestety po diagnozie wyszło ze w środku jest masakra... coś się zepsuło/zacięło i skrzynia podobno wpięła wsteczny podczas jazdy do przodu... (ja tego nie mogłem zrobić bo to mi się musiało stać podczas jazdy bo jak stanąłem na chwilkę i dałem luz to już była zwalona... a stanąłem bo coś chrobotnęło... na szczęście to było jakieś 500m od domu...
- Od: 23 sie 2007, 00:19
- Auto: 626 V6 GE Sedan USA
A ja odpoczywam w środku tygodnia od auta, chociaż jak nie irytuje mnie szukanie miejsca parkingowego wieczorem, to czekanie na autobus
Przesiadam się tam, jadąc do Agory. Napisz mi PW proszę, odezwę się do Wieśka – może on coś poradzi. Twój Cronosik jest śliczny!