Masz rację Krasnal jest [tiiit].Krasnal napisał(a):I piękniutką Mazde 6 kombi TDi widziałem
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja nie miałem tyle szczescia i widziałem tylko auto "Wielebnego" i Jaksy i jeszcze jakiejś Pani co jej sie zapaliło światełko "Check" – a "czek" jak pani powiedziała znaczy sprawdzić po angielsku wiec przyjechała sprawdzić swiatełko
Jeszcze raz chce podziekowac za okazaną chęć pomocy z rana przez Jarka – dobry z niego człowiek

Jeszcze raz chce podziekowac za okazaną chęć pomocy z rana przez Jarka – dobry z niego człowiek
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
Jaksa napisał(a):(...)widziałem (...) , 323F( POL4K), 626 GD( Gonzo626) oczywiscie w moim warsztacie
Ja też widziałem a to było we wtorek, ale nie zagladałem na forum od wtorku
I Jakse oczywiście też widziałem
rurka napisał(a):Patryka mnie nie tykaj. Bo niehalo bedzie.
xXx napisał(a):O co chodzi
no wlasnie
Oryginały i nie jestes zadowolonyXionc napisał(a):i mam nowe amory
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
widziałem dziś mafijnego czarnego xedos'a 9 Crimera (albo bardzo, bardzo podobnego) na trasie lubelskiej za Rykami, dokładnie o godzinie 12.01
Niestety nie zdążyłem pozdrowić Crimera światłami na trasie więc pozdrawiam elektroniczne.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niestety nie zdążyłem pozdrowić Crimera światłami na trasie więc pozdrawiam elektroniczne.
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V
Waluś napisał(a):Nawet nie wiecie jakie to dziwne, [tiiit] uczucie minąć sie z naprzeciwwk ze swoim samochodem (w zasadzie już nie swoim) którym te kilka lat sie jeździło, a poszedł gdzieś w Polske.
Ja wczoraj widziałem swojego byłego cieniasa, rzadko widuję też malucha
Michaś a czy Ty przypadkiem w piątek nie przejeżdżałeś ulicą emilii plater późnym popołudniem? Ostrzelałem czerwonego mx-a na numerach WF długimi, ale nie zareagował
A ogólnie sytuacja była bardzo miła. Jadę sobie emilii plater, a tu wspowuje się przede mnie czerwona mx-6
i tak żeśmy sobie rączo przez moment mini kolumną podążali 
A ogólnie sytuacja była bardzo miła. Jadę sobie emilii plater, a tu wspowuje się przede mnie czerwona mx-6
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
chyba mikro a nie miniluca napisał(a): mini kolumną podążali
- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
luca napisał(a):Michaś a czy Ty przypadkiem w piątek nie przejeżdżałeś ulicą emilii plater późnym popołudniem?
i w tym przypadku też niestety to nie ja,
....hmm ciekawe kto śmiga tym czerwonym eMX-em.... po okolicy.
luca napisał(a):Ostrzelałem czerwonego mx-a na numerach WF długimi, ale nie zareagował
...Ciebie bym poznał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pzdr.
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V
nie wiem czy klubowa, ale pozdro i dziękówa kierowcy czerwonej 323 BG sedan (nowy, niepomalowany tylny lewy błotnik) za mały "wyścig" spod Zachodniego prawie na Wolumen w niedziele wczesnym rankiem 
Mazda 323 BG 1.3i 16V '93r.
- Od: 11 mar 2004, 02:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3i 16V '93r.
nie wiem czy klubowa, ale pozdro i dziękówa kierowcy czerwonej 323 BG sedan (nowy, niepomalowany tylny lewy błotnik) za mały "wyścig" spod Zachodniego prawie na Wolumen w niedziele wczesnym rankiem
kto wygral?
i jak twoje nowe amorki?
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP