Tutaj się witamy
Hej,
jestem posiadaczem 323 P (1998) 1.3i. Jest to moje drugie auto (główne w domu to Toyota Corolla E12).
Mazda służy mi jako transport do domu rodzinnego z dzieckiem tak średnio 6 km dziennie.
Pozdrawiam Wszystkich
jestem posiadaczem 323 P (1998) 1.3i. Jest to moje drugie auto (główne w domu to Toyota Corolla E12).
Mazda służy mi jako transport do domu rodzinnego z dzieckiem tak średnio 6 km dziennie.
Pozdrawiam Wszystkich
-
szczelny
Witamy mateooo, zapraszamy do działu wlkp 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
mateooo napisał(a):Witam wszystkich Klubowiczówjestem posiadaczek od tygodnia ( wkońcu) mazdy 626
Pozdrawiam
No wreszcie kuzyn
-
Fasola
Cześć.
Z tej strony Paweł z Warszawy.
Poszukuję dla siebie mazdy 3, co nie jest takie łatwe, ale mam nadzieję, że niedługo się uda...
Z tej strony Paweł z Warszawy.
Poszukuję dla siebie mazdy 3, co nie jest takie łatwe, ale mam nadzieję, że niedługo się uda...
-
biedron
Witajcie
Jestem Kuba, mam 18 lat i mieszkam w Białej Podlaskiej. Posiadam niebieską Mazdę 323 w Dieslu z 2003 roku i póki co jestem w miarę zadowolony
. Zarejestrowałem się tutaj ze względu na sporą liczbę użytkowników i masę dostępnej wiedzy. Pozdrawiam 
Jestem Kuba, mam 18 lat i mieszkam w Białej Podlaskiej. Posiadam niebieską Mazdę 323 w Dieslu z 2003 roku i póki co jestem w miarę zadowolony
- Od: 7 paź 2011, 11:33
- Auto: Mazda 323F 2,0 DiTD '03
Witamy

- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Siemanko jestem nowym uzytkownikiem m6 autko supero mam nadzieje jak najdłuzej
Pozdro dla WSZYSTKICH
Pozdro dla WSZYSTKICH
-
Vivaldi71
Witamy witamy

DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
Witam serdecznie
Jestem Tomek mieszkam w Legionowie i od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ Sportive.
Auto zakupione od klubowicza także na pewno część może je skojarzyć jak kiedyś założę swój wątek.
Ogólnie to jeszcze ze mnie nie zeszło wrażenie tego auta i jestem nim zachwycony prowadzi i słucha się kierowcy rewelacyjnie
Jestem Tomek mieszkam w Legionowie i od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ Sportive.
Auto zakupione od klubowicza także na pewno część może je skojarzyć jak kiedyś założę swój wątek.
Ogólnie to jeszcze ze mnie nie zeszło wrażenie tego auta i jestem nim zachwycony prowadzi i słucha się kierowcy rewelacyjnie
Witajcie,
Jestem Bartek, mieszkam w Krakowie.
Po dość długich 'papierowych' poszukiwaniach i porównaniach i dość spontanicznej decyzji po jeździe próbnej od miesiąca mam M6 GH MZR-CD. Póki co jestem absolutnie zachwycony autkiem i mam nadzieję korzystać z forum głównie towarzysko
Jestem Bartek, mieszkam w Krakowie.
Po dość długich 'papierowych' poszukiwaniach i porównaniach i dość spontanicznej decyzji po jeździe próbnej od miesiąca mam M6 GH MZR-CD. Póki co jestem absolutnie zachwycony autkiem i mam nadzieję korzystać z forum głównie towarzysko
- Od: 8 paź 2011, 15:00
- Auto: M6 GH MZR-CD163 SEDAN 2011
Witam wszystkich jestem z Krotoszyna obecnie nie mam mazdy ale rozglądam się za 626 GE kiedyś posiadałem ten model (moje pierwsze autko) no i po latach chce kupić GE jako drugie autko w rodzinie.
-
skot84
Witajcie

DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
Witam
Od kilku dni jestem posiadaczem pięknej Mazdy 323F
w miarę poznania forum, postaram się pisać na różne tematy.pozdrawiam
-