A dziękuję Adas i wzajemnie ...Adaś napisał(a):Pozdrawiam ekipę AutoJaksa, z którą się dziś widziałem, oraz samego Prezesa Jarka, z którym się mijałem wracając
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
czarna 6 MPS na WG – dzisiaj po poludniu na Francuskiej. Ktos z forum?
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
vit napisał(a):Może troche nie związane z tematem ale musze to napisać.
Nie wygodniej bedzie podzielić ten temat na województwa?
Szczerze to sie strasznie gubie z tym :/
Również przychylam się do propozycji. Znaleźć kogoś z własnego województwa albo powiatu na 400stronach jest dosyć trudne

- Od: 19 gru 2008, 21:24
- Auto: Mazda 323C Z5
malutka napisał(a):vit napisał(a):Nie wygodniej bedzie podzielić ten temat na województwa?
taaaa, najlepiej na każdą miejscowośćsorry ale to trochę ekstremalna propozycja
Wystarczyłby podział na Wawę i "prowincję"
arcziartur a ja Cię pozdrawiam mimo, że Cię nie spotkałam. Jeszcze
W każdym razie w zakładce "miasto" mogłabym sobie wpisać tak samo, albo Zapusta Wielka (jakieś 5 razy w roku)
Pozdrawiam
W każdym razie w zakładce "miasto" mogłabym sobie wpisać tak samo, albo Zapusta Wielka (jakieś 5 razy w roku)

Pozdrawiam
Kobieta jest jak wino... Im starsza tym więcej trzeba wydać.
- Od: 10 gru 2008, 17:35
- Auto: M6Active/2.0TD/MZR-CD/147KM/07
basia33 he he ale to nie jest żaden problem żeby się styknąć na mieście
na mały bajer
też pozdrawiam
też pozdrawiam
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Wczoraj:
rano, 10 z minutami, Lulu dojeżdżająca do Ronda Żaba
popołudniu, 17 z minutami, fazer(?) skręcający z Budowlanej w Odrowążą, w kierunku toruńskiej
pozdrawiam
rano, 10 z minutami, Lulu dojeżdżająca do Ronda Żaba
popołudniu, 17 z minutami, fazer(?) skręcający z Budowlanej w Odrowążą, w kierunku toruńskiej
pozdrawiam
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Pozdrawiam kierownika/kierowniczke zielonej 323 widzianej rano koło NETTO oraz kierowce/kierowniczke czerwonej 323 tez widzianej rano na rondzie kolo McDonalda
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Lulu napisał(a):heheheh i zapewne gadającą przez telefon zeby heheheheh
a jak
Dziś, przed 15, granatowa GE na podkładkach klubowych, rej. WY ..., stojąca na rogu Okopowej i Żytniej
pozdrawiam
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Dziś ok. 13.30 widziałam zaparkowaną Targowa przy Placu Zawiszy bryczkę Rikiego?
Kolor i WW się zgadzają. Twoja czy cudza?
Pozdrawiam
Na Grochowie Mazd przybyło. Szarą 6 mijam już kolejny raz zaparkowaną przy Siennickiej.
Przyznać się czyja...
Kolor i WW się zgadzają. Twoja czy cudza?
Pozdrawiam
Na Grochowie Mazd przybyło. Szarą 6 mijam już kolejny raz zaparkowaną przy Siennickiej.
Przyznać się czyja...
Riki , znowu na wagarach byłes ?basia33 napisał(a):Dziś ok. 13.30 widziałam zaparkowaną Targowa przy Placu Zawiszy bryczkę Rikiego

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jurastkd napisał(a):Wczoraj ciemno zielona Mazde 6 WX na niebieskich klubowych podkladkach. Zaparkowana tuz kolo mojej na osiedlu Derby Bialoleka
A o której godzinie ? bo tam właśnie byłem okazjonalnie ,ale fure mam niebieską ,zielonej 6 to jeszcze nie widziałem pozdrawiam
- Od: 16 sty 2008, 22:17
- Auto: M6 MZR-CD 143 DPF
ru35 napisał(a):A o której godzinie ? bo tam właśnie byłem okazjonalnie ,ale fure mam niebieską ,zielonej 6 to jeszcze nie widziałem pozdrawiam
A byc moze.Ciemno bylo i taki odblask od lamp padal na Twoja "6". Jezeli M6 na WX50*** to napewno ta
Fight to Live...Live to Fight
http://www.jurasmma.pl
http://www.jurasmma.pl
- Od: 28 paź 2008, 14:52
- Auto: R.I.P... M6 GY 2.0 136KM
CX-7 2,3T EU:)
Jurastkd napisał(a):ru35 napisał(a):A o której godzinie ? bo tam właśnie byłem okazjonalnie ,ale fure mam niebieską ,zielonej 6 to jeszcze nie widziałem pozdrawiam
A byc moze.Ciemno bylo i taki odblask od lamp padal na Twoja "6". Jezeli M6 na WX50*** to napewno ta
Zgadza się , a na końcu 9 , czyli ja , pozdrawiam RU
- Od: 16 sty 2008, 22:17
- Auto: M6 MZR-CD 143 DPF
A ja dziś osobiście spotkałam i przy okazji poznałam Lulu, Olę i jej brata, Aleks, figo-fago, Rikiego, Gibsonga, Jacobsa, Kojota, Łukasza, Siw-ego i parę innych osób, których proszę o wybaczenie, że nie wymieniam z uwagi na postępującą sklerozę 

Ostatnio edytowano 11 mar 2009, 00:02 przez basia33, łącznie edytowano 1 raz