Tutaj się witamy
Witam, jestem Łukasz z podkarpackiego
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy 626 z końca 1999 roku. Niestety po zakupie mam z nią kilka problemów o których w innym, odpowiednim dziale
Mam jednak nadzieję, że po uporaniu się z nimi będę z autka zadowolony 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
lukaszn2006
Ale tych szóstek się namnożyło
Powitać wszystkich starych jak i młodych
Powitać wszystkich starych jak i młodych

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam się i ja...
Od niespełna 3ech miesięcy szczęśliwy posiadacz '01 MX-5 Sportive 1.8
Autko miało być na codzień dla żony, a dla mnie na wieczory i weekendy(typowy fun car)...
Finał jest taki, że moja lepsza połowa autka nie polubiła(Mazda trochę "poprawiona" w stosunku do serii
) bo jak twierdzi jest za sztywne, za małe, za ciasne, za głośne... itd. itp. za to ja bardzo...
...no i mam zabawkę, z której najchętniej nie wysiadałbym wcale za to moja kobieta nie dotyka jeśli nie musi.
pozdrawiam
Maciek
Od niespełna 3ech miesięcy szczęśliwy posiadacz '01 MX-5 Sportive 1.8
Autko miało być na codzień dla żony, a dla mnie na wieczory i weekendy(typowy fun car)...
Finał jest taki, że moja lepsza połowa autka nie polubiła(Mazda trochę "poprawiona" w stosunku do serii

...no i mam zabawkę, z której najchętniej nie wysiadałbym wcale za to moja kobieta nie dotyka jeśli nie musi.
pozdrawiam
Maciek
SPIDI
- Od: 16 wrz 2011, 17:32
- Auto: było MX-5 '01 Sportive...
jest Bawarskie Coupe
lesiu1231 napisał(a):Witam wszystkich. Jako świeżak spełniam przyjemny obowiązek powitania wszystkich. Mam nadzieję, że nie będę sprawiał problemów i że może uda mi się komuś udzielić dobrej rady. Mój nowy nabytek to Madzia 626 2.0 136PS, rocznik 2000. Pozdrawiam.
zapraszamy do Łodzi na spotkanie
-
Ania_TM
Siemanko wszystkim. Jestem posiadaczem Miazgi od kilku dniu. Kupiłem ją osobiście od prywatnej osoby w Niemczech, więc to nowa krew w naszym kraju
Jest to mój pierwszy samochód japoński, wcześniej bujałem się VW,Audi, Opel
Mam nadzieję, że najmniej czasu spędze w dziale mechanika, chyba że pomagając innym
Pozdrawiam!
Mam nadzieję, że najmniej czasu spędze w dziale mechanika, chyba że pomagając innym
Pozdrawiam!
-
biemwi
Witam.W najbliższym czasie stanę się posiadaczem 6,kwestia wyboru.Myślę że dowiem się tutaj wiele ciekawych rzeczy i może spotkamy się kiedyś gdzieś w Polsce.Pozdawiam
-
betoon
biemwi napisał(a):Siemanko wszystkim. Jestem posiadaczem Miazgi od kilku dniu. Kupiłem ją osobiście od prywatnej osoby w Niemczech, więc to nowa krew w naszym kraju
Pozdrawiam!
Zapraszam Cię do naszego regionalnego działu "Pomorze"
REGION POMORSKI<<<
Witam, a oto i moja madzia 6
,już niedługo i planuje zmienić na 5 najbiedniej z 2008r.Pozdrawiam
adas780715 napisał(a):Witam, a oto i moja madzia 6,już niedługo i planuje zmienić na 5 najbiedniej z 2008r.Pozdrawiam
Heh mieliśmy się okazję witać
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap