Jestem nieszczęśliwym nieposiadaczem Mazdy Premacy. Przede mną poszukiwania – mam nadzieję że owocne. Pozdrawiam wszystkich
Tutaj się witamy
Witam, tu Rafał.
Jestem nieszczęśliwym nieposiadaczem Mazdy Premacy. Przede mną poszukiwania – mam nadzieję że owocne. Pozdrawiam wszystkich
-
fonus
Witamy

- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Równiez i my witamy
A właściwie ja też witam wszystkich bo tutaj się nie udzielałem jeszcze
Tak jak wspomniała koleżanka wyżej-Widzewianka, zapraszamy do lektury forum,w szczegółności regulaminy 

Cześć,
niespełna miesiąc temu dołączyłem do grona posiadaczy Mazd za sprawą srebrnej 6 GY z 2005 roku
Mam nadzieję, że będę tu zaglądał raczej czysto towarzysko niż z problemami z autem... Choć jedno pytanie techniczne już mam, ale to w innym dziale
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
niespełna miesiąc temu dołączyłem do grona posiadaczy Mazd za sprawą srebrnej 6 GY z 2005 roku
Mam nadzieję, że będę tu zaglądał raczej czysto towarzysko niż z problemami z autem... Choć jedno pytanie techniczne już mam, ale to w innym dziale
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
- Od: 7 wrz 2011, 23:39
- Auto: Mazda 6 2.0B A/T 2005
Witam się i ja
Od tygodnia jestem w posiadaniu Mazdy MPV II. Zakup kompletnie spontaniczny i mało kontrolowany, bez przygotowania teoretycznego
(bo miał być Grand Scenic, tudzież Zafira – koniecznie w benzynie
) – po prostu przypadkowe spotkanie w przypadkowym komisie i... miłość od pierwszego wejrzenia.
Mam nadzieję, że odwzajemniona – czas pokaże
Cieszę się, że jest to forum, choć wolałbym nie szukać u Was pomocy
Pozdrawiam
Od tygodnia jestem w posiadaniu Mazdy MPV II. Zakup kompletnie spontaniczny i mało kontrolowany, bez przygotowania teoretycznego

Mam nadzieję, że odwzajemniona – czas pokaże
Cieszę się, że jest to forum, choć wolałbym nie szukać u Was pomocy
Pozdrawiam
-
sowa75
xsysiu napisał(a):Witam wszystkich, właśnie przygotowuję się do zakupu madzi 3. Jestem z Olsztyna.
Witam i zapraszam do Warmii i Mazur w dziale "spotkania regionalne"

witam wszyskich mazdowiczy , jestem z Ozarowa Mazowieckiego i od 3 miesiecy uzywam Premacy 1,8 114 koni z 2000 roku , jak narazie jestem zadowolony , zona i ja zakochalismy sie w tym autku 
-
matt13
Witam wszystkich posiadaczy mazd
jestem szcześliwym posiadaczem mazdy 323F BA niestety z silnikiem 1.5 16v, ale cóż nie można miec wszystkiego :
pozdrawiam
pozdrawiam
-
glusio
Witam .Strzała z Sosnowca -od kilku miesięcy jestem posiadaczem srebrnej Mazdy mx3. Foto wkrótce. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów 
- Od: 11 wrz 2011, 01:43
- Auto: Mazda MX3
Cześć
!! Jestem od niedawna osiadaczem Mazdy Premacy 2,0 diesel
Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 14 wrz 2011, 16:21