Pozdrawiam
Tutaj się witamy
pandroid napisał(a):Witam serdecznie wszystkich mazdowiczów, licze na miłe chwile spędzone tu na forum i żywię nadzieje stać się niedługo szczęśliwym posiadaczem mazdy 3 na która już długo poluje
Pozdrawiam
Witamy, 3- super wybór, czekamy na zakup i na twój przyjazd na spota. Pozdrowienia.Zapraszam do wątku regionalnego.
-
Ania_TM
Witam wszystkich od 2 miesięcy posiadam Mazde 626 2.0 Ditd 2000r, wcześniej Honda Civic, ogólnie wszystko ok jednak zaczynają pewne sprawy gdyż madzie kupiłem od handlarza, ale o tym juz bede szukał w innych wątkach, pozdrawiam wszystkich
-
PAWCIO15
Witam
wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 od kilku dni, nabyłem ten samochód pod wypływem opinii o bezawaryjności oraz wyglądu. Poprzedni samochód to vw bora która uległa nieszczęśliwemu wypadku. Mam nadzieje że będę również zadowolony jak z poprzedniego samochodu, oraz spędzę tu miłe chwile w śród fajnych ludzi
.
wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 od kilku dni, nabyłem ten samochód pod wypływem opinii o bezawaryjności oraz wyglądu. Poprzedni samochód to vw bora która uległa nieszczęśliwemu wypadku. Mam nadzieje że będę również zadowolony jak z poprzedniego samochodu, oraz spędzę tu miłe chwile w śród fajnych ludzi
-
witek2424
Witam wszystkich serdecznie. Jako, że wstydliwy jestem na razie na przywitaniu poprzestanę 
-
Misjonarz
Witam Forumowiczów.
Od miesiąca ciesze się z nowego nabytku. Zawsze podobała mi się "szósteczka" i się doczekałem.
Zagłębiam się w forum w poszukiwaniu polecanego warsztatu w Krakowie, który fachowo wymieni rozrząd.
Pozdro
Od miesiąca ciesze się z nowego nabytku. Zawsze podobała mi się "szósteczka" i się doczekałem.
Zagłębiam się w forum w poszukiwaniu polecanego warsztatu w Krakowie, który fachowo wymieni rozrząd.
Pozdro
-
Ted
Witam serdecznie,
Mimo iż swoją Mazdę 121 mam już od 4lat to dopiero teraz dołączyłam do klubu MazdaSpeed
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów a przede wszystkim Mazdowiczów z Łodzi!
Mam nadzieję, ze niebawem spotkamy się na spocie!
Mimo iż swoją Mazdę 121 mam już od 4lat to dopiero teraz dołączyłam do klubu MazdaSpeed
Pozdrawiam wszystkich Mazdowiczów a przede wszystkim Mazdowiczów z Łodzi!
Mam nadzieję, ze niebawem spotkamy się na spocie!
- Od: 5 wrz 2011, 23:41
- Auto: Mazda 121 1.3 GLX, 1993
Witam Wszystkich forumowiczów, klubowiczów.
W tej chwili jestem singlem
tzn. że nie mam samochodu i jestem w trakcie poszukiwań.
Na samym początku nie wiedziałem, czym zapchać dziurę po mojej wymarzonej ST185 (Celica)
Musiałem ją sprzedać bo potrzebowałem pieniędzy gdyby nie to pewnie teraz bym się z Wami nie witał. Choć część użytkowników już pewnie poznałem, na wspólnych spotach Celiki i Mazdy w Białymstoku.
Na początku poszukiwań następcy typowałem modele/samochody takie jak:
Mazda 323F
(94-96) tą z silnikiem V6. (proszę mi wybaczyć moją płytką wiedzę na temat tej marki)
Mazda mx-3 1.8 V6
Mitsubishi Colt
Nissan Almera
Nissan Sunny
Suzuki Swift
Toyota Starlet
Toyota Corolla
Honda CRX
Honda Civic
Zakres poszukiwać zawiązał się już tylko do kilku samochodów (m.in. Mazda 323, MX-3, Honda CRX...)
Zaczerpnąłem już trochę informacji odnośnie eksploatowania, ale dalej będę zagłębiać się w tym temacie
. Powiem, szczerze, że nie ogarniam jeszcze tych BI BA BV etc. dużo tego na prawdę porobili 
Pozdrawiam.
Delson.
W tej chwili jestem singlem
Na samym początku nie wiedziałem, czym zapchać dziurę po mojej wymarzonej ST185 (Celica)
Musiałem ją sprzedać bo potrzebowałem pieniędzy gdyby nie to pewnie teraz bym się z Wami nie witał. Choć część użytkowników już pewnie poznałem, na wspólnych spotach Celiki i Mazdy w Białymstoku.
Na początku poszukiwań następcy typowałem modele/samochody takie jak:
Mazda 323F

Mazda mx-3 1.8 V6

Mitsubishi Colt
Nissan Almera
Nissan Sunny
Suzuki Swift
Toyota Starlet
Toyota Corolla
Honda CRX

Honda Civic
Zakres poszukiwać zawiązał się już tylko do kilku samochodów (m.in. Mazda 323, MX-3, Honda CRX...)
Zaczerpnąłem już trochę informacji odnośnie eksploatowania, ale dalej będę zagłębiać się w tym temacie

Pozdrawiam.

Delson.
-
delson
Siemanko wszystkim 

MAZDA 323F MOJA MIŁOŚĆ
- Od: 4 wrz 2011, 11:34
- Auto: MAZDA 323F 1.5 BA
witamy 

MAZDA 323F MOJA MIŁOŚĆ
- Od: 4 wrz 2011, 11:34
- Auto: MAZDA 323F 1.5 BA
bednar90 napisał(a):Proszę o usunięcie konta i nie przesyłanie mi już wiadomości na adres e-mail. Życzę wszystkim powodzenia!!! Pozdro i wyloguj!
heh, co za gość.........sajonara

-
Fasola
Guten morgen wszystkim 
Niestety swoją przygode z forum zaczynam od mniej przyjemnej sprawy a mianowicie Madzia mi umarła
i już wielcy tego świata nad nią siedzą
i nic... Ale dokłądnie problem opisze w odpowiednim dziale.
Pozdrowionka wszystkim
Niestety swoją przygode z forum zaczynam od mniej przyjemnej sprawy a mianowicie Madzia mi umarła

Pozdrowionka wszystkim
- Od: 7 wrz 2011, 19:47
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD, 90KM
Witam wszystkich klubowiczów.
Coś o sobie . Mam Mazdę 6 Kombi 2.0 tdci 136 ps 2003r , autko kupiłem w lutym 2010 i jestem nim zachwycony . Wcześniej zaczynałem moją przygodę z motoryzacją od legędy czyli Fiata 126p , następnie Calibra i Ford mondeo . 6 spisuje się wyśmienicie , od zakupu nic się nie psuje i wszystko chodzi jak w zegarku. Chciałem dodać że niestety mój tryb życia nie pozwoli mi na to by codziennie zaglądać na forum , ale w miarę możliwości postaram się udzielać .
Pozdrawiam wszystkich
Coś o sobie . Mam Mazdę 6 Kombi 2.0 tdci 136 ps 2003r , autko kupiłem w lutym 2010 i jestem nim zachwycony . Wcześniej zaczynałem moją przygodę z motoryzacją od legędy czyli Fiata 126p , następnie Calibra i Ford mondeo . 6 spisuje się wyśmienicie , od zakupu nic się nie psuje i wszystko chodzi jak w zegarku. Chciałem dodać że niestety mój tryb życia nie pozwoli mi na to by codziennie zaglądać na forum , ale w miarę możliwości postaram się udzielać .
Pozdrawiam wszystkich
-
maly841112