Tutaj się witamy
kubacky napisał(a):Witam Wszystkich
Witamy serdecznie na forum i zapraszamy do udzielania się w dziale regionalnym viewforum.php?f=70
Witam wszystkich.
Od dziś jestem posiadaczem Mazdy 6
w dieslu 2.0 136 KM z 2005 r.
Przed jej zakupem blisko 2 tygodnie wertowałem to forum
i chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, których posty poszerzyły moją wiedzę i pozwoliły mi dokonać takiego
a nie innego wyboru.
Pozdrawiam serdecznie.
Od dziś jestem posiadaczem Mazdy 6

Przed jej zakupem blisko 2 tygodnie wertowałem to forum

Pozdrawiam serdecznie.
dobry 
zachorowałem na MPV
mam nadzieję że będzie kiedyś moja i będę uleczony
zachorowałem na MPV

mam nadzieję że będzie kiedyś moja i będę uleczony

- Od: 11 sie 2011, 07:14
- Auto: MPV 2.3 benz. (141KM) 2003 r. LW
Moja Mazda
Witam! Od roku jestem posiadaczem M6 i przyznam szczerze, że troche już razem przeszliśmy...zatem całkiem prawdopodobne, że uda mi się conieco wnieść do tego forum 
-
mlaq
Witam Wszystkich.
Od trzech lat z hakiem ujeżdżam moją Madzię. W sumie zacząłem od pupy strony bo najpierw poprosiłem o pomoc a teraz się witam, ale sytuacja była niecierpiąca zwłoki i mam nadzieję że teraz naprawiłem swój błąd.
323f, '01 2.0 DITD 101 KM
Od trzech lat z hakiem ujeżdżam moją Madzię. W sumie zacząłem od pupy strony bo najpierw poprosiłem o pomoc a teraz się witam, ale sytuacja była niecierpiąca zwłoki i mam nadzieję że teraz naprawiłem swój błąd.
323f, '01 2.0 DITD 101 KM
Moje Wozidło – viewtopic.php?f=312&t=125565
- Od: 10 sie 2011, 13:36
- Auto: Mazda 323f '01 2.0 16V DITD
Witam, od 3 miesięcy stałem się posiadaczem M626 i jak do tej pory jest to najlepszy zakup jaki zrobiłem, choć nie obyło się bez drobnych szczegółów. Mam nadzieję że coś niecoś dam od siebie na forum a myślę że więcej wyniosę. Pozdrawiam wszystkich.
-
firecarp
Hello!
Witam wszystkich fanów MAZDY...
Od 2 miesięcy jeżdżę nową:) białą Mazdą 6, 2010 – wyprz. rocznika (kombi), wersja: ANNIVERSARY, GH 2.2 MZR-CD 163KM...
Doposażona w liczne dodatki z salonu typu podświetlenie diodowe wnętrza, progi aluminiowe, karbonowe nakładki na lusterka, przyciemniane szyby, czujniki parkowania itd...
Poruszam się głównie po Wrocławiu, ale często spotkacie mnie w Katowicach i na A4:)
Wkrótce zamieszczę zdjęcia jak tylko dopieszczę lakier i wnętrze!
Opiszę też wrażenia z jazdy... Oczywiście będę obiektywny...
Opowiem troszkę o dealerze Mazdy we Wrocławiu, czyli AUTOART Jaremko!
pozdro
Bart
Witam wszystkich fanów MAZDY...
Od 2 miesięcy jeżdżę nową:) białą Mazdą 6, 2010 – wyprz. rocznika (kombi), wersja: ANNIVERSARY, GH 2.2 MZR-CD 163KM...
Doposażona w liczne dodatki z salonu typu podświetlenie diodowe wnętrza, progi aluminiowe, karbonowe nakładki na lusterka, przyciemniane szyby, czujniki parkowania itd...
Poruszam się głównie po Wrocławiu, ale często spotkacie mnie w Katowicach i na A4:)
Wkrótce zamieszczę zdjęcia jak tylko dopieszczę lakier i wnętrze!
Opiszę też wrażenia z jazdy... Oczywiście będę obiektywny...
Opowiem troszkę o dealerze Mazdy we Wrocławiu, czyli AUTOART Jaremko!
pozdro
Bart
-
bartecki_wrocek