Kogo widziałem / widziałam
A ja pozdrawiam wszystkie mazdy spotkane na drodze Wrocław-Sieradz-Łódź i spowrotem. Szczegolnie kolege z rozbitej granatowej 323F Ba na rondzie w miejscowosci ktorej nei pamietam oraz kierowniczke w 323F BA ktora mijalem po drodze ktora chyba nawet wlaczyla na chwile awaryjne;) i reszte zdziwionych moim machaniem ludzi w mazdach;)
Ginekologiem nie jestem ale zerknąć mogę.... 
- Od: 18 cze 2007, 02:03
- Auto: Mazda 323 f BA; 98r; Z5, AR 156 2,4jtdm 175KM/385NM
Pozdrawiam maździarzy, których mijałam dziś z prędkością światła na moście siekierkowskim. Troszkę mi się spieszyło przed południem, więc nie mrugałam
I po raz kolejny kierowcę srebrnej 6 Kombi parkującej wczesnym popołudniem przy Nizinnej na Grochowie.
I po raz kolejny kierowcę srebrnej 6 Kombi parkującej wczesnym popołudniem przy Nizinnej na Grochowie.
Kobieta jest jak wino... Im starsza tym więcej trzeba wydać.
- Od: 10 gru 2008, 17:35
- Auto: M6Active/2.0TD/MZR-CD/147KM/07
Riki napisał(a):basia33 zapraszamy na Warszawskie spoty (szczegóły – dział Spotkania Regionalne)
Dziękuję za zaproszenie Riki. Nawet wybierałam się dziś do garażu do Kobyłki na 19, ale szkoda mi się siebie zrobiło, bo ja zmarzlak jestem
Może by tak spotkać się w jakiejś przyjemnej ciepłej kanajce w Wawie na piwie
basia33 napisał(a):Może by tak spotkać się w jakiejś przyjemnej ciepłej kanajce w Wawie na piwie oczko bezalkoholowym?
Hmm.. pomysł myślę przedni...
Najbliższa impreza to gokarty
Pozdrawiam Michał.
P.S
Pozdrawiam właściciela zielonej BA zaparkowanej nieopodal mojego domku na ul. Malowniczej (Okęcie)
basia33 napisał(a):ale szkoda mi się siebie zrobiło, bo ja zmarzlak jestem
Hm.. to ja polecam http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 13#1254813
Riki napisał(a):Najbliższa impreza to gokarty
Ciii, ale tam też jest zimno.
Pozdor Myjk
CheZZy napisał(a):Pozdrowienia dla Kyre'go którego widzialem obok więzienia jak jechał mx-5 język
(jechałem L ) zeby
Edit : widziałem Ciebie koło Policji a nie więzienia
dzięki
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrowienia dla BRG (ciemnozielonej) MX-5 z beżowym dachem, mijanej dziś koło 10 w uliczce przy Wołoskiej... Nie pamiętam nazwy, ale jeżdżę tamtędy codziennie na skróty z Mokotowa na Ochotę
Akar?
pozdrowenia na kierownika lub kierowniczki szarej jak na moje oko 6 kombi na rejestracjach NEL, z podkładkami klubowymi w kolorze czerwonym widzianej dzis na zatłoczonym parkingu vis a vis banku PKO przy ul Nowogrodzkiej
dzięki za nie zastawienie mnie
dzięki za nie zastawienie mnie
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
przez tą ślicznotę, która parkowała cały dzień pod oknami mojego biura na Broniewskiego, nie mogłam się skupić. Pozdro dla własciciela. Ktoś od nas?

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Iktorn92 napisał(a):Pozdro dla zielonej 323F BA LSW xxxx parkujacej na III zabobrzuLadna sztuka z klubowymi podkladkami przyznac sie kto to
![]()
![]()
Nie moja.. Ale fajnie, ze jest ktos wiecej z JG
Mx-3 Srebrna V6 na Kiepurowie
Mx-3 Srebrna na parkingu kolo pętli autobusowej na zabobrzu
Mx-3 Czarna z Tribalem na boku 2 razy widoczna na Wojska Polskiego i parkingu Carrefoura
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
Myjk napisał(a):Hm.. to ja polecam http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 13#1254813
No tak... To absolutnie wyjaśnia dlaczego Ty spać nie możesz o 6.34
Myjk napisał(a):Ciii, ale tam też jest zimno
jeśli już to tylko do pewnego momentu....
Pozdrawiam właściciela srebrnej eFki BJ DiTD (po F/L) nr rej. WW*** widzianego na ul. Łopuszańskiej... akurat wyjeżdżałem ze stacji Neste
Pozdrowienia dla misiomasty, którego mx-5 spotkałem dzisiaj pod Decathlonem we Wrocławiu 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493