Pozdro!
Kogo widziałem / widziałam
Solo napisał(a):Kłaniam się,
dziś przed godz. 14, wiśniowo-miedziana () 323F BA o nr rej. WG ... plus podkładki klubowe, niedaleko Dworca Stadion na Pradze. Pozdrawiam
A to moja, pod wiaduktem sobie stała
Solo napisał(a):wiśniowo-miedziana ()
jednym słowem brudna była, normalnie jest tylko wiśniowa...
Ja również pozdrawiam
Ostatnio edytowano 17 sty 2009, 16:39 przez sini, łącznie edytowano 1 raz
Mam mazdę i nie zawaham się jej uzyć 

- Od: 3 mar 2006, 18:52
- Auto: 323f BA 1.5 kat Z5 '96 + LPG
Devo_Y napisał(a):arczi, coś ty robił znowu w moim rodzinnym wRocku
he he jak to co
a ja pozdrawiam dwie mazdy 323f BG nr rej. DW oraz DSW które widziałem na ul. Strzegomskiej
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
a ja pozdrawiam Xcionca widzianego wczoraj na Waszyngtona jak skręcał w Grenadierów ok 19:00
niestety nie zdążyłam Cię dogonić – złapały mnie światła wcześniej 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
CheZZy napisał(a):a ja pozdrawiam Kyrego ;D którego widzialem u halperina (fotograf)
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Kłaniam się,
12.01 – marcinkosky na skrzyżowaniu Grochowskiej i Międzyborskiej (?), po 20.
13.01 – 626 GE granat/czerń WY ... z niebieskimi podkładkami klubowymi po 13 na rondzie Daszyńskiego oraz czarny 6 MPS WZ ... również na Daszyńskiego, również po 13.
Czerwona 323F BA na Namysłowskiej zatrzymana przez drogówkę.
14.01 – czerwona Premacy z czerwonymi podkładkami klubowymi przy rondzie Daszyńskiego około 9 rano.
Pozdrawiam.
12.01 – marcinkosky na skrzyżowaniu Grochowskiej i Międzyborskiej (?), po 20.
13.01 – 626 GE granat/czerń WY ... z niebieskimi podkładkami klubowymi po 13 na rondzie Daszyńskiego oraz czarny 6 MPS WZ ... również na Daszyńskiego, również po 13.
Czerwona 323F BA na Namysłowskiej zatrzymana przez drogówkę.
14.01 – czerwona Premacy z czerwonymi podkładkami klubowymi przy rondzie Daszyńskiego około 9 rano.
Pozdrawiam.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Granatowa 323F BA WWY z podkładkami dziś pod Factory Outlet, pozdrawiam 
Adaś napisał(a):Granatowa 323F BA WWY z podkładkami dziś pod Factory Outlet, pozdrawiam![]()
Yoshi
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Pozdrowienia dla kierowcy mx-3 Sparkle Green (?) na podkładkach klubowych w olsztynie, na światłach przy wjeździe do praktikera, czwartek, godzina 7:48
Mnie na pewno nie widział, bo jechałem KL'em bez przecinka, znaczy sie empek numer 25
No i dzisiaj pod LO5 stała srebrne M6, ale czy na podkładkach nie widziałem... Czyżby jakiś nauczyciel? Ale mimo wszystko pozdrawiam

No i dzisiaj pod LO5 stała srebrne M6, ale czy na podkładkach nie widziałem... Czyżby jakiś nauczyciel? Ale mimo wszystko pozdrawiam
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
bobek_7 napisał(a):to i ja wrzucę pozdrowienia dla Patryka xXx widzianego wczoraj na ul lipowej na miejscówce taxówek hehe
P.S: Patryk dorabiasz sobie na boku rozwożeniem ludzi Kl-ZE hehe ciekawe ile bierzesz z kilometra
Ostatnio czesto tam staje.... pozdrowienia dla Ciebie
Pozdro dla 323-ki widzianej wczoraj kolo Tesco na Kruszyńskiej
Wymienilismy pozdrowienia
Wymienilismy pozdrowienia
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
za każdym razem jak zdarza mi się parkować na Grudziądzkiej (Biedronka) to stoi tam czarna M6 kombi. pzdr dla kierownika 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20