Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Mam na imię Kuba i jestem z Kielc. Od roku jestem właścicielem Madzi 323f BA 1.5 16v '98. Podczas zakupu była ona w stanie dostatecznym, przeszła wymianę zaworów i odżyła. Niestety doświadczyła również niegroźnej stłuczki (lekko zagięta maska), jednak mam zamiar sukcesywnie poprawiać wszystkie niedociągnięcia. Obecnie pracuję nad zainstalowaniem filtra kabinowego 
-
jkbck
Witam, mam na imię Michał. Mieszkam w Piasecznie pod Warszawą.
Właśnie rozstałem się z moim starym autkiem, a obecnie noszę się z zamiarem nabycia Mazdy Premacy 2002 – 2003 w dieslu. Co w brew pozorom nie jest wcale takie proste
Właśnie rozstałem się z moim starym autkiem, a obecnie noszę się z zamiarem nabycia Mazdy Premacy 2002 – 2003 w dieslu. Co w brew pozorom nie jest wcale takie proste
-
Xzorsh
Witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Marek, mieszkam w Katowicach. Madzie mam od zeszłego tygodnia – M6, 2.0, Diesel Kombi, grafitowy metalic. W latach 90-tych miałem okazję jeździć Mazdą 626 (tez 2.0 Diesel). To było zupełnie inne autko, ale sentyment pozostał
.
Dziękuję forumowiczom za informacje na rozmaite tematy, które bardzo mi pomogły przy zakupie Madzi.
Pozdrawiam.
Mam na imię Marek, mieszkam w Katowicach. Madzie mam od zeszłego tygodnia – M6, 2.0, Diesel Kombi, grafitowy metalic. W latach 90-tych miałem okazję jeździć Mazdą 626 (tez 2.0 Diesel). To było zupełnie inne autko, ale sentyment pozostał
Dziękuję forumowiczom za informacje na rozmaite tematy, które bardzo mi pomogły przy zakupie Madzi.
Pozdrawiam.
-
maro04
Witam Wszystkich Forumowiczów. Od września 2010 jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 DITD z roku 2000. Poprzednie autko MAZDA 626 1,8 wersja GE. Tak jak większość z Was uzależniłem się od marki MAZDA. Chę uczestniczyć w życiu FORUM i wymieniać informacje i poglądy dotyczące wybranej przeze mnie marki. Pozdrawiam.
-
7dd
Witam ponownie!
Jeszcze miesiąc temu 121 1.3 16v DB...
A od dnia dzisiejszego XEDOS 9 2.5 v6 95r.
Przyjechałem, obejrzałem, zakochałem....kupiłem
W praniu wyjdzie co dalej
Jeszcze miesiąc temu 121 1.3 16v DB...
A od dnia dzisiejszego XEDOS 9 2.5 v6 95r.
Przyjechałem, obejrzałem, zakochałem....kupiłem
W praniu wyjdzie co dalej
-
eif
7dd napisał(a):Witam Wszystkich Forumowiczów. Od września 2010 jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 DITD z roku 2000. Poprzednie autko MAZDA 626 1,8 wersja GE. Tak jak większość z Was uzależniłem się od marki MAZDA. Chę uczestniczyć w życiu FORUM i wymieniać informacje i poglądy dotyczące wybranej przeze mnie marki. Pozdrawiam.
Witamy serdecznie i zapraszamy do działu regionalnego i na łódzkie spoty
Witam. Jestem nowy na forum. Obecnie jezdze Hondä Accord 2003 2.4 190KM w Automacie ale planuje przesiäsc sie na mazde glöwnie mysle om CX 7 ewentualnie 6tka zobaczymy co z tego wyjdzie .Pozdrawiam
-
piotroszka
witam, obecnie jezdze Fordem Mondeo w dieslu z 2001r, który jest autem dość kaprysnym ale komfortowym, czeste wyjazdy do niemiec zmuszają mnie do zmiany auta na benzynowe (strefy umweltzone) i jestem zainteresowany przesiadką do Mazdy 626 2.0 która ma opinie auta mało awaryjnego.
-
andriu67
Witam wszystkich mazdowiczów.Na razie wlokę się Daihatsu,ale może już niedługo będę śmigał Mazdą 6.
-
Krzycho
Witam wszystkich wielbicieli marki Mazda:) Od niedawna jeżdżę 323F bj i mam nadzieję, że mi długo posłuży, a jak nie to i tak następny model będzie ze stajni mazdy:) Pozdrawiam serdecznie.
-
finas
Witamy serdecznie na forum.
Zapraszamy do zapoznania się z układem oraz do odwiedzenia spotkań regionalnych właściwych dla miejsca zamieszkania
Zapraszamy do zapoznania się z układem oraz do odwiedzenia spotkań regionalnych właściwych dla miejsca zamieszkania
-
Ania_TM