Tutaj się witamy
Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy na spotkania regionalne oraz zapraszamy do zapoznania się z układem forum 
-
Ania_TM
Witam wszystkich!
Od kwietnia jestem szczęśliwym posiadaczem niebieskiej Madzi3. Fajne autko, choć przydałoby się nieco więcej mocy
PS Tydzień temu urodziła mi się córka... też Madzia

Od kwietnia jestem szczęśliwym posiadaczem niebieskiej Madzi3. Fajne autko, choć przydałoby się nieco więcej mocy
PS Tydzień temu urodziła mi się córka... też Madzia

Pozdrawiam,
Piotrek
Piotrek
- Od: 5 maja 2011, 20:39
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 MZR '09 Exclusive
Mazda 2 DJ 1.5 s-G '15
witam wczoraj stalem sie posiadaczem bialej mazdy 6 ktora kupilem jak sie okaalo od jednego z forumowiczow a dokladniej viewtopic.php?f=331&t=114245
Przesiadlem sie z audi a3 97r 101km no i musze przyznac ze komfort jazdy wzrosl o 100% .
Przesiadlem sie z audi a3 97r 101km no i musze przyznac ze komfort jazdy wzrosl o 100% .
- Od: 29 cze 2011, 18:34
- Auto: mazda 6 2.0 citd 2003r
witajcie,jestem posiadaczem Mazdy 626 DTiD od roku i jestem z niej heppy
. mam tylko jedno pytanko,może ktoś sie orientuje jak można zostać klubowiczem? wskazówki prosiłbym przesłać na steciu24@wp.pl. 

-
steciut
HE HE HE Powitac wszystkich nowych bywalców(jestem jednym z nich:) i oczywiscie chylę czoła przed weteranami:)
-
soploski11
Witam,
Bartek z Wolsztyna, WLKP, Zarejestrowałem się niedawno tuż przed zakupem Mazdy, znalazłem fajną mazde po miesiącu szukania, Kombi 2003 rok więcej info wkrótce, porobię fotki i wrzucę na forum
mam kilka pytań dotyczących nowego auta ale to niedługo zaraz
Bartek 24 lata, pracuję jako informatyk w firmie w Wolsztynie, mam żone Patrycję oraz miesięcznego synka Iwo
Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieje że będzie nam się tutaj dobrze żyło
Bartek z Wolsztyna, WLKP, Zarejestrowałem się niedawno tuż przed zakupem Mazdy, znalazłem fajną mazde po miesiącu szukania, Kombi 2003 rok więcej info wkrótce, porobię fotki i wrzucę na forum
mam kilka pytań dotyczących nowego auta ale to niedługo zaraz
Bartek 24 lata, pracuję jako informatyk w firmie w Wolsztynie, mam żone Patrycję oraz miesięcznego synka Iwo
Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieje że będzie nam się tutaj dobrze żyło
- Od: 6 maja 2011, 16:46
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 CiTD 136km 03r.
-
Fasola
soploski11 napisał(a):HE HE HE Powitac wszystkich nowych bywalców(jestem jednym z nich:) i oczywiscie chylę czoła przed weteranami:)
Pozdrowienia, zapraszam na spota do Łodzi
-
Ania_TM
Witam wszystkich forumowiczów, od 29-06-2011 jestem posiadaczem Mazdy 6 2003r. 2.0 Diesel Exclusive, mieszkam w woj. świętokrzyskim, z góry dzięki za pomoc w rozwiązywaniu problemów z moim autkiem, no ale jednocześnie mam nadzieję, że nie będzie mi aż tak często potrzebna, pozdrawiam Panie i Panów!.
-
endriu1979
Witam wszystkich .Mam Krzysiek na imie i mazde 6 co prawda przeróbka z angola ale Madzia
-
krzysztofj4
krzysztofj4 napisał(a):Witam wszystkich .Mam Krzysiek na imie i mazde 6 co prawda przeróbka z angola ale Madzia
Bartoszyce niedaleko Głowna?
zapraszamy do Łodzi
-
Ania_TM
Witam !
Od ponad pół roku jestem posiadaczem 626 D .01r. Powoli się zaprzyjaźniam z autkiem. Pozdrawiam lubelskie.
Od ponad pół roku jestem posiadaczem 626 D .01r. Powoli się zaprzyjaźniam z autkiem. Pozdrawiam lubelskie.
-
sami111
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy samochodów marki mazda (i nie tylko). Po latach przeglądania tego forum postanowiłem się w końcu zarejestrować. Mam nadzieję, że może ktoś skorzysta z moich doświadczeń, tak jak i ja wielokrotnie korzystałem czytając to forum.
-
cox76