Tutaj się witamy
witam , jestem grzegorz mazde posiadm od 4lat oczywiscie mazda 323C 96 r najpierw była czerwona a teraz jest zielona , jestesm z lubelskiego , pozdrawiam , szczeze to zarejestrowałem sie jakies czas temu ale sie nie udzielałem , pozdrawiam
MAZDA BOGIEM, PALIWO SPOSOBEM, JAZDA NAŁOGIEM -------------- Zycie wyborem , szybki zakret , długa prosta , wypadek ukradkiem , duszek do nieba przypadkiem ,
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
- Od: 8 sty 2008, 22:13
- Auto: MAZDA PREMACY 2.0 DITD EVOLUTION EDITION
witam wszystkich!! obecnie jestem użytkownikiem FORDA PROBE z 94 r. 2.0 16v ale chcę kupić M6. rocznik tak do 2005 a silnik 2.3 benzyna. myślę że mój wybór jest trafny ale to wyjdzie w praniu. pochodzę z Bartoszyc ale od kilku lat mieszkam w Gdańsku. pozdrawiam!!!!!!
-
kocurro
kocurro napisał(a):a silnik 2.3 benzyna. myślę że mój wybór jest trafny
Nie jest trafny, uciekaj od tego silnika jak najdalej (chyba ,że MPS)
Pozdrawiam
-
Fasola
witam wszystkich,
od dłuższego czasu zaglądałem na forum, jednak nie miałem argumentu żeby oficjalnie się ujawnić. Od kilku dni ten argument stoi w moim garażu – długo wyczekiwana Mazda 3 2.0 z pakietem Sport
To była miłość od pierwszego wejrzenia
Postaram się niedługo bliżej przedstawić moją Madzię w odpowiednim dziale, póki co mogę się nią pochwalić jedynie w avatarze
Do usłyszenia na forum i mam nadzieję, że wkrótce poznam niektórych z Was na zlotach 
od dłuższego czasu zaglądałem na forum, jednak nie miałem argumentu żeby oficjalnie się ujawnić. Od kilku dni ten argument stoi w moim garażu – długo wyczekiwana Mazda 3 2.0 z pakietem Sport

- Od: 17 cze 2011, 09:34
- Auto: Mazda 3 Sedan 2.0 04'
viewtopic.php?f=332&t=121411
Witamy w naszym gronie późną porą 

Powitać wszystkich, którzy się witają

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam
Od niedawna (jeszcze nie zdążyłem zarejestrować – auto z Holandii) stałem się posiadaczem srebrnej Madzi 626 z silnikiem diesla. Jest to moje pierwsze auto. Mam nadzieje, że będzie mi dobrze służyła. Chciałem też przy okazji podziękować wszystkim udzielającym się na forum za ich wiedzę, która pomogła mi w zakupie autka.
Pozdrawiam
Od niedawna (jeszcze nie zdążyłem zarejestrować – auto z Holandii) stałem się posiadaczem srebrnej Madzi 626 z silnikiem diesla. Jest to moje pierwsze auto. Mam nadzieje, że będzie mi dobrze służyła. Chciałem też przy okazji podziękować wszystkim udzielającym się na forum za ich wiedzę, która pomogła mi w zakupie autka.
Pozdrawiam
- Od: 30 sty 2011, 17:26
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 101KM (74KW) RF2A (SOHC 16V) XI.1999 Liftback
Witam i Ja
Właśnie się zarejestrowałem, a trzy dni temu kupiłem swoje pierwsze autko jakim jest oczywiście Mazda 323F z 1998 roku. Autko będę miał u siebie w środę i wtedy podzielę się fotkami.
jeszcze raz witam
Właśnie się zarejestrowałem, a trzy dni temu kupiłem swoje pierwsze autko jakim jest oczywiście Mazda 323F z 1998 roku. Autko będę miał u siebie w środę i wtedy podzielę się fotkami.

jeszcze raz witam
- Od: 19 cze 2011, 23:02
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 98r.
Witam
Zarejestrowałem się tutaj, bo moja narzeczona kupiła wymarzoną 323f BA. Jako nadworny elektromechanik mojej pani dołożę wszelkich starań, by jej wozidełko sprawowało się. Póki co, nie wiele miałem roboty. Oby tak dalej!
Zarejestrowałem się tutaj, bo moja narzeczona kupiła wymarzoną 323f BA. Jako nadworny elektromechanik mojej pani dołożę wszelkich starań, by jej wozidełko sprawowało się. Póki co, nie wiele miałem roboty. Oby tak dalej!
-
thesilent