Tutaj się witamy
Również chciałem się przywitać, czytam forum od mniej więcej pół roku, odkąd stałem się użytkownikiem 323bg 1,7D i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich.

- Od: 13 maja 2011, 15:57
 - Auto: Mazda 323 BG GTX '90
Focus MK1 1.8 TDDi '00 
Witam od miesiąca mam Mazdę Premacy 

- Od: 13 maja 2011, 18:32
 - Auto: Mazda Premacy,2000r DiTD 90KM

Cześć, 
właśnie zarejestrowałem się na Forum.
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi uczestnikami Forum.
Aktualnie stałem się szczęśliwym posiadaczem MazdaSpeed MX5. Pozostaję do dyspozycji Forumowiczów, w razie jakichkolwiek pytań.
pozdrawiam
Andrzej

właśnie zarejestrowałem się na Forum.
Chciałbym się przywitać ze wszystkimi uczestnikami Forum.
Aktualnie stałem się szczęśliwym posiadaczem MazdaSpeed MX5. Pozostaję do dyspozycji Forumowiczów, w razie jakichkolwiek pytań.
pozdrawiam
Andrzej

- Od: 14 maja 2011, 00:36
 - Auto: MX5 speed

Witam wszystkich.
Właśnie postanowiłem trochę wam pomarudzić i się wreszcie zapisałem. Wiem że będzie fajnie bo od dawna Was obserwuję, a teraz przejdę do ataku.

Właśnie postanowiłem trochę wam pomarudzić i się wreszcie zapisałem. Wiem że będzie fajnie bo od dawna Was obserwuję, a teraz przejdę do ataku.

krew w moich żyłach Made in Japan

- Od: 13 maja 2011, 22:55
 - Auto: Mazda 5CR LF 2008 2.0 Sport
była: Mazda 3BK LF 2.0 Top Sport
Mazda 323F 1.8
Mazda 323C 1.4 
Witamy wszystkich i zapraszamy do aktywnego życia na forum jak i spotkaniach regionalnych  

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
		- 

like a shadow

- Od: 13 maja 2008, 16:22
 - Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89 
Witam,
Od niedawna posiadam mazdę 6 2.0D '04. Wcześniej miałem mazdę 323F '92, którą jeździłem przez 5 lat do roku 2009 – super autko!

Od niedawna posiadam mazdę 6 2.0D '04. Wcześniej miałem mazdę 323F '92, którą jeździłem przez 5 lat do roku 2009 – super autko!
- 

patriks

To i ja się przywitam  
 Dzieeeeeeeeeeeeńdoooooooobryyyyyyyyyyyyyyyyy  

- Od: 21 kwi 2011, 13:02

Hej!
Wypadałoby się przywitać zanim zacznę zadawać pytania...

Zatem witam! – Jacek z Łodzi.
Od tygodnia jestem (chyba szczęśliwym) posiadaczem szósteczki 2.0 benzyna, sedan z 2002 roku; właśnie brnę przez procedurę rejestracji autka w Polsce. Pierwsza Mazda w rodzinie, wcześniej 2 x Probe (więc też prawie Mazda
 ).

Wypadałoby się przywitać zanim zacznę zadawać pytania...
Zatem witam! – Jacek z Łodzi.
Od tygodnia jestem (chyba szczęśliwym) posiadaczem szósteczki 2.0 benzyna, sedan z 2002 roku; właśnie brnę przez procedurę rejestracji autka w Polsce. Pierwsza Mazda w rodzinie, wcześniej 2 x Probe (więc też prawie Mazda
- 

MightySandman

Witam,
Wypada się przywitać
 Jurek z południa WLKP, pomykający srebrną 323eFką z KF'em pod maską, a od przyszłego tygodnia już z KL-ZE... o ile nie wystąpią żadne komplikacje i Madzia zostanie wypisana z kliniki o czasie 
Pozdrawiam!

Wypada się przywitać
Pozdrawiam!

- Od: 23 lis 2010, 00:32
 - Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary