Kogo widziałem / widziałam
novis napisał(a):mckoper – Ta mazda to Coyote
wlasnie sie dowiedziałem,że to on
Riki napisał(a):pozdrawiam widzianego dziś w korku kolegę mckoper zeby w okolicach Dworca Wileńskiego język nawet chwilę głośno porozmawialiśmy.... łoł oczko
również pozdrawiam, w ostatnim momecie Cie zauważyłem
coyote napisał(a):i jakbys chwilke jeszcze poczekal to bys sie doczekal usmiech widzialem jak odjezdzasz...
hmm nastepnym razem pogadamy
misiekwaw napisał(a):otrabilem na Modlinskiej blizniaczke Adasiowej eFki tylko na blachach WN i ktos jej cos w maske zrobil
Ex-Mazda Duni najpewniej, koleś niezrzeszony
Marzena napisał(a):Pozdrowenia dla kierowcy bordowej 323 o nr rej, DW.... czerwone podkładki, widzianego w piątek pod Piasecznem, to chyba była Stara Iwiczna, masakryczny korek... prawdopodobnie był to Devo_Y. Czy ja kolegę wystraszyłam?
Marzena, pozdruffki, potwierdzam to byłem ja

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ps. a czego miałem się wystraszyć
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
a ja pozdrawiam czerwone rx-8 na rej. W0 WALDI która stała w korku na trasie łazienkowskiej
oraz kierowcę z czerwonego MPS-a widzianego na wisłostradzie 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrowienia dla właściciela MX-3 Sparkle Green(bodajze) na ładnych białych alusach, stojącej pod Orlenem na ulicy Bałtyckiej(na przeciwko ekonomika). Widziałem tą mazde juz tam pare razy, ale ostatnio z bliska.
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Mazdy 121 z podkładkami klubowymi, którą widziałem na Rondzie Obornickim w Poznaniu 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
pozdrowienia dla wlascicieli czerwonych 323f BA i 323C BA parkujacych w Krakowie – osiedle Zaczarowane Kolo 
-
Gość
pozdrawiam właściciela/kę czarnej MX-3 z czerwonymi podkładkami o numerach SB 00..A którego widziałem w zeszłą sobotę na oś. Karpackim w Bielsku. Kto to taki? Nie widziałem jej nigdy na spocie.
Akar.Zaephyr Ciebie też chyba widziałem ostatnio na Żywieckiej jechałeś od BB na Żywiec? (też jakoś w zeszły weekend?) Pozdrawiam
Akar.Zaephyr Ciebie też chyba widziałem ostatnio na Żywieckiej jechałeś od BB na Żywiec? (też jakoś w zeszły weekend?) Pozdrawiam
Mirek napisał(a):Akar.Zaephyr Ciebie też chyba widziałem ostatnio na Żywieckiej jechałeś od BB na Żywiec? (też jakoś w zeszły weekend?) Pozdrawiam
Niestety nie, w weekend trochę się poszwędałem za Żorami ale do BB jeszcze miałem daleko
Pozdrawiam:
– kierowniczkę bardzo ładnej, bordowej 323C BA spotkaną na rondzie na Chebziu (Ruda Śląska), niestety nie dojrzałem jakie blachy miała; naprawdę pięknie wyglądała (Madzia
– kierownika białej 323F BG na blachach SL za którym przez chwilę jechałem na Wolności.
Szerokości napotkanym Mazdowiczom, następnym razem wcisnę ulotki