Tutaj się witamy
Witam wszystkich ! Jestem posiadaczem mazdy 626 2.0D comprex. Znalazlem wasze forum i postanowilem sie troche rozgoscic.
EDIT: No dobrze juz dobrze, powiedzial mi o Was ADI i bardzo mu za to dziekuje z tego miejsca!
P.S Zadowolony

EDIT: No dobrze juz dobrze, powiedzial mi o Was ADI i bardzo mu za to dziekuje z tego miejsca!
P.S Zadowolony
Ostatnio edytowano 6 lis 2004, 15:52 przez Dany, łącznie edytowano 1 raz
<center><font color=red>bogatym dupkom, co wyżej srają, niż pupę mają- mówie stanowcze NIE!!</font><b>
We ride together, we die together, Bad Boys for life!!</b></center>
We ride together, we die together, Bad Boys for life!!</b></center>
- Od: 6 lis 2004, 15:40
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 D comprex '93
Od niedawna ( 3 tygodnie) jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626
i chyba nie będzie przesadą wspomnieć tu o miłości od pierwszego spojrzenia
. Madzia jest już po wymianie wszelkich pasków ,płynów, filtrów, klocków. Jazda Nią to prawdziwa przyjemność
– tylko dlaczego tak drogo
(chodzi mi o ceny benzyny).

Zakochałem się w Madzi, Ta na pewno nie zdradzi
- Od: 9 lis 2004, 01:04
- Auto: Mazda 626 GE FP 1.8i 90KM '96
No w sumie masz racje. Ale jezeli chodzi o ceny benzyny to nie jest to praktyka stosowana tylko w naszym kraju. W Kandzie jest to samo. Im blizej rafinerii tym drozej. Nie wiem szczerze mowiac z czym to jest zwiazane, bo z ekonomia to wedlug mnie ma mało wspólnego...
===Radziu===
- Od: 19 lis 2003, 09:40
- Auto: 626 GF 1,9i
to prawda gdy byłem w Łebie to wracając przez Gdańsk tez sie zdziwiłem że im bliżej Gdańska tym drożej (na stacjach Rafinerii Gd) ale podobnie kiedys było z piwem z Browaru Dojlidy,jeżdząc po kraju z nieprzyjemnym zaskoczeniem stwierdziłem że w Bialym Dojlidy są najdroższe 

pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4
Znów po dłuższej nieobecności (chyba z tydzien będzie) witam wszystkich 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Czesc Huano....Tez witam wszystkich
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Białystok rośnie w siłe witamy serdecznie

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02