Kogo widziałem / widziałam
A ja dzisiaj widziałem niezłego zjeba (sorry) w bialej 323 (model przed BG). Na ulicy piotrkowskiej na wysokosci Przybyszewskiego o 8:00 wyprzedzał mnie na 3 i wepchnał się przed autobus wjezdzajac i stajac na pasach
nr rejestracyjny EPA ........

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
A ja chyba wczoraj czyli w środę na trasie łazienkowskiej w stronę pragi widzialem taka 323 jak Inki nawet kolor ten sam, i z sympatyczna blondynka za kierownica, jednak na numerach WY...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Pozdrowienia dla Pięknej niewiasty w Pięknej F – wczoraj na skrzyżowaniu Kasprzaka Prymasa 

- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
Ja ostatnio podrzuciłem 5 Mazdom nasze "wizytówki firmowe" z namiarami na forum...
3 x Mazda 121 (2 spotkane na Gocawiu i jedna pod WSHiP)
1 x Mazda 323 F (taka jak POL4Ka, nawet kolorek ten sam – stała pod Promenadą)
1 x MX-3 (czarna pod WSHiP)
Może się jeszcze odezwą...
EDIT:
Dzisiaj koło godz. 18:30 obtrąbiłem
czerwoną 323 z Klubową Nakładką
Najpierw zauważyłem ją na Płowieckiej, jak wpychała się do skrętu w lewo zamiast grzecznie czekać jak wszyscy
Potem dorwałem ją jeszcze na Ostrobramskiej na światłach
Pozdrowienia dla kierowcy
3 x Mazda 121 (2 spotkane na Gocawiu i jedna pod WSHiP)
1 x Mazda 323 F (taka jak POL4Ka, nawet kolorek ten sam – stała pod Promenadą)
1 x MX-3 (czarna pod WSHiP)
Może się jeszcze odezwą...
EDIT:
Dzisiaj koło godz. 18:30 obtrąbiłem
Najpierw zauważyłem ją na Płowieckiej, jak wpychała się do skrętu w lewo zamiast grzecznie czekać jak wszyscy
Pozdrowienia dla kierowcy
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
dziś – 8:55 – pl. na rozdrożu (wjazd z trasy łazienkowskiej) – ładna, srebrna MX6 (WZJ...), pozdrowienia
Ostatnio edytowano 17 gru 2004, 11:46 przez Inka, łącznie edytowano 1 raz
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
Czerwona 323 BG za spojlerkami od GT-R'a blachy WND..... dziś pod Wolumenem około 13.00 pozdrówka
Jezdzę po Wawce i jakoś nikogo nie widzę ..... Czy to już święta?
A moze Ja tak się kiepsko rozglądam.... 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Jezdzę po Wawce i jakoś nikogo nie widzę ..... Czy to już święta?A moze Ja tak się kiepsko rozglądam....
Bo jeździsz nie tam gdzie inni
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zaparkowalem sobie dzis celem zakupu fajek, przechodze na druga strone ulicy, a tam identyczny mx
Obrocilem sie zeby sprawdzic, czyy aby mi sie kierunki nie pomylily, ale nie, po prostu druga taka sama Mazda po przeciwnej stronie ulicy. Pozdrowienia dla właściciela mx-6 o numerach WN..... zaparkowanej pod cafe brama na Kruczej 
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
Jaksa napisał(a):Jezdzę po Wawce i jakoś nikogo nie widzę ..... Czy to już święta?A moze Ja tak się kiepsko rozglądam....
Ja tez jezdze i nikogo nie widze... nikt tez mnie nie widzi
Coprawda zauwazylem pewna prawidlowosc, ze Mazdy mnie sledza
"Doświadczenie zdobywa się chwilę po tym, kiedy było najbardziej potrzebne..."
- Od: 26 lis 2004, 13:13
- Auto: 929 Coupe GLX '82 :)
Kruk11 napisał(a):Chyba w końcu wylukałem miazgę Navroth'a
Wiśniowy liftback WU bez oznaczeń klubowych)
TAK

Jedna na tylnej trojkątnej szybce a druga na gorze szyby tylnej (12 cm)
Bede chyba musial zainwestowac w jakas wielka na zamowienie 50 cm
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
No bo masz jeszcze kupę innych naklejek zmylających
Załóż podkładki, są charakterystyczne
Apropos świąt to w piątek jadę do Szczyrku, ale pewnie i tak nikogo nie zobaczę, bo jeszcze żadnego klubowicza nie widziałem na trasie
Wawka – Katowice – Bielsko – Szczyrk
Załóż podkładki, są charakterystyczne
Apropos świąt to w piątek jadę do Szczyrku, ale pewnie i tak nikogo nie zobaczę, bo jeszcze żadnego klubowicza nie widziałem na trasie
Wawka – Katowice – Bielsko – Szczyrk