Jakub-wawa napisał(a):dzisiaj około 18.30 na marsa przy jakimś warsztacie widziałem szarą 626 na podkładkach wwl oczko ja akurat czołgałem się w korku oczko
Pozdrowionka Kubusiu
www.mazdaspeed.pl
Jakub-wawa napisał(a):dzisiaj około 18.30 na marsa przy jakimś warsztacie widziałem szarą 626 na podkładkach wwl oczko ja akurat czołgałem się w korku oczko
Globy napisał(a):A Ty tam mieszkasz...Tez oczywiscie Cie zauwazylem i pozdrawiam serdecznie! 626 pieknie brzmi i z felasiami oraz podkladkami wyglada jeszcze piekniej
Mielismy zbiorke z firmy, poniewaz dzisiaj Agora (gdzie od niedawna pracuje, poniewaz wykupila Trader.com Polska) swietowala 19. urodziny i przyjechalem na integracje.
W ogole ciekawa okolica, urocze knajpki nieopodal – musze sie tam jeszcze wybrac.
misiekwaw napisał(a):pozdrawiam piwaka ktorego probowalem odwiedzic ale Omega stojaca centralnie w drzwiach i panowie z wiertarka skutecznie mnie zniechecili![]()
grze.gorz napisał(a):pozdrawiam... raczej się spieszyłemAdaś napisał(a):Pozdrawiam czarnego MPSa rejestracja WI spotkanego dziś ok 17:15 na Trasie Toruńskiej, a raczej jej poboczu
Adaś napisał(a):grze.gorz napisał(a):pozdrawiam... raczej się spieszyłemAdaś napisał(a):Pozdrawiam czarnego MPSa rejestracja WI spotkanego dziś ok 17:15 na Trasie Toruńskiej, a raczej jej poboczu
też zazwyczaj jeżdżę bonusowym pasemale wczoraj totalnie nie chciało mi się i sunąłem przepisowo... aż do zjazdu na Modlińską:)
Jeszcze raz pozdrawiam Jaksę i chłopaków, u których dziś byłem
grze.gorz napisał(a):pozdrawiam... raczej się spieszyłemAdaś napisał(a):Pozdrawiam czarnego MPSa rejestracja WI spotkanego dziś ok 17:15 na Trasie Toruńskiej, a raczej jej poboczu
Adaś napisał(a):też zazwyczaj jeżdżę bonusowym pasem
PodziękowałAdaś napisał(a):Jeszcze raz pozdrawiam Jaksę i chłopaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości