Tutaj się witamy
witam wszystkich forumowiczów 
- Od: 16 paź 2010, 16:57
- Auto: MAZDA 323F BA 1998 R. po liftingu z klimatyzacją
Witam wszystkich forumowiczów!
Co prawda nie posiadam Mazdy,ale ........
moze kiedyś.......
Co prawda nie posiadam Mazdy,ale ........
- Od: 17 paź 2010, 00:14
- Auto: grupa VW TDI jeden "mocarz" :–(sprzedany
Witam mam na imie łukasz jestem nowy mam już za sąbą pierwsze posty i jeden temat , ale że się nieprzywitałem się na początku sorry 

-
lukasz2387
Witam
Jestem Dunaj. Zamierzam kupić Madzie2 rocznik 2003-2004.Nie wiem czy szukać diesla czy kupić benzynkę.Myśle że mi doradzicie
Jestem Dunaj. Zamierzam kupić Madzie2 rocznik 2003-2004.Nie wiem czy szukać diesla czy kupić benzynkę.Myśle że mi doradzicie
-
Dunaj
Witam
Jestem zarejestowany na forum mazdaspeed, ale już niestety sprzedałęm swoją madzię i teraz chciałbym usunąć swoje konto login Rafał_Pabianice. Jak mam to zrobić?
Jestem zarejestowany na forum mazdaspeed, ale już niestety sprzedałęm swoją madzię i teraz chciałbym usunąć swoje konto login Rafał_Pabianice. Jak mam to zrobić?
-
Rafał_Pabianice
Cześć,
Jako szczęśliwy posiadacz Mazdy i wciąż jeszcze świeży użytkownik, a zarazem częsty bywalec na forum, witam kolegów i koleżanki z nadzieją, że czasem i mój wpis będzie choć trochę przydatny i służył pokoleniom ku zdobywaniu nowych doświadczeń płynących z użytkowania naszych M6. Pozdrawiam
Jako szczęśliwy posiadacz Mazdy i wciąż jeszcze świeży użytkownik, a zarazem częsty bywalec na forum, witam kolegów i koleżanki z nadzieją, że czasem i mój wpis będzie choć trochę przydatny i służył pokoleniom ku zdobywaniu nowych doświadczeń płynących z użytkowania naszych M6. Pozdrawiam
-
pablo85
lichy napisał(a):Prelcia napisał(a):jest jeszcze jakiś posiadacz Xeda z Koszaolinka na forum??
Witam w czym mogę pomóc
jakiś mini spocik w celu zasięgnięcia istotnych dla mnie informacji..? no i porównania Xedzików
-
Prelcia
Witam wszystkich,
nazywam się Marcin przesiadłem się z 626 na M6 GY 121KM z 2004r. rewelacja
Pozdrawiam
nazywam się Marcin przesiadłem się z 626 na M6 GY 121KM z 2004r. rewelacja
Pozdrawiam
-
mpisz
Cześć wszystkim.
Jestem nowym użytkownikiem więc wypadałoby się przedstawić
– także witam Was wszystkich
Wcześniej byłem wierny Nissanowi, ale przyszedł czas na Mazde
Mam nadzieje, że najbliższych dniach uda mi się coś kupić i dołączę do Waszego grona
Jestem nowym użytkownikiem więc wypadałoby się przedstawić
Wcześniej byłem wierny Nissanowi, ale przyszedł czas na Mazde
Mam nadzieje, że najbliższych dniach uda mi się coś kupić i dołączę do Waszego grona
- Od: 6 paź 2010, 15:27
- Auto: Mazda Xedos CA 1.6 16V, LPG
Witam ,od niedawna jestem wlascicielem MAzdy 323 C , auto w sumie zaniedbane, i systematycznie ,mam andzieje ze dzieki pomocy takze z forum , bede auto systematycznie ulepszal 

-
Eriverson