Tutaj się witamy
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem od niedawna posiadaczem Mazdy. To trzeci mój japończyk. Na razie zapoznaję się z autem i budzi ono we mnie skrajne uczucia od zachwytu po rozpacz. Niby jest w porządku, ale są pewne niedostatki. Wiele informacji już z forum wyczytałem i na razie sprawdzam je w praktyce. Mam nadzieję zaprzyjaźnić się z Mazdą i mówić o niej tak dobrze, jak wspominam Toyotę. Pozdrawiam wszystkich.
-
herbert1
Witam wszystkich.
Pozdrowienia z Wrocławia dla wszystkich forumowiczów. Mam zamiar kupić w najbliższym czasie Mazdę stąd zatem i moja obecność tutaj.
Pozdrowienia z Wrocławia dla wszystkich forumowiczów. Mam zamiar kupić w najbliższym czasie Mazdę stąd zatem i moja obecność tutaj.
-
Roland
witam wszystkich serdecznie
na imie mam rafal mieszkam w sosnowcu:) moja przygoda z mazda zaczela sie miesiac temu:) wczesiej mialem forda escorda z 93:( a miesiac temu kupilem mazde 323f '99 bj 2,0 diesel
kolor czerwony:) auto sprowadzone z austri:) wiec jestem pierwszym wlascicielem w polsce:) wymienilem juz rozrzad i wszystkie filtry i oleje:) no i pompe wody:) wiec wszystko juz mam w nim najwazniejszego wymienione. autem jezdze miesiac i widze ze jest w dobrej kondycji:) chcialbym was kiedys poznac na jakims zlocie:) tak wiec jestem nowy na forum:) pozdrawiam wszystkich:)
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Witam
Jestem Paweł i posiadam Madzie 323 BA Sedan 1.5 DOHC z 1996r. Region-Śląsk K-ce
Jestem Paweł i posiadam Madzie 323 BA Sedan 1.5 DOHC z 1996r. Region-Śląsk K-ce
-
popson9008
Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z wyrozumieniem.
:)
-
LopezSpeed
Witam serdecznie wszystkich użytkowników samochodów Mazda.Mam na imie Andrzej
jestem z Radomia, poprzednie dziesięciolecie spędziłem w siostrzanych japończykach o imieniu Honda.
W maju tego roku sprzedałem moją Hondę 5D i zakupiłem Renault Laguna, jeździłem nim do 3 października, jednak sentyment do samochodów japońskich nie pozwolił mi na mękę w Lagunie.
Dnia 12 października zostałem szczęśliwym posiadaczem uśmiechniętego auta Mazda 6 2,0 LF Kombi w kolorze niebieskim.
Jestem bardzo zadowolony, że znowu mam auto japońskie i jest to właśnie Mazda 6.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, fotki wstawię następnym razem, Andrzej – aktak

W maju tego roku sprzedałem moją Hondę 5D i zakupiłem Renault Laguna, jeździłem nim do 3 października, jednak sentyment do samochodów japońskich nie pozwolił mi na mękę w Lagunie.
Dnia 12 października zostałem szczęśliwym posiadaczem uśmiechniętego auta Mazda 6 2,0 LF Kombi w kolorze niebieskim.

Jestem bardzo zadowolony, że znowu mam auto japońskie i jest to właśnie Mazda 6.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, fotki wstawię następnym razem, Andrzej – aktak

Pozdrawiam wszystkich Andrzej aktaK
- Od: 7 paź 2010, 10:28
- Auto: Mazda 6 2,0 GY, Kombi
Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
- Od: 7 paź 2010, 15:58
- Auto: M6 2.0 DI 136hp
Witam Wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum. Posiadam białą Mazdę 323f BJ 2.0TD z 1999r. Pozdrawiam.
-
Rebus
Siemanko wszystkim . Od lat fanatyk japońskiej motoryzacji , były właściciel Hondy Prelude 91' od kilku dni Mazdy 323 BG GT 16V
. Miejmy nadzieję , że nie przysporzę wiele nerwów 'userom' tego forum ze względu na moje nie kończące się nigdy pytania dotyczące auta ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Made in Japan za parę papierów – kilka bajerów by zginać frajerów :D
- Od: 14 paź 2010, 22:02
- Auto: BG 1.8 GT 16V 91'
Witajcie! Zarejestrowałem się na forum już jakiś czas temu kiedy szukałem wymarzonego autka, poszukiwania dobrnęły do szczęśliwego finału, więc pora się oficjalnie przywitać
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem 3 2.0 MZR i pewnie niedługo zbiorę się do opisania autka w odpowiednim temacie. Można powiedzieć, że zmieniam barwy – przez ponad 5 lat jeździłem małym wariatem pt. Micra K11 i udzielałem w Nissan Klub Polska. Jestem z Lublina, w Krakowie mieszkam od pół roku, więc pewnie będę sypał pytaniami o polecane warsztaty itp. 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Od: 4 wrz 2010, 19:50
- Auto: Mazda 3 BK 2.0 MZR
Witam Was serdecznie
Kupiłem najlepszy samochód jaki do tej pory miałem i jestem z niego b. zadowolony jeżdąc nim już 4 miesiace mianowicie Mazda 3 MPS 2010 CZARNY NOWY i jest cudowna!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Kupiłem najlepszy samochód jaki do tej pory miałem i jestem z niego b. zadowolony jeżdąc nim już 4 miesiace mianowicie Mazda 3 MPS 2010 CZARNY NOWY i jest cudowna!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
-
artursan