Kogo widziałem / widziałam
Dokładnie , testuję tę slicznotke zanim oddam ją zonce .....równiez pozdrawiam.wampir napisał(a):Pozdrawiam Jarka Jakse ,ktorego spotkałem dzisiaj na Targowej około 15.00 w pieknej "6" ,chyba testował madzie dla żony
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
ru35 napisał(a):(...) oraz około godziny 17 została zwrócona uwaga koledze z RX-8 czarna na ul.Krasińskiego też z W-wy że nie posiada podkładek klubowych a przyznał iż czyta forum mazdy , pozdrowienia dla tych kierowców .
Podkladek nie mam, poniewaz <dowolne wytlumaczenie>, a forum czytam i to regularnie – pozdrawiam.
RX-8 HP Revolution
Xsara VTS
Xsara VTS
- Od: 29 lis 2007, 11:09
- Auto: RX-8
widziana czerwona mx-3 na podkladkach klubowych i lepa na tylnej szybie klubowa, rejestracja PO 3..AE
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Pozdrawiam Panienkę (w sensie że młoda i ładna
w srebrnej M323 (?),która lustrowała mnie i chrapka
na Al. Krakowskiej kiele 15:30, akurat jak w chrapkowym xedosie montowaliśmy xCL
Nie miała niestety
podkładek, to i tu pewnie nie zagląda.
na Al. Krakowskiej kiele 15:30, akurat jak w chrapkowym xedosie montowaliśmy xCL
Pozdor Myjk
a ja pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mazdy 323 BG z podkładkami klubowymi z tyłu, spotkaną wczoraj na Bitwy Warszawskiej przed Rondem Zesłańców Syberyjskich 
Myjk napisał(a):Pozdrawiam Panienkę (w sensie że młoda i ładnaw srebrnej M323 (?),która lustrowała mnie i chrapka
na Al. Krakowskiej kiele 15:30, akurat jak w chrapkowym xedosie montowaliśmy xCLNie miała niestety
Hmm zastanawiaja mnie te podkladki, ja zagladam a tez nie mam, myslalam ze to tylko dla klubowiczow....
- Od: 1 lut 2008, 11:52
- Auto: 323F ( BA ) '97
swtgirl napisał(a):Hmm zastanawiaja mnie te podkladki, ja zagladam a tez nie mam, myslalam ze to tylko dla klubowiczow....
Klubowicze mają taniej, podkładki może mieć, raczej, każdy.
Ja mam, choć nie klubowicz... jeszcze. ;p
Pozdor Myjk
Api napisał(a):pozdrawiam Adaś-a ktory smigał jakas godzine temu na moscie grota
a również pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie kierowce czarnej Mazdy 3 2.3S w hatchbacku, mijanej wczoraj ok. 14 na Tarcho (takie jedno rondo blisko ul. Barei) – czerwone podkladki, deski WI. Kojarze auto z dzialu Nasze Mazdy, wypadla mi jednak ksywa... Tak czy inaczej przesliczna sztuka