Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam kierowce brazowej 6 A-Spec po lifcie, skrecajacego z Wawelskiej w Raszynska dzisiaj ok. 10.30 (pinky?) 
a ja pozdrawiam biedaka ze srebrnej MX-6, który dzis ok.południa przytulił się do chyba jakiejś białej skodziny przy zjeździe z Al. Prymasa na Górczewską. P.S. Spoko, wyklepie się 
madzia – łagodzi obyczaje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 5 mar 2008, 18:22
- Auto: Mazda3 '06 2,3,mondeo '06 TDCI
piwak napisał(a):a ja pozdrawiam biedaka ze srebrnej MX-6, który dzis ok.południa przytulił się do chyba jakiejś białej skodziny przy zjeździe z Al. Prymasa na Górczewską. P.S. Spoko, wyklepie się
Też go pozdrawiam – w związku z tym incydentem otrzymałem 3 telefony z ofertą pomocy holowania, współczucia, ciekawości – oświadczam, że to na szczęście nie byłem ja.
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
arkadiusz.pm_qqs napisał(a): Pozdrawiam zwłaszcza 323 BA na numerach LU xxxxF z podkładkami klubowymi, która mnie wyprzedziła w Lublinie na wylocie w kierunku Zamościa 1 maja ok. 16
Jak w srodku blaszek miala 323 i pedziła kolo 190 km/h

- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
misiekwaw napisał(a):srebrna MX-6 na blachach WL, z podkładkami klubowymi, śledzona kwilę przed 18tą na Modlińskiej od zjazdu z grotanajpierw otrabiona jak wjeżdżała na wiadukt nad Płochocińska, później kierownik stanął za mną na prawym przy ekspresowej, mignąłem awaryjkami ale totalny brak reakcji
to sobie pojechałem
pozdro
No no no – nie kąpletny brak reakcji tylko troszku za szybko zes leciał łobuzie...
kurka fajnie tak
nei spodziewałem się że kogoś z klubu spotkam
a na mrugacze nie zareagowałem bo myślałem ze się ścigałeś ze mna, a skoro wygrałeś to czuje sie obrażony <foch>
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
MARRUD napisał(a):piwak napisał(a):a ja pozdrawiam biedaka ze srebrnej MX-6, który dzis ok.południa przytulił się do chyba jakiejś białej skodziny przy zjeździe z Al. Prymasa na Górczewską. P.S. Spoko, wyklepie się
Też go pozdrawiam – w związku z tym incydentem otrzymałem 3 telefony z ofertą pomocy holowania, współczucia, ciekawości – oświadczam, że to na szczęście nie byłem ja.
A ja dziekuje za pozdrowienia – ale miło
no niestety nie powiodło sie i udezyłem Panią z Yaris-a, na szczęście nic się jej nie stało.....
Kuźwa najgorsze że teraz nei ma jak odebrać mojego księciunia i małżonke ze szpitala – a propos synuś mi się urodził, tylko go wypuścić nie chcą narazie ;(, przez to od tygodnia gnam dzien w dzien do szpitala i spotykam yarisy na drodze ...
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Dzisiaj we Wrocławiu pod Auchuanem doszło do niespodziewanego mini spotkania trzech czerwonych mx3
Szukając miejsca parkingowego wypatrzyłem samotnie stojącą mx-trójkę i grzecznie sobie koło niej zaparkowałem
oczywiście dostała ulotkę za wycieraczkę
A za chwilkę dołączył do Nas virus99 swoją mazdeczką
Jak się poźniej okazało Nasze dziewczyny się już wcześniej znały, także one też maiły o czym porozmawiać
Pozdrowienia dla virusa99 i właściciela trzeciej MX3
Szukając miejsca parkingowego wypatrzyłem samotnie stojącą mx-trójkę i grzecznie sobie koło niej zaparkowałem

oczywiście dostała ulotkę za wycieraczkę

A za chwilkę dołączył do Nas virus99 swoją mazdeczką

Jak się poźniej okazało Nasze dziewczyny się już wcześniej znały, także one też maiły o czym porozmawiać

Pozdrowienia dla virusa99 i właściciela trzeciej MX3
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
a ja pozdrawiam kierowcę mazdy 323f BA granatowej rej WWL z klubowymi podkładkami na rej. i duża klubowa naklejka na tylnej szybie na ul. Obozowej dziś okolo godziny 18.00 pozdrawiam 

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
arcziartur napisał(a):a ja pozdrawiam kierowcę mazdy 323f BA granatowej rej WWL z klubowymi podkładkami na rej. i duża klubowa naklejka na tylnej szybie na ul. Obozowej dziś okolo godziny 18.00 pozdrawiam jupi
heh to była moja mazda, akurat tak na samym rogu sie postawiłem
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
wampir napisał(a):Jak w srodku blaszek miala 323
miała
wampir napisał(a):i pedziła kolo 190 km/h
no prawie
tak więc pozdrawiam Patryka
moja emerytka: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=49740
- Od: 14 sty 2008, 16:36
- Auto: 626 GC 2.0i FE-EGI coupe '86
Pozdrawiam tarkan-a (chyba, srebrna M6 kombi na podkładkach) ktrego widziałem najpierw na Mehoffera i goniłem go na piechote. A poniej jeszcze na moglinskiej, ja sie przesiadałem na przystanku koło Mc-a a on sie ślamazażył w korku:):)
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible
Api napisał(a):Pozdrawiam tarkan-a (chyba, srebrna M6 kombi na podkładkach) ktrego widziałem najpierw na Mehoffera i goniłem go na piechote. A poniej jeszcze na moglinskiej, ja sie przesiadałem na przystanku koło Mc-a a on sie ślamazażył w korku:):)
Srebrna na podkładach w okolicach Mehofera – owszem, ale nie kombi...
a tarkan lubi się smażyć w słonku (nie koniecznie slamazażyć)
Również pozdrawiam
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Pozdrawiam wszystkie Mazdy widziane dziś na trasie Warszawa – Radom – Opoczno – Piotrków Trybunalski – Bełchatów – Sieradz – gdzies pod Łodzią – Skierniewice – Grodzisk Mazowiecki – Warszawa
W Opocznie spotkana MX-3 po tuningu kolor róż/fiolet mettalic na skrzyżownaiu z cieknącym płynem z silnika
W Opocznie spotkana MX-3 po tuningu kolor róż/fiolet mettalic na skrzyżownaiu z cieknącym płynem z silnika
Pozdrawiam kierowce srebrnej 323F BA z ktora dosc dlugi czas jechalem na trasie z wawy do lublina dzisiaj
Rej. WWE czy jakos tak.
A i oczywiscie cala reszte mazd spotkanych po drodze! Bo nawet kilka ich bylo chociaz chyba tylko 1 osoba mi odmachala
A i oczywiscie cala reszte mazd spotkanych po drodze! Bo nawet kilka ich bylo chociaz chyba tylko 1 osoba mi odmachala
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo