Tutaj się witamy
Cześć i czołem ewrybadynowoprzybyli 

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Radex84 napisał(a):pozazdroscic13b napisał(a):B2500
zaloz temat w powitaniach i wklej foty
Jak jakies znajde to wkleje
- Od: 30 sie 2010, 12:21
Witam wszystkich!
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 323 BG 91r 1,8 DOHC 128KM
Śledzę forum już od jakiegoś czasu, ale jakoś nie złożyło się żeby się przedstawić.
Oczywiście będę miał wiele pytań odnośnie mojej mazdy, ale mam nadzieję ze pomożecie
Pozdrawiam
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Mazdy 323 BG 91r 1,8 DOHC 128KM
Śledzę forum już od jakiegoś czasu, ale jakoś nie złożyło się żeby się przedstawić.
Oczywiście będę miał wiele pytań odnośnie mojej mazdy, ale mam nadzieję ze pomożecie
Pozdrawiam
- Od: 20 sie 2010, 14:49
- Auto: Mazda 323 BG 1.8 DOHC 128KM 91r.
Hejo,
Od dwóch miesięcy jestem użytkownikiem Mazdy 323f 2.0D 2002r. po liftingu (pierwsze auto!
).
Jak dotąd bez problemów (odpukać), chociaż jakoś nie odczuwam tych 100 KM pod maską... ale to pewnie temat na inny dział
Pozdro!
Szymon
Od dwóch miesięcy jestem użytkownikiem Mazdy 323f 2.0D 2002r. po liftingu (pierwsze auto!
Jak dotąd bez problemów (odpukać), chociaż jakoś nie odczuwam tych 100 KM pod maską... ale to pewnie temat na inny dział
Pozdro!
Szymon
- Od: 31 sie 2010, 23:34
- Auto: Mazda 323F 2.0D 2002r.
Witam!
Jestem Michał z Warszawy.
Pewnie zobaczycie mnie na razie tylko w "Kupuję Mazdę!", bo zbieram się z nabyciem 6.
Dziękuje wszystkim za powstanie wątku "NIEpolecane auta / sprzedawcy" – straszne rzeczy się u nas dzieją
Jestem Michał z Warszawy.
Pewnie zobaczycie mnie na razie tylko w "Kupuję Mazdę!", bo zbieram się z nabyciem 6.
Dziękuje wszystkim za powstanie wątku "NIEpolecane auta / sprzedawcy" – straszne rzeczy się u nas dzieją
pozdrawiam
przekop
przekop
- Od: 1 wrz 2010, 08:23
- Auto: szukam 6 GY benz. po lifcie
Witam wszystkich,
Nazywam się Grzegorz, Jestem ze śląska
Znałem to forum od dawna, ale moja "Magda" była w stanie uśpienia, więc nie zapisywałem się.
Obecnie mazda została wybudzona z letargu i rozpoczęła się metamorfoza.
Moja niegdyś "Biała Dama" to Mazda 323 BF sedan z 1985r. Silnik 1500ccm i całe 75 koni
Chociaż wszyscy kazali mi "to" oddać na złom, ja się uparłem i zostawiłem sobie Magdę.
Pozdrawiam wszystkich
Nazywam się Grzegorz, Jestem ze śląska
Znałem to forum od dawna, ale moja "Magda" była w stanie uśpienia, więc nie zapisywałem się.
Obecnie mazda została wybudzona z letargu i rozpoczęła się metamorfoza.
Moja niegdyś "Biała Dama" to Mazda 323 BF sedan z 1985r. Silnik 1500ccm i całe 75 koni
Chociaż wszyscy kazali mi "to" oddać na złom, ja się uparłem i zostawiłem sobie Magdę.
Pozdrawiam wszystkich
-
Dexon
Witam wszystkich, Pwl, znany też jako Lewy się kłania
Jeżdżę Civicem z 1999 roku, ale jestem ojcem części modyfikacji w trzydziechowej efce
Gdyby nie moje zwinne paluchy, trzydziech nie przeciągnąłby pewnych kabli w swoim parchu 
- Od: 2 wrz 2010, 22:54
- Auto: Czerwone :D
witam wszystkich użytkowników Mazdy 
W środę nabyłam 626 2.0 16V GV '92, jest to mój pierwszy japoniec, szukałam czegoś większego ( Scorupa 2.9 12V6 w kombicy w starej budzie lub Volvo seria 700/ 200 kombi turbo ale to ze świecą szukać...) a Mazdy jakoś zawsze darzyłam sympatią więc padło na 626. Lubię starsze kanciate auta więc rocznik '92 mi odpowiada.
Na razie jestem zaskoczona tym jak ten silnik chodzi cicho na biegu jałowym i kasta ani nie zadrży, zawieszenie też mi odpowioada bo nie jest za miękkie, kopyto mógłby mieć większe ale musi mi starczyć na razie jednak 16V przyjemnie gada jak wkręca się na obroty
Parę drobiazgów na razie mam do zrobienia i muszę poszukać na forum z czym to się je
Na dzień dobry centralka z kluczyka nie działa, pewnie ta wkładka w drzwiach więc już zamówiłam centralny z otwieraniem z pilota. Ogólnie nie chcę przy aucie za dużo robić bo to wciąga, obiecałam sobie że nie będę wydziwiać i modyfikować furki... dlatego też nawet go nie zglebię – potrzebuję samochód w teren który wszędzie wjedzie 
a więc pozdrawiam
W środę nabyłam 626 2.0 16V GV '92, jest to mój pierwszy japoniec, szukałam czegoś większego ( Scorupa 2.9 12V6 w kombicy w starej budzie lub Volvo seria 700/ 200 kombi turbo ale to ze świecą szukać...) a Mazdy jakoś zawsze darzyłam sympatią więc padło na 626. Lubię starsze kanciate auta więc rocznik '92 mi odpowiada.
Na razie jestem zaskoczona tym jak ten silnik chodzi cicho na biegu jałowym i kasta ani nie zadrży, zawieszenie też mi odpowioada bo nie jest za miękkie, kopyto mógłby mieć większe ale musi mi starczyć na razie jednak 16V przyjemnie gada jak wkręca się na obroty
Parę drobiazgów na razie mam do zrobienia i muszę poszukać na forum z czym to się je
a więc pozdrawiam
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
WITAM SERDECZNIE
24.08.2010 nabyłem MAZDE 3 Hatchback 1.6 Diesel MZ-CD czarna z 2008.
Jest to mój pierwszy samochód i do tego japoński. Jestem bardzo zadowolony z zakupu choć pojawiły się już pierwsze problemy ze wspomaganiem kierownicy wyłącza sie podczas jazdy jest to chyba fabryczna wada opisywana ostatnio w różnych artykułach.
W każdym razie pozdrawiam wszystkich posiadaczy MAZD
24.08.2010 nabyłem MAZDE 3 Hatchback 1.6 Diesel MZ-CD czarna z 2008.
Jest to mój pierwszy samochód i do tego japoński. Jestem bardzo zadowolony z zakupu choć pojawiły się już pierwsze problemy ze wspomaganiem kierownicy wyłącza sie podczas jazdy jest to chyba fabryczna wada opisywana ostatnio w różnych artykułach.
W każdym razie pozdrawiam wszystkich posiadaczy MAZD
A-N-D-R-Z-E-J
Zakupiłem Mazde 626 DITD, mam nadzieje, że bede mógł korzystac z wiedzy uzytkowników forum, pozdrawiam 
-
Janors
I ja się przywitam ze wszystkimi.
Jestem tu chyba najnowszy
Zostałem "zarażony" Mazdą Premacy i znalazłem to forum aby troszkę o niej poczytać.
Niebawem będę szukał dla siebie jakiejś Premacy.
Bardzo chętnie wszelkie rady będę przyjmował oraz jeśli pozwolicie wypytywał o wszystko.
Pozdrawiam serdecznie
Conex
Jestem tu chyba najnowszy
Zostałem "zarażony" Mazdą Premacy i znalazłem to forum aby troszkę o niej poczytać.
Niebawem będę szukał dla siebie jakiejś Premacy.
Bardzo chętnie wszelkie rady będę przyjmował oraz jeśli pozwolicie wypytywał o wszystko.
Pozdrawiam serdecznie
Conex
-
conex
Witam!
Jako świeżak przedstawię się.
Mam na imię Emil, mam 28 lat i jestem alko... aaa przepraszam, nie to forum
Pochodzę z Radomia, mieszkam i pracuję w Warszawie a od niedawna jeżdżę Mazdą 323f 1.6 16v.
Cóż więcej na początek? Biegnę do działu pomocy znurtować Was moim epickim problemem
pozdrawiam
Jako świeżak przedstawię się.
Mam na imię Emil, mam 28 lat i jestem alko... aaa przepraszam, nie to forum

Pochodzę z Radomia, mieszkam i pracuję w Warszawie a od niedawna jeżdżę Mazdą 323f 1.6 16v.
Cóż więcej na początek? Biegnę do działu pomocy znurtować Was moim epickim problemem
pozdrawiam
- Od: 6 wrz 2010, 08:23
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V