Kogo widziałem / widziałam
Na trasie z marek do radzymina ok. 21 wyprzedzila mnie ciemna mazda 6 tylko nie wiem czy mps i mrugnęła awaryjnymi
też pozdrawiam!!
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Bydgoszcz sroda wieczor ok.19:00 – wyjazd z Galerii Pomorskiej na Fabryczna w strone Fordońskiej . moja zielona madzia 323F z posklejanym zderzakiem szałowa srebrną taśma izolacyjną pozdrawia ciemna efke z naklejkami na bokach 
joust.pl
WARSZTAT TARCZ
WARSZTAT TARCZ
- Od: 28 sty 2007, 23:25
- Auto: Mazda 323F BA (1.5 16V 1995r)
MarKon napisał(a):Pozdrawiam MazDarka
Również pozdrawiam
Siw-y napisał(a):ciekaw jestem kiedy będzie można pojechać na Saturna podriftować na pierścieniach
najbliższy Saturn jest chyba po Twojej stronie Warszawy
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Pozdro dla kierowcy lub kierowniczki czerwonej MX-5 NA widzianej ok 16.50 na Wilanowskiej i czarnej 323F BG po tuningu widzianej w ciagu dnia gdzies na sluzewcu i pozniej wieczorkiem ok. 20.15 na Rzymowskiego/Cybernetyki, nr rej. WCI XXXXX (seba323F) :–)
Ostatnio edytowano 5 kwi 2008, 22:59 przez logimen, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam wszystkie mazdeczki widziane dziś na trasie W-wa –> Bytom –> Zabrze –> Gliwice –> Katowice –> Sosnowiec –> Bielsko Biała
Utkwiły mi w głowie:
w Zabrzu czerwona 323F BG obklejona napisami "nauka jazdy" na parkingu strzezonym kolo ul.Wolnosci
czerwona 323F BA z białymi winylami po bokach na parkingu kolo stadionu
w Katowicach turkusowa 323F BG pod hurtownia Eurex na Kościuszki
w Bielsku 323F BA srebrna na ul.Partyzantów i trochę wcześniej czerwona 323F BG chyba nawet na podkladkach
bylo wiele wiele innych zwlaszcza w Gliwicach, ale pamiec juz nie ta
Nie machalam ani nie mrygalam bo jechalam sluzbowym transformersem 
Utkwiły mi w głowie:
w Zabrzu czerwona 323F BG obklejona napisami "nauka jazdy" na parkingu strzezonym kolo ul.Wolnosci
czerwona 323F BA z białymi winylami po bokach na parkingu kolo stadionu
w Katowicach turkusowa 323F BG pod hurtownia Eurex na Kościuszki
w Bielsku 323F BA srebrna na ul.Partyzantów i trochę wcześniej czerwona 323F BG chyba nawet na podkladkach
bylo wiele wiele innych zwlaszcza w Gliwicach, ale pamiec juz nie ta

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
A ja pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj na trasie Suwalki -Warszawa-Suwalki.
Nie szlo ich wszystkich spamiętać. Marka robi się coraz popularniejsza. 
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
pozdrawiam wszystkich których spotkałem na trasie Skierniewice-Olsztyn, pamiętam bodajże granatowego Xedosa na tablicach gdańskich 323f, 121
, zobaczymy ile spotkam jutro popołudniu jak bede wracał 
wczoraj w konstancinie widziałem czerwoną 626 nie wiem czy to nie byla wersja coupe, chyba LBI... z klubowymi podkładkami
pozdro!!
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Pozdrowienia dla czerwonej mx3 mijanej na A4 dzisiaj koło 9:50 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Zamieniecka godzina 17.00 323F BA WOT...... Amra! Pozdrawiam Ciebie z tego miejsca

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja pozdrawiam tego kolegę z czerwonej 323C co mi prawie po stopach przejechał dzisiaj na Świętokrzyskiej coś koło godz. 21 :–). To chyba byłeś Ty, kandydujący kolego, niestety za krótko miałam kontakt wzrokowy z tym samochodem i nie dojrzałam, czy to nadkole było rzeczywiście zielone, czy tylko mi się zdawało
.
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
Zula napisał(a):A ja pozdrawiam tego kolegę z czerwonej 323C co mi prawie po stopach przejechał dzisiaj na Świętokrzyskiej coś koło godz. 21 :–). To chyba byłeś Ty, kandydujący kolego, niestety za krótko miałam kontakt wzrokowy z tym samochodem i nie dojrzałam, czy to nadkole było rzeczywiście zielone, czy tylko mi się zdawało .
witam Zula bardzo mozliwe byłem tam dzisiaj pare razy
jak nie widziałas błotnika to napewno bys usłyszała tłumik
wiec jak z twoim słuchem bo ze wzrokiem niebardzo
Wszystko dla fryzjera/fryzjerki od A do Z tel. 511-134-605
- Od: 24 sty 2008, 19:23
- Auto: mazda323c 1.3 16v
Pozdrawiam kierowcę zielonej Mazdy 323f BA która stała za mną w korku na obwodówce (Białystok). Numer rejestracyjny chyba BSK... z podkładkami mazdyspeed.
[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
rogal napisał(a):witam Zula bardzo mozliwe byłem tam dzisiaj pare razy
jak nie widziałas błotnika to napewno bys usłyszała tłumik
wiec jak z twoim słuchem bo ze wzrokiem niebardzo
Słyszałam wydech. Wszystko w porządku z moim wzrokiem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon