Tutaj się witamy
Witam,
jestem z Gdańska i nabyłem właśnie Mazdę 626 Kombi 2.0 TDVI 98r.
Od razu dzięki za kopalnie wiedzy na temat tego samochodu. Takie fora są bardzo przydatne.
Pierwsze co zrobiłem po zakupie to diagnostyka bo coś tam miga i wszystko wiem.
Pozdrawiam,
Pastuch
jestem z Gdańska i nabyłem właśnie Mazdę 626 Kombi 2.0 TDVI 98r.
Od razu dzięki za kopalnie wiedzy na temat tego samochodu. Takie fora są bardzo przydatne.
Pierwsze co zrobiłem po zakupie to diagnostyka bo coś tam miga i wszystko wiem.
Pozdrawiam,
Pastuch
-
Pastuch
Witam wszystkich mazdowiczów. Jestem posiadaczem od marca niezwykłej mazdy cetki 323C 1.5 95r. Wwiem że te forum pomoże mi nie jeden raz rozwiązać jakiś problem
Dlatego też ogromny szacun za te forum. Pozdrawiam
-
morgan 323C
Witam.!
Od soboty tj. 27.06.2010r jestem posiadaczem Madzi Mx-3 1.6 16V. Jak na razie to jestem bardzo zadowolony.
pozdrawiam
Od soboty tj. 27.06.2010r jestem posiadaczem Madzi Mx-3 1.6 16V. Jak na razie to jestem bardzo zadowolony.
pozdrawiam
- Od: 26 cze 2010, 23:06
- Auto: emiks 3 :P
Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem Mazdy 6;)) Mam nadzieje że znajdę tu trochę pożytecznej wiedzy na temat mojego samochodu, gdyż jest to moja pierwsza Mazda... Wcześniej miałem tylko Hondy... Pozdrawiam wszystkich i liczę na życzliwość jeśli będę pytał o banały.
-
Frantz
Witam mam na imię Sebastian i posiadam Mazde 323f 1.5 ba 1995r Pozdrowka dla wszystkich forumowiczów!!!
- Od: 17 kwi 2010, 21:26
- Auto: Mazda 323f 1.5 16V DOHC 95r
niedlugo bede posiadaczem m6 chciałbym sie dowiedziec czy moge kogos prosic o pomoc w sprawdzeniu nt vin tego auta? pozdrawiam
-
adzam84
Ja swoją przygodę z Madzią zaczęłam 20 kwietnia 2009 roku.
Moja Madzia urodziła się w japońskiej fabryce w 1996 roku i od razu wyemigrowała do Niemiec gdzie została aż do 2005 roku. Później przyjechała do Poznania i tam zamieszkała na 4 lata, a w 2009 sprowadziła się do pięknego miasta Łodzi.
Nasze pierwsze spotkanie miało miejsce 17 kwietnia 2009 roku i już wiedziałam, że będziemy bardzo dobrymi koleżankami. Choć znamy się tak krótko to zdążyłyśmy wiele przeżyć, ale nie myślcie sobie, że to były jakieś straszne wypadkowe przeżycia. Raczej niewielkie ryski na boczkach ;p. Po malutkim liftingu bebeszków i wydechu śmigamy sobie obie w bardzo dobrym zdrowiu
.
/andariel – ten wątek jest tylko do przywitania się, aby zaprezentować swoją osobę lub auto możesz utworzyć nowy temat w tym dziale
Moja Madzia urodziła się w japońskiej fabryce w 1996 roku i od razu wyemigrowała do Niemiec gdzie została aż do 2005 roku. Później przyjechała do Poznania i tam zamieszkała na 4 lata, a w 2009 sprowadziła się do pięknego miasta Łodzi.
Nasze pierwsze spotkanie miało miejsce 17 kwietnia 2009 roku i już wiedziałam, że będziemy bardzo dobrymi koleżankami. Choć znamy się tak krótko to zdążyłyśmy wiele przeżyć, ale nie myślcie sobie, że to były jakieś straszne wypadkowe przeżycia. Raczej niewielkie ryski na boczkach ;p. Po malutkim liftingu bebeszków i wydechu śmigamy sobie obie w bardzo dobrym zdrowiu
/andariel – ten wątek jest tylko do przywitania się, aby zaprezentować swoją osobę lub auto możesz utworzyć nowy temat w tym dziale
- Od: 2 lip 2010, 20:08
- Auto: Mazda 323 C 1,6 r.96
To i ja WITAM wszystkich 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
WITAM
!
No więc stałem sie posiadaczem Mazdy 323F – ta sztuka :
http://otomoto.pl/mazda-323f-po-lifcie- ... 13991.html
Troche sporawy przebieg , ale moze oryginalny. Auto bede mial okolo środy-czwartku bo koleś załatwiaformalności. To moje PIERWSZE auto
Chce je na gaz przerobić – mam nadzieję , że sie nie przejade na tym hehehe

No więc stałem sie posiadaczem Mazdy 323F – ta sztuka :

Troche sporawy przebieg , ale moze oryginalny. Auto bede mial okolo środy-czwartku bo koleś załatwiaformalności. To moje PIERWSZE auto
Sewer napisał(a): Troche sporawy przebieg , ale moze oryginalny.
jesli ori to spokojnie bez klopotow zrobisz drugie tyle...
poza tym kolor jest brzydki jak kupa dinozaura, ale sie tym nie przejmuj – zielone sie nie psuja

witamy na forum