Xionc napisał(a):Xionc spotkał Jesusa zeby normalnie cuda panie, cuda!
Kogo widziałem / widziałam
A dzisiaj (wlasciwie wczoraj) rano spotkalam Xioncowa mazde na wspolnej drodze, ale chyba tatus prowadzil?
wow 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
A ja pozdrawiam 323F BG czarna na trasie torunskiej o godzinie 14. (kierowniczka ostatnio byla na zlocie ale nie pamietam nicku)
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
a ja pozdrawiam takze czarna 323F BG , spotkana dzisiaj kolo 14 na wlocie do radomia od strony krakowa:) na pierwszym rondzie:) na tablicach WR 2509..
pozdrawiam:)
Sprzedam części do mazdy 323F BA
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
- Od: 22 paź 2006, 21:34
- Auto: Mazda 3 MPS & Honda S2000
pozdrowienia dla czerwonej efki BG z ksenonami która mi wyjechała z podporządkowanej przy wlocie do Oborników wlkp od strony piły przez co mogłem sprawdzić skuteczność mojego ABSu i mało nie dachowałem przez przód od siły hamownia
Dziękuję
Dziękuję
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Pozdrawiam przesympatyczna Kolezanke kierujaca niebieska 323F BA na blachach Kr 70xxx
Spotkalismy sie na krakowskich Alejach wymieniajac spojrzenia;) – akurat jako pasazer w czarnym Seacie lecialem wiec powstrzymalem sie od machania rekami;) A Madzia widac ze zadbana, dwie rurki z tylu, lakierowana na niebiesko blenda i ciekawy spoiler:)
-
Gość
Pozdrawiam kierownika granatowego Xedosa6 z dwoma kominami
widuję Cię co rano na Trakcie Św. Wojciecha (Gdańsk) w drodze do i z pracy. Czy to ktoś z forum?
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
malutka na pewno nie tatuś, także albo nie ja albo nie moja
PS.: masz moją linkę?
PS.: masz moją linkę?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Pozdrawiam kierowce jak i usmiechniętą pasazerke ciemnej mx-5 WZ.......widzianej dzisiaj o20.30 ul. Ostrobramska ( ostro było przed Grenadierów
ten pas jest tylko do skrętu w prawo
)

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Xionc a czy ja nie mam Twojej linki? Bo Artur mi jakas kiedys wrzucil i tak ja woze, ale nie wiem czyja to jest. A na zlotach nie mam kiedy sie pojawic teraz bo mam strasznie duzo roboty.
Jakby co to odezwij sie na gg to sie jakos umowimy
Jakby co to odezwij sie na gg to sie jakos umowimy
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Pozdrawiam granatowa (lub czarna) MX-5 – kolega wraz z osoba towarzyszaca lecial przez Mateczny w KRk dzisiaj godzinke temu:)
-
Gość
Pozdrawiam Jakse widzianego przy okazji wczorajszej wizyty w serwisie. Jarek – dzięki.
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP