Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam serdecznie widzianą wczoraj na Legionowej Panią, brunetkę, w wieku ok. 25 l jadącą wiśniową "6" z pakietem ospojlerowania w wersji amerykańskiej ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
MazDarek napisał(a):malutka, jechałaś wczoraj w kierunku Radomia? Koło Białobrzegów widziałem podobnie ospojlerowaną 323 jak Twoja.
Darek, moja eFcia, wciaz jezdzi po Śremie
Pozdrawiam rowniez niebieska RX8 z podkladkami "Król jest jeden"

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrowienia dla fioletowej mazdy 3 widzianej dzisiaj około 10.15 na skrzyżowaniu Sienkiewicza i Szosy p.obwodowej w Białymstoku
Ostatnio edytowano 18 lut 2008, 17:59 przez tombagon, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam TOMEK
- Od: 16 mar 2007, 20:08
- Auto: Mazda 6S 3.0 2004 kombi
Pozdrawiam, chyba widziałem jakąś szóstkę, tablic klubowych sobie nie przypominam, ale mogę się mylić – to był siedemsetny kilometr tego dnia.Riki napisał(a):Pozdrawiam kolege grze.gorzamijaliśmy się przed chwilą szóstkami pod Obi na Okęciu
Ja natomiast pozdrawiam kolegę w czerwonym MPS -ie widzianego na trasie Toruńskiej, jak wyjeżdżałem na urlop 4 lutego rano, bez tablic klubowych...
- Od: 26 kwi 2007, 11:14
- Auto: szybkie sześć
grze.gorz napisał(a):chyba widziałem jakąś szóstkę, tablic klubowych sobie nie przypominam
Szary hatchback
to był siedemsetny kilometr tego dnia.
Łatwo było się domyśleć po tym bagażniku dachowym
grze.gorz napisał(a):Ja natomiast pozdrawiam kolegę w czerwonym MPS -ie widzianego na trasie Toruńskiej, jak wyjeżdżałem na urlop 4 lutego rano, bez tablic klubowych...
niech zgadnę rejestracja WK – często widuję na Tarchominie:)
Pozdrawiam kierownika czerwonej MX 6 z innym kolorem maski, na którą się natknąłem na Młynarskiej około 8:10. Rejestracja chyba LKR (nie dam głowy
)
- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
dziś ok 8.00 klubowy granatowy xedos 6 WPN – przemknąl obok mnie wjeżdżając na Trasę Toruńską
pozdrawiam
pozdrawiam

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
15 minut temu pośmigałem sobie Targową z kierowcą pięknej czerwonej MX-3, z fajnym wydechem.
Jak skręcił za mną w Ząbkowską to myślałem, że mnie śledzi
Fajna jazda była.
Nie widziałem podkladek klubowych, ale wydaje mi sie że auto zrzeszone, w wolnej chwili poszukam w naszych Mazdach.
Jak skręcił za mną w Ząbkowską to myślałem, że mnie śledzi
Nie widziałem podkladek klubowych, ale wydaje mi sie że auto zrzeszone, w wolnej chwili poszukam w naszych Mazdach.
- Od: 13 paź 2005, 12:02
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 GT :)
fazer72 napisał(a):Nie zgadłeś Adaś – SK
Dzięki za pozdro grze.gorz, również Cię pozdrawiam
Nie zwiało Ci tego boxa z dachu ?
Pozdrawiam wszystkie kierowniczki oraz kierowników mazd widywanych codziennie na trasie Toruńskiej.
O... to do mnie chyba też
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
pozdrawiam czerwoną MX3 na podkładkach spotkaną ok 16 przy ZOO:)
rogal napisał(a):Adaś byłeś dzisiaj na trasie toruńskiej na wysokości stacji neste
nie:)
Pozdrawiam nieszczęsnika który uszkodził dzisiaj swoją mazde 121 koło ronda jazdy polskiej.
Nie martw sie stary, te dzwi jakos sie wyklepie,
aha, i widizałem też ładna, grantowa mx-3 koło pomnika lotnika, z równie ładna blond kierowniczka. wszystko tak koło 9.30
Pzdr
Nie martw sie stary, te dzwi jakos sie wyklepie,
aha, i widizałem też ładna, grantowa mx-3 koło pomnika lotnika, z równie ładna blond kierowniczka. wszystko tak koło 9.30
Pzdr
- Od: 2 kwi 2007, 20:11
- Auto: Sebring Limited Convertible