Kogo widziałem / widziałam
Przeciążenie umysłowe i zapomniałam dodać,że widziałam:Lidzbark ul.Kościelna(parking przy kościele) 09.02 około południa Mazda 323f BG OTD 46.....(na tylniej szybie nalepka PIONIER) oraz w tym samym miejscu 10.02 godz.16-ta Mazda 323f BA NNM 53......(zielona).Pozdrowionka dla kierowców. 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
podrawiam kierowniczkę bliźniaczej czarnej 323F na numerach SBI XXXX która mnie dziś wpuściła na prawy pas przed siebie na Żywieckiej w Bielsku 
Docent D napisał(a):Pozdrowienia dla wlaścicielki srebrnej RX-8 widzianej wczoraj ok 16:45 na rondzie Broniewskiego (nie pamiętam nr ale nie były łódzkie).
PS.
Lewy reflektor troche niedomaga
również pozdrawiam, widziałem 10.02. przy Tesko na Widzewie nr chyba podkarpackie i taka ładna pani w środku
-
Pepos
pozdrawiam Marcinkoskiego wyprzedzanego wczoraj za mostem śląsko – dąbrowskim w kier. woli o godz. 19:30 jechałam peugeotem 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):pozdrawiam Marcinkoskiego wyprzedzanego wczoraj za mostem śląsko – dąbrowskim w kier. woli o godz. 19:30 jechałam peugeotem
hehe no ladnie... jechalismy z Dyzkiem i nie bede ipisal ile "krotkich i dlogoch" dostal kierowca peugeota za swoja madrosc za kierownica
mimo wszystko pozdrawiam

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):hehe no ladnie... jechalismy z Dyzkiem i nie bede ipisal ile "krotkich i dlogoch" dostal kierowca peugeota za swoja madrosc za kierownica
mimo wszystko pozdrawiam
buhahaha za wyprzedzanie ? spieszylismy sie do pracy

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):buhahaha za wyprzedzanie ? spieszylismy sie do pracy a to ktos od was byl w focusie za wami ? bo ja nie powiem ile ten kierowca dostal raczej dlugich za blokowanie nas
nie nie jechalismy sami...
a wyprzedzanie... no coz wg. mnie to tylko efekt braku wyobrazni i nic nie usprawiedliwia takiego zachowania.... to tylko moje zdanie
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Pozdrowienia dla mazdowiczow z Rzeszowa!!
Wlasnie przebywalem w tych okolicach, wiec pozdrawiam napotkanych na drodze kierowcow Mazd
A przy okazji wycieczki dostalem kamyczkiem w szybe i jutro jade na wymiane smutny poszla niezla krecha
Pozdro!
Wlasnie przebywalem w tych okolicach, wiec pozdrawiam napotkanych na drodze kierowcow Mazd
A przy okazji wycieczki dostalem kamyczkiem w szybe i jutro jade na wymiane smutny poszla niezla krecha
Pozdro!
- Od: 18 paź 2007, 08:37
- Auto: Mazda 6 GH 2,2 FL
Jest ktoś u nas z Brodnicy,kto ma Xedosa 9?Widziałem go dziś po południu właśnie w Brodnicy na Statoil.Numery były CBR,a dalej nie pamiętam.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Pozdro dla kierowcy xedosa 9\millenii, chyba martinez81 to był, bo blaszki BS...
widzianego dzisiaj na trasie Warszawka – Białystok
widzianego dzisiaj na trasie Warszawka – Białystok