widziany byłeś . przejazd wawa-rembertów przez 323c czerwonąMazDarek
Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam wlasciciela mazdy Xedos 9 (czy to moze 929??), jakiejs takiej ladnej duzej
rej. WW. Stala dzisiaj ok. 18 pod budynkiem SGH na parkingu. Az sobie zaparkowalem obok niej moim sportowym tuningowanym uno z wlotami i wylotami powietrza
Ale mazda naprawde piekna... Czyzby ktos z mojej uczelni taka jezdzil?
Pozdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale mazda naprawde piekna... Czyzby ktos z mojej uczelni taka jezdzil?
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Szara(srebrna) 323F BG na podkładkach klubowych, na trasie siekierkowskiej około godzi 19
dnia 07-02-2007 widziana była przeze mnie 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Pozdrawiam raz jeszcze widzianych dzisiaj Panów... Krzyska ( Xionc ) oraz Mariusza ( Grzyby ) 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam właściciela(kę) czerwonej 323, chyba BA rozbitej wczoraj na Tamce, nie wyglądało to za ciekawie.
Pozdrawiam też właściciela(kę) pięknej wiśniowej 323 BA którą ostatnio często widuję na Ząbkowskiej.
Kolejne pozdrowienia dla właścciela(ki) srebrnej 626GE KL – baaaardzo podobnej do mojej, tak bardzo że jak zobaczyłem ją nawracającą na Ząbkowskiej, to myślałem że moją Niunią ktoś właśnie jedzie i troche serce mi przyspieszyło
Pozdrawiam też właściciela(kę) pięknej wiśniowej 323 BA którą ostatnio często widuję na Ząbkowskiej.
Kolejne pozdrowienia dla właścciela(ki) srebrnej 626GE KL – baaaardzo podobnej do mojej, tak bardzo że jak zobaczyłem ją nawracającą na Ząbkowskiej, to myślałem że moją Niunią ktoś właśnie jedzie i troche serce mi przyspieszyło
- Od: 13 paź 2005, 12:02
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 GT :)
Pozdro dla właściciela czerwonej MX-3 rozbitej w niedzielę wieczorem, na trasie E-7 w strone W-wy za skrzyżowaniem w Jankach. Bardzo niemiło wyglądał przód autka
A do pozytywów można zaliczyć spotkanie Malutkiej – Miła Pani, chyba juz pozostaniesz z tą MX-6 w dobrej komitywie, a efcię zostawisz bimbakowi – tak mi sie wydaje, bo mx-6 dodaje kobiecie mnóstwo blasku
A do pozytywów można zaliczyć spotkanie Malutkiej – Miła Pani, chyba juz pozostaniesz z tą MX-6 w dobrej komitywie, a efcię zostawisz bimbakowi – tak mi sie wydaje, bo mx-6 dodaje kobiecie mnóstwo blasku
F-ka – diabelskie nasienie!
- Od: 2 sie 2004, 20:22
- Auto: 323F BJ 2.0DITD
626GECronos 2.5V6
alinoe napisał(a):A do pozytywów można zaliczyć spotkanie Malutkiej

a moja eFcia zobaczysz mnie na początku marca

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pozdro dla wszystkich mazdziarzy, malych, duzych, niebieskich, czerwonych, spotkanych na trasie wawa-rzeszow w weekend 
- Od: 16 lip 2007, 10:59
Ja pozdrawiam sp4ubw którego widziałem wczpraj skręcającego z Traugutta na Sienkiewicza w okolicach godziny 16.10
Oraz szczęśliwego kierowcę nowej Mazdy 2 z Wasilkowa
Może tu dołączy (czytał napis na podkładkach i mrugnął światłami
)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE