Kogo widziałem / widziałam
pozdro dla Sokool'a spotkanego we wtorek w Bielsko-Białej
dla ekipy śląskiej, na której to spot miałem okazję się zjawić w czwartek
i oczywiście dla brii, który znalazł w piątek czas żeby mnie ugościć i poczęstować kawą i ciastkami
dla ekipy śląskiej, na której to spot miałem okazję się zjawić w czwartek
i oczywiście dla brii, który znalazł w piątek czas żeby mnie ugościć i poczęstować kawą i ciastkami
Widziałem dziś MX-3 Huano w wersji female
, chyba też mnie widziałaś w Gdyni Chyloni 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Wow .... ale dajesz czadumalutka napisał(a):Zula gratuluje postu nr 6000

No widzisz ..... obecnie młodsi sie wykazująAdaś napisał(a):Pozdrawiam załogę AutoJaksa – Prezesa jednak drugi raz z rzędu nie spotkałem

Tia ?Zula napisał(a):Jaksę samego oddzielnie, bo to prezes

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja pozdrawiam Jakse, do ktorego w tamtym tygodniu dzwonilem w sprawie spinek do reflektorow
Dzieki za namiary na szrot, ale niestety nic nie mieli. W koncu zamowilem w ASO i musze poczekac, ale innego wyjscia nie bylo.
Pozdrawiam i dzieki za pomoc
Pozdrawiam i dzieki za pomoc
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
A ja pozdrawiam niebieską BG na numerach chyba WW XXXXX (antena od CB na dachu
), którą spotkałem rano przy Promenadzie na rozjazdach. 
- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
Pozdrawiam kierowce/kierowniczke bordowego X9 lub millenii (nie zwrocilem uwagi), ktorego mijalem dzis na obwodnicy kieleckiej ok. 14.15.
Pozdrawiam kierowce/kierowniczke bordowego X9 lub millenii (nie zwrocilem uwagi), ktorego mijalem dzis za obwodnica kielecka ok. 14.25.
Pozdrawiam,
voytecku.
Pozdrawiam kierowce/kierowniczke bordowego X9 lub millenii (nie zwrocilem uwagi), ktorego mijalem dzis za obwodnica kielecka ok. 14.25.
Pozdrawiam,
voytecku.
A ja mialem wczoraj przyjemnosc widziec dwie sliczne RX-8, pierwsza czarna na numerach PPxxxx okolo 12,20 na Krakowskiej przy 17 stycznia w kolorze czarnym, kawalek dalej w Jankach na parkingu Reala zółta, ale za daleko bylo zeby dojrzec numery, pozdrawiam
Czas na japońca 
- Od: 18 gru 2007, 09:24
- Auto: RX-8 :)
Jaksa napisał(a):pozdrawiam Tatiana ktorego widziałem w piątek? ( chyba ) jakos rankiem na Grenadierów .
To bardzo możliwe, że mnie widziałeś bowiem często tam przejeżdżam. Dziękuję za pozdrowienia.
Cieszę się, że po dzisiejszej wizycie w klinice Pana Jaksy mogę również przesłać podziękowania i pozdrowienia za profesjonalną pomoc w bardzo skomplikowanym i nietypowym przypadku mojej Mazdeczki ( serwis i Pan Jaksa wie o co chodzi).
Do zobaczenia – oby bez szczególnego powodu.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
a ja pozdrawiam wlasciciela 323F BA wisniowej rej. WJ... ktora widzialem zaparkowana przy ul. Kolejarza czy jakos tak na Bialolece. Akurat bylem w wulkanizacji przy ktorej stala ta mazda.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
MazDarek napisał(a):zielonej 626 GE rej. ONY (?) na podkładkach klubowych
możliwe, że to krzysioww
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Faktycznie był nietypowytatian napisał(a):bardzo skomplikowanym i nietypowym przypadku

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY