Kogo widziałem / widziałam
Malutka
dzieki Tobie moj stan =
Euforia – stan nienaturalnie dobrego samopoczucia z tendencją do śmiechu, płytkiej wesołości i dowcipkowania, doznawany nawet pomimo rzeczywistych niedomagań organizmu.
Zwykle występuje również umiarkowany nadmiar aktywności i często zbędnych wypowiedzi. Występuje w organicznych zaburzeniach psychicznych, niektórych chorobach psychicznych, zatruciach narkotykami, wczesnym okresie wstrząsu i okresie poprzedzającym zgon.
Teraz chciałbym się jakoś wdzięcznąć
dzieki Tobie moj stan =
Euforia – stan nienaturalnie dobrego samopoczucia z tendencją do śmiechu, płytkiej wesołości i dowcipkowania, doznawany nawet pomimo rzeczywistych niedomagań organizmu.
Zwykle występuje również umiarkowany nadmiar aktywności i często zbędnych wypowiedzi. Występuje w organicznych zaburzeniach psychicznych, niektórych chorobach psychicznych, zatruciach narkotykami, wczesnym okresie wstrząsu i okresie poprzedzającym zgon.
Teraz chciałbym się jakoś wdzięcznąć
F-ka – diabelskie nasienie!
- Od: 2 sie 2004, 20:22
- Auto: 323F BJ 2.0DITD
626GECronos 2.5V6
Dzisiaj rano w drodze do pracy mijałem czerwoną RX-8 na próbnych tablicach śląskich, chyba S0 – cośtam.. Wyjeżdzając z Bielska-Białej w kierunku Żywca (Mikuszowice). Czyje to cudo ? Przyznawać się 
alinoe napisał(a):Malutka
dzieki Tobie moj stan =
Euforia
hehe no nie przesadzaj
sorry ze tak szybko ucieklam, ale kapnelam sie, ze ten za mna ledwo wychamowal

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Jakub-wawa napisał(a):Dzisaj rano mijałem się z Violą na powązkowskiej ale nie jechałem mazda tylko stilo
trzeba było trąbić :

no i chciałam podziękować i pozdrowić b2?chyba (ciemny xedos chyba granat, klubowy z kwadratową tablicą CB...)– który wpuścił mnie dzisiaj rano na Brackiej, abym mogła sobie skręcić w ogromną uliczkę o nazwie Mysia

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
a ja pozdrawiam granatową 323C która wpuściła mnie przed siebie dzisiaj w Kłodzku 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Violetka dzięki za karteczkę 
Violetka napisał(a):no i chciałam podziękować i pozdrowić b2?chyba (ciemny xedos chyba granat, klubowy z kwadratową tablicą CB...)– który wpuścił mnie dzisiaj rano na Brackiej, abym mogła sobie skręcić w ogromną uliczkę o nazwie Mysia
tak tak, również pozdrawiam.
pozdrawiam kierowcę granatowej 323F BA rejestracja WWL z xenonami, którego mijałem dziś ok 19 na Trasie Toruńskiej przed rondem:)
PS. jedź na regulacje świateł bo lewe światło coś nie bardzo ustawione
PS. jedź na regulacje świateł bo lewe światło coś nie bardzo ustawione
a ja widziałem dziś w nocy w telewizji na TVN Kubutka w programie Firma:)